Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Τρίτη 07 Μαι 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Συγχρηματοδοτούμενα Έργα arrow Δράση 1

Δράση 1 Εκτύπωση
   

ΔΡΑΣΗ 1: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΔΚΝΑ

Διάρκεια Δράσης: 1/1/2010- 31/12/2012


Δραστηριότητα 1: Δραστική Διαχείριση

Μια συντονιστική ομάδα από αντιπροσώπους όλων των εταίρων θα συζητά την εξέλιξη του προγράμματος, θα επισημαίνει τα προβλήματά του και θα εξερευνά τρόπους για την αντιμετώπισή τους. Κάθε Δράση θα έχει έναν Manager για την επίτευξη ενός ικανού management και την αξιολόγηση της εκάστοτε Δράσης.


Δραστηριότητα 2: Αναφορά στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος όλοι οι εταίροι θα καταθέσουν μια Αρχική, μια Ενδιάμεση και μια Τελική Αναφορά. Στις δυο πρώτες, που κατατίθενται τον 9ο και τον 22ο μήνα αντίστοιχα, μετά την έναρξη του προγράμματος, θα αναφέρονται τα αποτελέσματα που επιτευχθήκαν καθώς και τα πιθανά προβλήματα. Επίσης στην δεύτερη Αναφορά θα ζητούν μια Ενδιάμεση πληρωμή. Η Τελική Αναφορά, που θα περιέχει τα οριστικά αποτελέσματα και ένα αίτημα για την Τελική πληρωμή, θα κατατίθεται όχι αργότερα από 3 μήνες μετά την λήξη του προγράμματος.


Δραστηριότητα 3: Συναντήσεις Προγράμματος

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν 5 συναντήσεις. 3 στην Αθήνα, 1 στα Χανιά και 1 στις Σέρρες. Η αρχική συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα αμέσως μετά την έναρξη του προγράμματος και θα την οργανώσει η ΤΕΔΚΝΑ.

  • Εναρκτήρια συνάντηση
    Η εναρκτήρια συνάντηση του έργου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΤΕΔΚΝΑ, Αθήνα στις 25/1/2010, με συμμετοχή εκπροσώπων όλων των εταίρων αλλά και της Μονάδας Παρακολούθησης του LIFE+.

doc Πρόγραμμα συνάντησης doc Δελτίο τύπου  doc Δημοσίευση δελτίου τύπου 
 
 photo_1.jpgphoto_2.jpgphoto_3.jpg


  •  2η Συνάντηση
    Η 2η Τεχνική συνάντηση του έργου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία τουΤμήματος Γεωλογίας και Γεωφυσικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ζωγράφου στις 17/9/2010, με συμμετοχή εκπροσώπων όλων των εταίρων αλλά και της Μονάδας Παρακολούθησης του LIFE+.
    doc Πρόγραμμα συνάντησης
  •  3η Συνάντηση
    Η 3η Τεχνική συνάντηση του έργου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πολυτεχνείου Κρήτης, Χανιά στις 7 και Ιουλίου 2011, με συμμετοχή εκπροσώπων όλων των εταίρων. Ταυτόχρονα έγινε παρουσίαση του Συστήματος Δυναμικής Αξιολόγησης Κινδύνου Δασικής Πυρκαγιάς (Dynamic Assessment of the Forest Fires Risk - DFF - Risk) σε όλους τους εταίρους αλλά και σε εκπροσώπους Δήμων της Περιοχής, όπως Δήμου Χανίων και Αποκορώνου. Τέλος, έγινε  επίδειξη σε πραγματικό χρόνο του συγκεκριμένου συστήματος, δημιουργώντας χάρτες δασικού κινδύνου για το δημοτικό δάσος Μαρμαρά του Δήμου Σερρών.
    doc Πρόγραμμα συνάντησης

          PHOTO_31.JPGPHOTO_32.JPGPHOTO_33.JPG 


Δραστηριότητα 4: Ανεξάρτητος Οικονομικός Έλεγχος

Ένας Ανεξάρτητος ελεγκτής, οριζόμενος από την Συντονιστική Αρχή, θα επαληθεύσει την οριστική δήλωση εσόδων-εξόδων, η οποία στη συνέχεια θα προωθηθεί στην Επιτροπή. Επίσης ελέγχει τις οικονομικές πηγές του προγράμματος και αν αυτές προέρχονται από άλλα οικονομικά όργανα της Κοινότητας.

Οι περισσότεροι από τους εταίρους έχουν εμπειρία σε τεχνική και οικονομική διαχείριση ευρωπαϊκών και LIFE προγραμμάτων. Τα προβλήματα θα αντιμετωπίζονται από την συντονιστική ομάδα χωρίς περιορισμούς.

Δείκτες προόδου: Οι αναφορές των δράσεων για το Ευρωπαϊκό Συνέδριο, παραδοτέες στην ώρα τους, ο αριθμός των συμμετεχόντων στις συναντήσεις του προγράμματος και των τηλεφωνικών συνομιλιών καθώς και ο αριθμός των προβλημάτων που διαπιστώθηκαν και διεκπεραιώθηκαν.

Τελευταία ανανέωση (23.08.11)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών