Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Δευτέρα 06 Μαι 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών arrow Αναπτύξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού arrow ΔΤ Εδαφική Συνεργασία με Βουλγαρία 3-7-2012

ΔΤ Εδαφική Συνεργασία με Βουλγαρία 3-7-2012 Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                               Σέρρες 3 Iουλίου 2012

Γραφείο Τύπου

& Δημοσίων Σχέσεων

τηλ. 23210/22587

φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Δημιουργική και αποτελεσματική η 2η Τεχνική Συνάντηση της πράξης ¨PROMO- SAFE- DRIVING¨ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

400-2.jpg

Η δεύτερη τεχνική συνάντηση της πράξης με τίτλο «Προώθηση της ασφαλούς Κυκλοφοριακής Συνείδησης σε Τοπικό Επίπεδο στη Διασυνοριακή Περιοχή Ελλάδας – Βουλγαρίας», με ακρωνύμιο PROMO SAFE DRIVING, πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου στο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου. Στις εργασίες συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας, κος Παναγιώτης Γρηγοριάδης, o Αντιδήμαρχος του Δήμου Petrich, κος Georgiev Nikolai,  ο Πρόεδρος της Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ ΟΤΑ, κος Ευστράτιος Δημητρίου,  υπάλληλοι του Δήμου Σερρών και Δήμου Petrich καθώς και εκπρόσωποι του Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης του Δήμου Σερρών (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

 

 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών έγινε εκτενής αναφορά στην πρόοδο υλοποίησης της πράξης στο τμήμα που αναλογεί στον κάθε εταίρο. Όσον αφορά το Δήμο Σερρών, το έργο της αναβάθμισης των υποδομών του Αυτοκινητοδρομίου και του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης ολοκλήρωσε τους 4 πρώτους κύκλους εκπαίδευσης. Επίσης ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα (σχολ. Έτος 2011-2012) στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής από την Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης με τη βοήθεια του καινούργιου εξοπλισμού (ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια, ποδήλατα, ηλεκτρονικός εξοπλισμός).

400-1.jpg

Όσον αφορά το Δήμο Petrich, έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής και υπογράφηκε η σχετική εργολαβική σύμβαση για την κατασκευή του. Επίσης δημοσιεύθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια του εκπαιδευτικού προσομοιωτή οδήγησης καθώς και του εξοπλισμού για τη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής (ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια, ποδήλατα, ηλεκτρονικός εξοπλισμός).

 

Η ομαλή και σύμφωνη με τα χρονοδιαγράμματα, υλοποίηση της πράξης οδήγησε τη Διαχειριστή Αρχή του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ να εγκρίνει το αίτημα τροποποίησης της πράξης που εστάλη αρχές Μαΐου. Μέσα από την τροποποίηση αυτή θα γίνει, ανάμεσα σε άλλα, και προμήθεια λογισμικού αναβάθμισης του εκπαιδευτικού προσομοιωτή οδήγησης που βρίσκεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Το λογισμικό αναβάθμισης αφορά στην προσομοίωση της πίστας του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών ως ένα από τα σενάρια εκπαίδευσης που θα προσφέρονται στο συγκεκριμένο προσομοιωτή.

 

Τελευταία ανανέωση (15.11.12)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών