Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
11 Μαι 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Συνεδριάσεις Εκτελ. Επιτροπής arrow ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  Σέρρες 15/10/2015
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΥΓΕΙΑΣ- ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Κ.Καραμανλή 36
Πληροφορίες: Σίσκου Ελένη
Τηλέφωνο: 2321350571
Δελτίο Τύπου
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD).

H Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στο πλαίσιο του Επιχειρησιακoύ Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) ανακοινώνουν ότι οι ωφελούμενοι του προγράμματος μπορούν να ενημερώνονται για την αποδοχή ή απόρριψη της αίτησής τους :

  1. Ηλεκτρονικά από το ΗΔΙΚΑ ΑΕ. (www.idika.org.gr/teba) με τους κωδικούς TAXIS ή από το SITE του Δήμου Σερρών (www.serres.gr), με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης, από το σχετικό πίνακα που έχει αναρτηθεί.
  2. Από τον κατάλογο που είναι αναρτημένος στην είσοδο της Πρώην Νομαρχίας, αφορά μόνο τους δημότες Σερρών και περιλαμβάνει όχι τα ονόματα αλλά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης, που υπέβαλε ο ενδιαφερόμενος με την ένδειξη « εγκεκριμένη - απορριφθείσα ».
  3. Από το Γραφείο 120 της πρώην Νομαρχίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας & Πολιτισμού, του Δήμου Σερρών από 8πμ - 2μμ.
  4. Από τον 3ο όροφο της ΚΕΔΗΣ Σερρών, στο γραφείο των Κοινωνικών Λειτουργών. Επίσης στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του Λευκώνα, του Μητρουσίου και του Σκουτάρεως.

Τρόπος Υποβολής Ενστάσεων:

Οι ενστάσεις   υποβάλλονται έντυπα ενώπιον των πιστοποιημένων χρηστών φέρουν πρωτότυπη υπογραφή του ενιστάμενου και θα συνοδεύονται από απλά φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων, που αποδεικνύουν τους λόγους του οποίους επικαλείται. Η ένσταση δύναται να υποβληθεί εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της δημόσιας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Η υποβολή των ενστάσεων από τους δυνητικά ωφελούμενους, του Δήμου Σερρών, των οποίων οι αιτήσεις έχουν απορριφθεί, εν όλω ή εν μέρει στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Συνδρομής, θα γίνεται από Παρασκευή 16 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, από 8πμ-2μμ στο Γραφείο 120, της πρώην Νομαρχίας και τον 3ο όροφο της ΚΕΔΗΣ Σερρών, στο γραφείο των Κοινωνικών Λειτουργών. Επίσης στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του Λευκώνα, του Μητρουσίου και του Σκουτάρεως. Τα σημεία πληροφόρησης και υποβολής ενστάσεων των δημοτών είναι τα παρακάτω:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ - ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
  • Δ/νση: ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ, Κων. Καραμανλή 36, Γραφείο 120.
  • Πληροφορίες: 2321350571 - 23213 50349 - 23213 50375
  • Δικτυακός τόπος www.serres.gr/ & www.pkm.gov.gr/
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ( Κ.Ε.ΔΗ.Σ.)
  • Δ/νση: Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Εθνικής Αντίστασης 34, Σέρρες.
  • Πληροφορίες: 2321099800-99820
  • e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
  • Δικτυακός τόπος : www.kedis.gr
ΛΕΥΚΩΝΑΣ ΣΕΡΡΩΝ: 2321352717 '); //--> Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε "> Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

ΜΗΤΡΟΥΣΗ ΣΕΡΡΩΝ: 2321089000 '); //--> Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ">zoimouts@hotmail.com

ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΣΕΡΡΩΝ:2321350904 - 2321099199 '); //--> Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ">K.merimnaskoytari@hotmail.com

Μετά το πέρας των ενστάσεων η ΠΕ Σερρών, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης θα αποστείλει τις ενστάσεις στην Επιτροπή των ενστάσεων, που συγκροτείται από στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής του ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ. Η Επιτροπή των Ενστάσεων αποφαίνεται επί των ενστάσεων κάθε Περιφερειακής Ενότητας εντός τριάντα ημερολογιακών ημερών (30) από την αποστολή στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού.

pdf Ανακοίνωση αποτελεσμάτων - ΕΤΑΙΡΟΣ 8122 (ΠΕΡ. ΕΝ. ΣΕΡΡΩΝ) 86.53 Kb
pdf Ανακοίνωση αποτελεσμάτων - ΕΤΑΙΡΟΣ 9054 (ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ) 101.72 Kb

Τελευταία ανανέωση (16.10.15)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών