Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Δευτέρα 06 Μαι 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών arrow Αναπτύξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού arrow ΔΤ Δήμος Σερρών-ACTIVE TRAVEL NETWORK RICCIONE 26-7-12

ΔΤ Δήμος Σερρών-ACTIVE TRAVEL NETWORK RICCIONE 26-7-12 Εκτύπωση
Σέρρες 26-7-2012

Δελτίο Τύπου

Θέμα : Συμμετοχή του Δήμου Σερρών στη Συνάντηση των Εταίρων του έργου "
ACTIVE TRAVEL NETWORK" στην πόλη Riccione της Ιταλίας, 5-6 Ιουλίου 2012
riccione 1.jpg
Από τις 5 έως τις 6 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε Συνάντηση των Εταίρων του έργου "ACTIVE TRAVEL NETWORK" στην πόλη Riccione της Ιταλίας, μία από τις πόλεις - εταίρους του συγκεκριμένου έργου.
Στη Συνάντηση αυτή συμμετείχε ο Δήμος Σερρών με εκπροσώπους του, όπως ο κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Αγροτικής Οικονομίας και Τουρισμού, ο κ. Παύλος Μυστακίδης, Αντιδήμαρχος Έργων - Υποδομών και Καθημερινότητας και Επικοινωνίας με τον Πολίτη και ο Δ/ντής Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Πέτρος Δασκαλόπουλος. Επίσης, εκπρόσωποι των Δήμων Weiz της Αυστρίας (Επικεφαλής Εταίρος του έργου), Sebes της Ρουμανίας, Novara της Ιταλίας και Ljutomer της Σλοβενίας συμμετείχαν στη συγκεκριμένη Συνάντηση.
Δεδομένου ότι το έργο "ACTIVE TRAVEL NETWORK", το οποίο χρηματοδοτείται από την Κοινοτική Πρωτοβουλία URBACT II 2007-2013, ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου, η θεματολογία της Συνάντησης στην πόλη Riccione της Ιταλίας επικεντρώθηκε στο Τοπικό Σχέδιο Δράσης της κάθε πόλης αναφορικά με την βιώσιμη κινητικότητα και  στους τρόπους με τους οποίους κάθε εταίρος θα στηρίξει τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης στην πόλη του (ποδήλατο και πεζή μετακίνηση).
riccione 2.jpg
Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης αυτής, ο δήμος Riccione (διοργανώτρια πόλη της Συνάντησης) είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τις δικές του ενέργειες και δράσεις όσον αφορά το πεδίο της βιώσιμης κινητικότητας και συγκεκριμένα τη δημιουργία ενός νέου ποδηλατοδρόμου κατά μήκος της παραλίας και την κατασκευή ενός μεγάλου υπόγειου γκαράζ για την αποφυγή της κυκλοφοριακής συμφόρησης στην περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Riccione, στο πλαίσιο του έργου "ACTIVE TRAVEL NETWORK", συνεργάζεται με τα ξενοδοχεία της περιοχής για την προώθηση του ποδηλάτου, δεδομένης της μεγάλης τουριστικής ανάπτυξης που παρουσιάζει η πόλη.

Τελευταία ανανέωση (15.11.12)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών