Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Πέμπτη 02 Μαι 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow ΔΤ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ SPORTS FOR ALL 28-1-15

ΔΤ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ SPORTS FOR ALL 28-1-15 Εκτύπωση
sports  for all.jpg
greece - bulgaria 2007-2013.jpg







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Σερρών και Αντιδημάρχου Ανάπτυξης - Αγροτικής Οικονομίας και Τουρισμού με το Δήμαρχο Πετριτσίου της Βουλγαρίας, στα πλαίσια του προγράμματος "Sports For All".

28-1-15 petrits.jpgΟ Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης επισκέφτηκε στις 27/1/2015 μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης - Αγροτικής Οικονομίας και Τουρισμού κ. Γρηγοριάδη Παναγιώτη το Δήμο Πετριτσίου της Βουλγαρίας που είναι ο επικεφαλής εταίρος του προγράμματος «Προώθηση του μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή των Δήμων Petrich και Δήμου Σερρών» από το Πρόγραμμα Εδαφικής Διασυνοριακής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013» με ακρωνύμιο «Sports For All».

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω επίσκεψης ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο του Πετριτσίου της Βουλγαρίας κ. Velyo Iliev για την πρόοδο των εργασιών του Κλειστού Γυμναστηρίου που χτίζεται μέσω του προγράμματος «Sports For All» και για άλλα θέματα που αφορούν την υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος.

Επίσης αντικείμενο συζήτησης ήταν ενδεχόμενες νέες προτάσεις συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας, κυρίως στους τομείς: ενεργειακή αναβάθμιση και προώθηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε δημοτικά κτίρια (σχολεία, γυμναστήρια), προώθηση των επενδύσεων για την αντιμετώπιση κινδύνων φυσικών καταστροφών, ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης καταστροφών και προώθηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η παραπάνω συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα, επιβεβαιώνοντας την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων.









 

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών