Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Δευτέρα 29 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Συνεδριάσεις Εκτελ. Επιτροπής arrow Πρωτόκολλα συνεργασίας μεταξύ Δήμου Σερρών, του Δικηγορικού Συλλόγου και του Γεν. Νοσοκ. (7-10-14)

Πρωτόκολλα συνεργασίας μεταξύ Δήμου Σερρών, του Δικηγορικού Συλλόγου και του Γεν. Νοσοκ. (7-10-14) Εκτύπωση

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Υπογραφή πρωτοκόλλων συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σερρών, του Δικηγορικού Συλλόγου και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2014, στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Σερρών (Ι. Δραγούμη 10, πρώην οικία Μάλλιου) πραγματοποιήθηκε υπογραφή πρωτοκόλλων συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σερρών, του Δικηγορικού Συλλόγου και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Σερρών, κας Σταυρούλας Αρβανίτη- Αγιαννίδου, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, κ. Παναγιώτη Καρίπογλου και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, κ. Γρηγόριου Ευσταθιάδη.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Σερρών στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών, αναγνωρίζει την αναγκαιότητα της δικτύωσης στην πραγμάτωση του σκοπού του. Για το λόγο αυτό, δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργασίας ανθρώπων, φορέων και δομών προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμβουλευόμενων γυναικών. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών και το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, ανέλαβαν τη δέσμευση αφενός να συμπράξουν στην ευαισθητοποίηση τόσο των μελών και εργαζομένων τους όσο και της τοπικής κοινωνίας απέναντι στο ζήτημα της βίας κατά των γυναικών και, αφετέρου να εξασφαλίσουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες στην κάθε συμβουλευόμενη γυναίκα του Κέντρου.

Για την ευαισθητοποίηση, την άμεση ανταπόκριση και προθυμία των ανωτέρω φορέων στη παρούσα συνεργασία, τους ευχαριστούμε θερμά και ολόψυχα, ευελπιστώντας η πρωτοβουλία αυτή να συμβάλλει στην αντιμετώπιση και καταπολέμηση του φαινομένου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Σερρών, στα πλαίσια της Πράξης «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Δημιουργίας Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο στους Άξονες Προτεραιότητας 07,08,09» του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», δημιούργησε και λειτουργεί, από τις 18-6-2013, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής βία (ενδοοικογενειακή βία, σεξουαλική παρενόχληση, βιασμό κ.α.) και παρέχει δωρεάν συμβουλευτική, ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική υποστήριξη, νομική συμβουλευτική και πληροφόρηση στις γυναίκες-θύματα βίας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:
Δ/νση: Ίωνος Δραγούμη 10, Τ.Κ. 62100 Σέρρες
Τηλ.:  23210-22253, Φαξ : 23210-22268

Ώρες λειτουργίας: 7:30- 17:00 Δευ-Παρ.
E- mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
fb page: www.facebook.com/sumvouleutikokentrogunaikwnserrwn

 

07102014.jpg
 



Τελευταία ανανέωση (16.06.15)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών