Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
28 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Απόφαση 5/2012 Δημ. Κοιν. Λευκώνα

Απόφαση 5/2012 Δημ. Κοιν. Λευκώνα Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΩΝΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΩΝΑ

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο
της αριθμ. 2/24-2-2012 συνεδρίασης του Συμβουλίου  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΩΝΑ
Αριθ. Απόφασης : 5/2012

ΘΕΜΑ: «Σύσταση μίας θέσης υδρονομέα για τη διανομή αρδευτικού νερού κηπευτικών. Καθορισμός αρδευτικής περιόδου και τέλους άρδευσης κηπευτικών για το έτος 2012».
Στο Λευκώνα και στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας  σήμερα την 24η    του μήνα Φεβρουαρίου 2012 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 20:30 μ.μ. συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα του Δήμου Σερρών ύστερα από την αριθμ. 11/20-2-2012 έγγραφη πρόσκληση της Προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα του Δήμου Σερρών, η οποία επιδόθηκε σε όλους τους Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα του Δήμου Σερρών, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 88 & 89 του Ν. 3852/2010 "Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης» και η οποία δημοσιεύτηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του Γραφείου της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα του Δήμου Σερρών.
     Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει  νόμιμη  απαρτία, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 89 του Ν. 3852/2010, δεδομένου ότι σε σύνολο 5 Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα του Δήμου Σερρών ήταν 5 Σύμβουλοι, δηλαδή,
                         Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ
1.   Πολατίδου Γεσθημανή    (Πρόεδρος)
2.   Γεωργιάδης Νικόλαος (Αντιπρόεδρος)
3.   Ανθυμιάδης Αλέξανδρος
4.   Παυλίδης Χαρίτων
5.   Πιτσαλίδου - Ζαγγελίδου Αικατερίνη
Α Π Ο Ν Τ Ε Σ
Κανένας


Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο ειδικός γραμματέας κ. Θεοδωρίδης Θεόφιλος του Παύλου, με βαθμό Γ΄, του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών.
Στη συνέχεια η Πρόεδρος εισηγούμενη το 3ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ανέφερε ενώπιον του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ότι κάθε έτος την ίδια εποχή με απόφαση του Συμβουλίου γίνεται σύσταση μιας ( 1 ) θέσης  υδρονομέα διανομής αρδευτικού νερού στους κατοίκους της έδρας της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα για την άρδευση των κηπευτικών τους, καθορίζεται η αμοιβή αυτού, η αρδευτική περίοδος και το τέλος άρδευσης όσων κάνουν χρήση του δικτύου.
Στη συνέχεια κάλεσε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας να αποφασίσει σχετικά.
Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας, μετά από διαλογική συζήτηση, αφού άκουσε την εισήγηση της   Προέδρου και έλαβε υπόψη του τις διατάξεις άρθρου 82 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 83 του Ν.3852/2010
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Διατυπώνει πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών που αφορά τα εξής:
1.                  Συνιστά μια ( 1 ) θέση υδρονομέα για το έτος 2012, για την διανομή αρδευτικού νερού στους κατοίκους της έδρας του Δήμου για την άρδευση των κηπευτικών τους.
2.                  Προτείνει την αμοιβή του υδρονομέα στο κατώτατο ημερομίσθιο του ανειδίκευτου εργάτη μαζί με τις εργοδοτικές εισφορές και τις νόμιμες προσαυξήσεις (οικογενειακό επίδομα, τριετίες κ.λ.π.), η οποία θα καταβάλλεται στο τέλος κάθε μήνα.
3.                  Προτείνει τον καθορισμό της αρδευτικής περιόδου από 15.05.2012 έως 15.08.2012 εφόσον έχει νερό η λίμνη από την οποία γίνεται η άρδευση. Η αρδευτική περίοδος θα παραταθεί εφόσον είναι αναγκαίο και δυνατόν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
4.                  Προτείνει την επιβολή  για το έτος 2012 του ίδιου τέλους άρδευσης που ίσχυε και για το έτος 2011 για την αμοιβή του υδρονομέα, ήτοι το ποσό των 35,00 € κατά δεκ. στρέμμα και για όλες τις αρδευόμενες καλλιέργειες.
5.                  Υπόχρεοι στην καταβολή του τέλους άρδευσης θα είναι αυτοί που θα αρδεύουν τις καλλιέργειές τους, κύριοι, νομείς, μισθωτές και λοιποί καλλιεργητές.
6.                  Ο υδρονομέας υποχρεούται στην σύνταξη κατάστασης στην οποία να φαίνονται  τα ονόματα αυτών που έκαναν χρήση της υπηρεσίας άρδευσης. Στη συνέχεια ο Δήμος θα συντάξει βεβαιωτικό κατάλογο.
7.                  Η εκλογή του υδρονομέα θα γίνει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και εφόσον οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τα νόμιμα δικαιολογητικά που απαιτούνται από το 28.03/15.04.1957 Β.Δ.
Η παραπάνω απόφαση πήρε αύξοντα αριθμό  05/2012.
Συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφεται όπως ακολουθεί.      

     
                       Η Πρόεδρος   της                                                      Τα Μέλη
          Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα                                                                                                                                                                                       Γεωργιάδης Νικόλαος
                  Πολατίδου Γεσθημανή                                 Ανθυμιάδης Αλέξανδρος
                                                                                    Παυλίδης Χαρίτων
                                                                                                   Πιτσαλίδου-Ζαγγελίδου Αικατερίνη
 

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών