Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Τρίτη 07 Μαι 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Συγχρηματοδοτούμενα Έργα arrow Δράση 2

Δράση 2 Εκτύπωση
  

ΔΡΑΣΗ 2: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Διάρκεια Δράσης: 1/1/2010- 31/12/2012


Η ανάπτυξη ενός ελληνικού δικτύου Τοπικών Αρχών, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Δήμος Σερρών. Για ένα επιτυχημένο δίκτυο απαραίτητες είναι οι ακόλουθες δραστηριότητες:


Δραστηριότητα 1: Δικτύωση μέσω συναντήσεων του προγράμματος

Στις πέντε συναντήσεις του προγράμματος θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι ρόλοι διαχείρισης και οι αρμοδιότητες των εταίρων σε ό,τι αφορά τις φωτιές των δασών, εναλλακτικές οπτικές, καλύτερες πρακτικές. Επίσης για καλύτερη επικοινωνία ανταλλάσσονται στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, διεύθυνση και τηλέφωνο) των εταίρων.


Δραστηριότητα 2: Δικτύωση μέσω ειδικών εργασιακών ομάδων

Η Εθνική Ομάδα Εργασίας που θα αποτελείται από μέλη κυβερνητικών σωματείων, τοπικών αρχών, εμπλεκόμενων φορέων και εταίρων του προγράμματος, θα ενδυναμώσει το δίκτυο συμμετέχοντας σε συναντήσεις και δίνοντας συμβουλές.


Δραστηριότητα 3: Δικτύωση μέσω διάδοσης δραστηριοτήτων

Η δράσης διάδοσης του έργου μέσω της εφημερίδων, διαφημιστικών φυλλαδίων, των πινακίδων και η διαφήμιση γενικότερα θα εμπλουτίσει το δίκτυο. Μέσω της ιστοσελίδας του έργου και ιστοσελίδας θα μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία οι συμμετέχουσες τοπικές αρχές με άλλους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς που ενδιαφέρονται για την προστασία των δασών από τις φωτιές, να ανταλλάξουν πληροφορίες αλλά και να ¨κατεβάσουν¨ όλα τα παραδοτέα του έργου.


Δραστηριότητα 4: Δικτύωση μέσω ηλεκτρονικού Forum

Για την καλύτερη επικοινωνία θα δημιουργηθεί ηλεκτρονικό Forum στην ιστοσελίδα του προγράμματος, όπου τα μέλη και οι ενδιαφερόμενοι του προγράμματος θα μπορούν να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο, να ανταλλάσσουν απόψεις, να κάνουν ερωτήσεις ή να ζητούν συμβουλές. Τουλάχιστο ένας εταίρος θα εισέρχεται συχνά στο Forum και θα το παρακολουθεί. Ο σχεδιασμός του Forum θα συζητηθεί στην εναρκτήρια συνάντηση και θα ολοκληρωθεί 5 μήνες αργότερα.


Δραστηριότητα 5: Χρησιμότητα των υπαρχόντων επαφών

Οι περισσότεροι από τους εταίρους του προγράμματος έχουν διασυνδέσεις και επαφές με άλλους δήμους και σχετικούς φορείς που θα ενδιαφερόταν για το πρόγραμμα εφόσον η προστασία των δασών από τις φωτιές είναι ένα σημαντικό θέμα για την Ελλάδα. Θα δημιουργηθεί μια λίστα επαφών όλων των εμπλεκόμενων φορέων κατά την εναρκτήρια συνάντηση. Οι φορείς αυτοί θα λαμβάνουν προσκλήσεις για ενεργή συμμετοχή στις συναντήσεις και τις ομάδες εργασίας. Επίσης οι εταίροι του προγράμματος θα προσκαλούν τις επαφές τους ώστε να γίνουν μέλη μέσω της ιστοσελίδας, εμπλουτίζοντας έτσι το δίκτυο του προγράμματος με περισσότερους οργανισμούς που θα μπορούν να το ωφελήσουν. Τα τεχνικά προβλήματα της ιστοσελίδας και του Forum αντιμετωπίζονται άμεσα από επαγγελματίες.
Τελευταία ανανέωση (18.02.10)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών