Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
08 Μαι 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow ΔΤ Η ΔΕΥΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ 23-9-15

ΔΤ Η ΔΕΥΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ 23-9-15 Εκτύπωση
Μέτρο Ποιότητας Ζωής
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                                        Τρίτη 23/09/2015
ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 139 - ΣΕΡΡΕΣ


Η ΔΕΥΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ

Με την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής από την παράταξη του Πέτρου Αγγελίδη η ΔΕΥΑΣ έγινε στόχος, στόχος της Αντιπολίτευσης «η οποία έκανε πολιτική για τις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 και όχι για τις επόμενες γενιές».

Με όπλα τον Λαϊκισμό και τη συκοφαντία καθ' όλη τη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας προσπάθησε να εκθέσει την επιχείρηση. Έβλεπε παντού λάθη και παραλείψεις, έκανε καταγγελίες για δήθεν ρουσφέτια, καταργούσε τέλη και φυσικά διαλαλούσε ότι είναι δυνατή μια μείωση δραστική στην τιμή του νερού αδιαφορώντας πλήρως για την βιωσιμότητα της Επιχείρησης. Ενίοτε δεν δίστασε να σπείρει τον πανικό στον κόσμο μιλώντας για ακατάλληλο νερό, όμως τα εργαστήρια και οι εισαγγελείς ήταν εκεί για να τους διαψεύσουν, όλους και να απορρίψουν τις καταγγελίες τους.

Τα αίτια αυτής της πολύπλευρης επίθεσης ήταν προφανή.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΣ και η δημοτική αρχή επιχειρούσαν υπεύθυνα με τόλμη και αρετή, κέρδιζαν τον σεβασμό και την εκτίμηση του κόσμου και αυτό δεν άρεζε στους "διώκτες" τους.

Υπήρχε βεβαίως και η καλόπιστη κριτική την οποία οι διοικούντες όχι μόνο καλοδέχονται αλλά και επιζητούν.

Η νέα Διοίκηση της Υπηρεσίας επαναβεβαίωσε τη στρατηγική και τους στόχους της προηγούμενης θητείας της Δημοτικής Αρχής και ενέτεινε την προσπάθεια. Υπεράνω όλων η βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΣ. Για να κρατήσει την επιχείρηση ανοιχτή η Διοίκηση εφαρμόζει τον Κανονισμό Ύδρευσης και την κείμενη νομοθεσία. Συγχρόνως αξιοποιεί κάθε διάταξη για να βοηθήσει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τους ανέργους, τους απόρους, τους νεόπτωχους, ενώ είναι αμείλικτη απέναντι σε όλους τους μπαταχτσήδες.

Όμως ο λαϊκισμός καλά κρατεί. Κονδυλοφόροι τινές και δημοτικές παρατάξεις εγκαλούν τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ για «ανάλγητη πολιτική διακοπών ύδρευσης» σε δήθεν αναξιοπαθούντες. Ποσώς τους ενδιαφέρει αν αυτόν τον καλέσει ο εισαγγελέας για παράβαση καθήκοντος σε περίπτωση που κάνει τα στραβά μάτια και δεν εφαρμόσει τον Κανονισμό, αν αύριο η επιχείρηση δεν είναι σε θέση να διαθέτει άφθονο και καθαρό νερό λόγω οικονομικής αδυναμίας, να εκτελέσει το παραμικρό έργο.

Κι όταν ο λαϊκισμός δεν αποδίδει τα αναμενόμενα επιστρατεύεται η συκοφαντία.

Πρόσφατα η μείζων αντιπολίτευση κατήγγειλε στους Σερραίους ότι ανασφάλιστο όχημα της ΔΕΥΑΣ ενεπλάκη σε τροχείο! Μέγα ψέμα! Αποδείξαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο με την κατάθεση των σχετικών εγγράφων ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όπως και όλα τα αυτοκίνητα της ΔΕΥΑΣ είναι ασφαλισμένα. Όμως οι συκοφάντες δεν είχαν το ηθικό ανάστημα να ζητήσουν συγγνώμη από την επιχείρηση και τους εργαζόμενους σε αυτήν.

Θέλουμε να διαμηνύσουμε σε όλους, ότι τη ΔΕΥΑΣ δεν την αγγίζουν Λαϊκισμός και συκοφαντίες διότι πορεύεται υπεύθυνα, με διαφάνεια και κοινωνική ευαισθησία. Είναι το παράδειγμα της νέας εποχής που έχουμε ανάγκη. Προς μίμηση.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ
Κώστας Χασαπίδης




Τελευταία ανανέωση (23.09.15)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών