Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Παρασκευή 26 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών arrow ΔΤ για την 4η τεχνική συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου «EΑSYTRIP: GR-BG E-mobility solutions» 25-7-13

ΔΤ για την 4η τεχνική συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου «EΑSYTRIP: GR-BG E-mobility solutions» 25-7-13 Εκτύπωση
Σέρρες 25-7-13
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σερρών συμμετείχε στην 4η τεχνική συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου «EΑSYTRIP: GR-BG E-mobility solutions» στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας - Βουλγαρίας την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Θέρμης που αποτελεί εταίρο του έργου, στο συνεδριακό χώρο POLIS και συμμετείχαν  εκπρόσωποι όλων των εταίρων του έργου (ΕΚΕΤΑ-Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών, Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων, Δήμοι Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Σερρών, Καβάλας, Bansko και Krumovgrad) καθώς επίσης και υπεργολάβων που συμμετείχαν ενεργά σε μέρος του προγράμματος.

easytrip1.jpgeasytrip2.jpg

















Εκ μέρους του Δήμου Σερρών συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Αγροτικής Οικονομίας και Τουρισμού κ.Π.Γρηγοριάδης και από το τμήμα Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Συγκοινωνίας, ο προϊστάμενος κ.Ν.Παπαδίκης και οι υπάλληλοι κ. Φ.Μίκικη και Μ.Παπακωνσταντίνου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών έγινε εκτενής αναφορά στην πρόοδο υλοποίησης της πράξης στο τμήμα που αναλογεί στον κάθε εταίρο. Όσον αφορά στο Δήμο Σερρών, η κ.Μίκικη ενημέρωσε ότι έχουν δοθεί τα απαραίτητα δεδομένα από το Δήμο Σερρών προς τροφοδότηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του έργου ενώ είναι σε εξέλιξη η αποτίμηση των υπηρεσιών που περιέχει βάσει της σύμβασης του συμβούλου του Δήμου Σερρών. Αναφορικά με την προμήθεια του εξοπλισμού του έργου, αναδείχθηκε ο ανάδοχος και ξεκινά άμεσα η σύμβασή του. Τέλος, υλοποιήθηκαν δράσεις διάχυσης ενώ δρομολογείται η διαδικασία της παροχής υπηρεσιών προώθησης των ενημερωτικών σποτ του έργου (συμβατική υποχρέωση του Δήμου Σερρών) εν αναμονή της τελικής έκδοσης αυτών από τους αρμόδιους εταίρους.

Βασικότερα θέματα  της συνάντησης αυτής, μεταξύ άλλων, ήταν να παρουσιαστούν και να συζητηθούν περαιτέρω οι ενέργειες που διεξάγονται από κάθε Δήμο για την αξιολόγηση των υπηρεσιών της πλατφόρμας από τις τοπικές κοινωνίες και κυρίως από τους συμμετέχοντες στην έρευνα ανάλυσης αναγκών των χρηστών και η προμήθεια και εγκατάσταση του αναγκαίου εξοπλισμού  για τη λειτουργία της. Τέλος, σημαντικό ζήτημα αποτέλεσε και η βιωσιμότητα της πλατφόρμας μετά το τέλος του έργου για την οποία αναμένεται σχετική μελέτη - πρόταση από τους υπεργολάβους όλων των εταίρων.
Τελευταία ανανέωση (02.08.13)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών