Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Τρίτη 21 Μαι 2019
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Συγχρηματοδοτούμενα Έργα arrow Ε.Π. Περιβάλλον arrow ΧΑΔΑ


Warning: opendir(D:\OraHome_egov\Apache\Apache\htdocs/files//images/sygxrimatodotoumena_erga/perivallon/xada) [function.opendir]: failed to open dir: No error in D:\OraHome_egov\Apache\Apache\htdocs\mambots\content\plugin_jw_sig.php on line 59

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\OraHome_egov\Apache\Apache\htdocs\mambots\content\plugin_jw_sig.php on line 79

Warning: array_multisort() [function.array-multisort]: Argument #1 is expected to be an array or a sort flag in D:\OraHome_egov\Apache\Apache\htdocs\mambots\content\plugin_jw_sig.php on line 84
ΧΑΔΑ Εκτύπωση
ΕΠΠΕΡ


ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΩΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ( κωδικός Ο.Π.Σ. 104144)


104144

Το έργο αφορούσε τις εργασίες αποκατάστασης των δυο ΧΑΔΑ, του Δ.Δ. ΟΙΝΟΥΣΑΣ και του Δ.Δ. ΕΛΑΙΩΝΑ του Δήμου Σερρών. Οι συγκεκριμένοι χώροι έχουν παύσει να δέχονται δημοτικά στερεά απόβλητα από το 2001 που ξεκίνησε η λειτουργία του ΧΥΤΑ Δήμου Σερρών. Θεωρούνται ανενεργοί και δέχονταν μόνο κάποιες ποσότητες υλικών κατεδάφισης και ογκωδών αντικειμένων (έπιπλα, λευκά απορρίμματα, παλιοσίδερα, κλπ). Η έκταση του ΧΑΔΑ ΟΙΝΟΥΣΑΣ είναι 0,46 στρέμματα με μέσο ύψος απορριμματικών αποθέσεων 1,5 m (δηλαδή συνολικός απορριμματικός όγκος 700 m3) ενώ η έκταση του ΧΑΔΑ ΕΛΑΙΩΝΑ είναι 4,2 στρέμματα με μέσο ύψος απορριμματικών αποθέσεων 0,5 m (δηλαδή συνολικός απορριμματικός όγκος 2.100 m3).

Βάσει της με αριθμό 4910/22.6.05 άδειας αποκατάστασης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι εργασίες αποκατάστασης των δυο ΧΑΔΑ περιλάμβαναν:

  • Την μεταφορά του συνολικού απορριματικού όγκου αλλά και στρώση πάχους 0,3 m ρυπασμένου εδάφους του ΧΑΔΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΟΙΝΟΥΣΑΣ στο ΧΥΤΑ Δήμου Σερρών.

  • Την μεταφορά του μεγαλύτερου τμήματος του απορριματικού όγκου και στρώση πάχους  0,3 m ρυπασμένου εδάφους (που αντιστοιχεί σε έκταση 3.355 m2) του ΧΑΔΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ, στο ΧΥΤΑ Δήμου Σερρών και την αποκατάσταση του υπόλοιπου τμήματος (που αντιστοιχεί σε έκταση 845 m2 ) με τα μέτρα της 1ης κατηγορίας της Εγκυκλίου ΥΠΕΧΩΔΕ Α.Π. ΟΙΚ. 109974/3106.

Σχετικά με τις εργασίες αποκατάστασης του ΧΑΔΑ ΕΛΑΙΩΝΑ, οι απότομες κλίσεις χαρακτήριζαν την εδαφομορφολογία στο μεγαλύτερο τμήμα του χώρου και γι' αυτό οι επιτόπου τεχνικές παρεμβάσεις εφαρμόσθηκαν εκεί που το επέτρεπε το έδαφος (σε έκταση 845 m2 ).

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, σύμφωνα με την οριστική μελέτη, ανέρχοταν  σε 56.865 €. Το έργο, κατόπιν διαγωνισμού, υλοποιήθηκε από την κοινοπραξία ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με συμβατικό προϋπολογισμό 42.659,68 €.Τελευταία ανανέωση (04.03.09)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg
 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών