Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
08 Μαι 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δ.Τ 18-9-15 ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Δ.Τ 18-9-15 ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Εκτύπωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση
για το Στρατηγικό Σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος  2015-2019
του Δήμου Σερρών

18-9-15 img_0978.jpgΗ δημόσια διαβούλευση για το Στρατηγικό Σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019 του Δήμου Σερρών ολοκληρώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2015, το οποίο είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.serres.gr) από τις 27 Αυγούστου 2015. Μέσω ερωτηματολογίου, πολίτες, ενώσεις πολιτών, τοπικοί, κοινωνικοί και οικονομικοί φορείς είχαν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις προτάσεις τους επί του συγκεκριμένου σχεδίου. Οι προτάσεις αυτές θα ληφθούν υπόψη κατά την εκπόνηση του τελικού κειμένου του Επιχειρησιακού Προγράμματος.  Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή του στις 29 Ιουλίου 2015 είχε ψηφίσει και εγκρίνει το Στρατηγικό Σχέδιο για την περίοδο 2015-2019.
 
Η διαβούλευση ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Σερρών τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, στην οποία ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μυστακίδης Παύλος (Αντιδήμαρχος) εισηγήθηκε αρχικώς το θέμα συζήτησης και εν συνεχεία ο κ. Καρπουχτσής Κωνσταντίνος, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σερρών, παρουσίασε σε όλα τα μέλη της Επιτροπής το Στρατηγικό Σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Ο κ. Καρπουχτσής Κωνσταντίνος, αφού επισήμανε ότι το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και οργανωτικής-λειτουργικής ανάπτυξης του Δήμου για την πενταετία 2015-2019 με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου, την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες και την ανάπτυξη της περιοχής, ανέφερε ότι το Στρατηγικό Σχέδιο περιλαμβάνει το όραμα, τις αναπτυξιακές προτεραιότητες και τη στρατηγική του Δήμου. Ανέφερε ότι η καταγραφή και η αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης της περιοχής του Δήμου αλλά και του Δήμου ως Οργανισμού οδήγησε στη διατύπωση του Οράματος για την περιοχή, στον καθορισμό της Στρατηγικής του Δήμου και των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων (με Άξονες, Μέτρα και Στόχους που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του Οράματος). Οι αναπτυξιακές προτεραιότητες εκφράζονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με τη μορφή αξόνων. Οι άξονες αυτοί αφορούν:
  • στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής

  • στην ενίσχυση της κοινωνικής μέριμνας και των μέτρων για την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό

  • στην οικονομική ανάπτυξη και απασχόληση

  • στην ανάπτυξη του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του, ως οργανισμών, και στη βελτίωση των σχέσεών τους με τους πολίτες, τους λοιπούς δημόσιους και άλλους τοπικούς φορείς.

Τελευταία ανανέωση (25.09.15)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών