Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Δευτέρα 29 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών arrow Αναπτύξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού arrow 18-2-2015 Δ.Τ. ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΦΙΑΣ 2015

18-2-2015 Δ.Τ. ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΦΙΑΣ 2015 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                    Σέρρες 18 Φεβρουαρίου 2015
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18-2-15 sofia 2015.jpgΤουριστικές εταιρείες, κλαδικές οργανώσεις, εκπρόσωπους της κρατικής διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης από εικοσιένα χώρες και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην εφετινή 32η διεθνή τουριστική έκθεση της Σόφιας «Holidays and Spa Expo 2015», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Inter Expo Center της βουλγαρικής πρωτεύουσας από τις 12 μέχρι τις 14 του τρέχοντα μήνα.

Η ελληνική συμμετοχή υπήρξε σημαντική, ενώ εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της οποίας προβλήθηκε και ο Δήμος Σερρών.

«Στόχος μας παραμένει η προσέλκυση ακόμη μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών-τουριστών, όχι μόνον Βούλγαρων, αλλά και από τα υπόλοιπα κράτη της βαλκανικής» δηλώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανάπτυξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο οποίος ήλθε σε επαφή με παράγοντες κι επαγγελματίες του τουριστικού τομέα και είχε αναλάβει την προβολή του τόπου στην έκθεση με τη διάθεση στους επισκέπτες της έκθεσης προωθητικού - διαφημιστικού υλικού και στη βουλγαρική γλώσσα.

«Προσπαθούμε» πρόσθεσε «εν όψει της επερχόμενης άνοιξης και του καλοκαιριού, να προσελκύσουμε στις Σέρρες - και στο νομό γενικότερα - τους βόρειους γείτονες μας, καθώς η Ελλάδα και η Κεντρική Μακεδονία θεωρούνται σπουδαίος κι ελκυστικός προορισμός, λόγω της επιθετικής διαφημιστικής πολιτικής που εφαρμόζεται και των επωφελών τουριστικών πακέτων που προσφέρονται».

Να σημειωθεί ότι, κατά την διάρκεια της έκθεσης (στην οποία έλαβαν μέρος 250 εκθέτες) τέθηκαν οι βάσεις για την συνεργασία όλων των βαλκανικών κρατών με σκοπό τον συντονισμό μίας κοινής εκστρατείας προβολής - ανάδειξης και προσέλκυσης τουριστών απ' ολόκληρο τον κόσμο, ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί αποφασιστικά και με επιτυχία η οικονομική κρίση που επηρεάζει τα κράτη και σε επίπεδο τουρισμού.
 

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών