Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Πέμπτη 23 Μαι 2019
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Οι Υπηρεσίες του Δήμου arrow Υπηρεσία Δημοτικής Πολιτικής και Οργάνωσης arrow Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και Παλλαϊκής Αμύνης

Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και Παλλαϊκής Αμύνης Εκτύπωση
Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και Παλλαϊκής Αμύνης
Διεύθυνση: ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Τηλέφωνο: 23210 - 47926Το τμήμα είναι αρμόδιο για τη διατύπωση εισηγήσεων σχεδιασμού, το συντονισμό δράσεων για την πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών στην περιοχή του Δήμου καθώς και για την συμμετοχή στο έργο της παλλαϊκής άμυνας. Ειδικότερα το έργο
του τμήματος είναι:

  • Η οργάνωση από τον καιρό της ειρήνης της παλλαϊκής άμυνας η οποία έχει ως κύρια αποστολή σε περιόδους έντασης, επιστράτευσης και πολέμου την τοπική άμυνα, την πολιτική άμυνα και την πολιτική προστασία, ενώ σε καιρό ειρήνης την πολιτική άμυνα και την πολιτική προστασία.
  • Η παροχή στοιχείων για τους πολίτες του δήμου που μπορούν να ενταχθούν στην Π.ΑΜ, τις στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές και συμβάλλει στην οργάνωση και επιμόρφωση των τμημάτων ΠΑΜ και των μονάδων Π.Σ.Ε.Α. πολιτικής άμυνας.
  • Η σύνταξη και τήρηση καταστάσεων που περιλαμβάνουν την ονομασία, τη συγκρότηση, τα μέσα και τα υλικά των τμημάτων Π.Α.Μ
  • Η μέριμνα για τη συγκέντρωση του προσωπικού των τμημάτων Π.Α.Μ. με σκοπό την εκπαίδευση από τις αρμόδιες αρχές και συνεργάζεται με τους διοικητές των μονάδων για θέματα ΠΑΜ.
  • Η εφαρμογή και διεκπεραίωση όσων προβλέπει ο Ν. 2641/1998 (ΦΕΚ 211/15-9-1998 τ.Α΄) «Παλλαϊκή Άμυνα και άλλες διατάξεις».
  • Ο συντονισμός και η επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας για την πρόληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών που συμβαίνουν στα διοικητικά όρια του Δήμου.
  • Η διατύπωση εισήγησης για τον σχεδιασμό πολιτικής προστασίας της περιοχής του Δήμου, στο πλαίσιο του ετησίου Εθνικού σχεδιασμού και η εφαρμογή των προγραμμάτων, μέτρων και δράσεων που αφορούν στην περιοχή τους στο πλαίσιο του εθνικού και περιφερειακού σχεδιασμού.
  • Η διάθεση και ο συντονισμός δράσης του απαραίτητου δυναμικού και μέσων για την πρόληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών της Περιφέρειας τους.
  • Η επεξεργασία ειδικότερων προτάσεων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για την προστασία των δασικών περιοχών του Δήμου και η συμμετοχή στην οργάνωση της πυροπροστασίας των δασών καθώς και η διατύπωση προτάσεων για την αποκατάσταση των δασών.
Τελευταία ανανέωση (06.02.15)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg
 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών