Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
05 Μαι 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ 3-1-11

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ 3-1-11 Εκτύπωση
  Σέρρες 3 Ιανουαρίου 2011


Δελτίο Τύπου

Την πρόθεσή τους να συνεργαστούν προς όφελος του σερραϊκού λαού επισήμαναν ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγος και ο νέος Δήμαρχος, κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης του πρώτου στο Δημαρχείο, το πρωί της Δευτέρας.

Ο προκαθήμενος της σερραϊκής Εκκλησίας ευχήθηκε στη νέα δημοτική αρχή (και στους αντιδημάρχους που παρέστησαν στην συνάντηση) δύναμη και σύνεση στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, ενώ διαβεβαίωσε τον κ. Πέτρο Αγγελίδη ότι η Ιερή Μητρόπολη και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται στο πλευρό του σε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στο καλό του τόπου.


Ταύτιση απόψεων

Ειδικότερα, ο κ.κ. Θεολόγος και ο Δήμαρχος διαπίστωσαν την ταύτιση των  απόψεών τους σχετικά με θέματα που αφορούν στην κοινωνική μέριμνα, τη νεολαία (με κοινό αγώνα κατά της εξάπλωσης των ναρκωτικών-εξαρτησιογόνων ουσιών) και την ανάπτυξη φιλανθρωπικών δράσεων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι η βοήθεια του Δήμου Σερρών σε όλα τα επίπεδα (και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του) στην εκστρατεία για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου από την πυρκαγιά που κατάστρεψε μέρος της, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

«Εκκλησία και Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούν και πρέπει να συνεργαστούν, καθώς το μέλλον της οικονομικής κατάστασης της χώρας προδιαγράφεται δύσκολο» σημείωσε ο Δήμαρχος Σερρών, ο οποίος έλαβε ως δώρο από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη την εικόνα του Χριστού, την οποία τοποθέτησε ευθύς αμέσως στο γραφείο του, προκειμένου να ενισχύεται πνευματικά και ψυχικά κατά τη διάρκεια της λήψης σπουδαίων αποφάσεων για την πορεία της πόλης και του Δήμου Σερρών γενικότερα.

Μετεγκατάσταση Δήμου-Εξυπηρέτηση του πολίτη

Ερωτηθείς από τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη μετεγκατάσταση του Δήμου και των υπηρεσιών του στο ιστορικό κτήριο του πάλαι ποτέ Διοικητηρίου ο Δήμαρχος επανέλαβε την πρότασή του για συστέγαση με την Περιφέρεια και το προσωπικό της, την οποία τόνισε θα καταθέσει εκ νέου στον αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Ιωάννη Μωϋσιάδη, στη συνάντηση που θα επιδιώξει να έχει μαζί του, εντός των ημερών.

Τέλος, ανακοίνωσε την ίδρυση και σύντομα τη λειτουργία γραφείου (σε κατάστημα του δημοτικού μεγάρου), όπου οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται και να καταφεύγουν για κάθε τους πρόβλημα ή ακόμη για να επισημάνουν τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε όλη την έκταση του διευρυμένου Δήμου.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου
Τελευταία ανανέωση (19.07.11)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών