Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Παρασκευή 26 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών arrow Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας

Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών / ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ
Φίλτρο: Εμφάνιση #:
Υπογραφή πρωτοκόλλων συνεργασίας του Δήμου Σερρών, του Δικηγορικού Συλλόγου και του Γ.Νοσοκομείου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ   
                         Σέρρες, 15 Οκτωβρίου 2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Υπογραφή πρωτοκόλλων συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σερρών,
του Δικηγορικού Συλλόγου και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών



Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2014, στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Σερρών (Ι. Δραγούμη 10, πρώην οικία Μάλλιου) πραγματοποιήθηκε υπογραφή πρωτοκόλλων συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σερρών, του Δικηγορικού Συλλόγου και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Σερρών, κας Σταυρούλας Αρβανίτη- Αγιαννίδου, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, κ. Παναγιώτη Καρίπογλου και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, κ. Γρηγόριου Ευσταθιάδη.
14-10-14 protsinrtgasias.jpg14-10-14 prot1.jpg14-10-14 prot.jpg
















Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Σερρών στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών, αναγνωρίζει την αναγκαιότητα της δικτύωσης στην πραγμάτωση του σκοπού του. Για το λόγο αυτό, δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργασίας ανθρώπων, φορέων και δομών προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμβουλευόμενων γυναικών. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών και το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, ανέλαβαν τη δέσμευση αφενός να συμπράξουν στην ευαισθητοποίηση τόσο των μελών και εργαζομένων τους όσο και της τοπικής κοινωνίας απέναντι στο ζήτημα της βίας κατά των γυναικών και, αφετέρου να εξασφαλίσουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες στην κάθε συμβουλευόμενη γυναίκα του Κέντρου.

Για την ευαισθητοποίηση, την άμεση ανταπόκριση και προθυμία των ανωτέρω φορέων στη παρούσα συνεργασία, τους ευχαριστούμε θερμά και ολόψυχα, ευελπιστώντας η πρωτοβουλία αυτή να συμβάλλει στην αντιμετώπιση και καταπολέμηση του φαινομένου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Σερρών, στα πλαίσια της Πράξης «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας - Δημιουργίας Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο στους Άξονες Προτεραιότητας 07,08,09» του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», δημιούργησε και λειτουργεί, από τις 18-6-2013, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής βία (ενδοοικογενειακή βία, σεξουαλική παρενόχληση, βιασμό κ.α.) και παρέχει δωρεάν συμβουλευτική, ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική υποστήριξη,  νομική συμβουλευτική και πληροφόρηση στις γυναίκες-θύματα βίας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:
Δ/νση: Ίωνος Δραγούμη 10, Τ.Κ. 62100 Σέρρες
Τηλ.:  23210-22253, Φαξ : 23210-22268

Ώρες λειτουργίας: 7:30- 17:00 Δευ-Παρ.
E- mail: womenaid@serres.gr
fb page: www.facebook.com/sumvouleutikokentrogunaikwnserrwn


ΔΤ για εθελοντική αιμοδοσία 1-10-14 Εκτύπωση
Δελτίο τύπου

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και της προαγωγής της υγείας των δημοτών στις 4 Οκτωβριου 2014 η υπηρεσία αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, η υπηρεσία αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών, διοργανώνει δράση αγωγής υγείας  που θα περιλαμβάνει ενημέρωση του κοινού για την  εθελοντική αιμοδοσία και πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ο εθελοντισμός συντελεί στην ομαλή και εύρωστη λειτουργία μιας κοινωνίας και προάγει τη ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Ο αλτρουισμός και η ανιδιοτελής βοήθεια προς τον συνάνθρωπο πρέπει να αποτελεί στάση ζωής όλων γιατί έτσι μόνο υπάρχει εξέλιξη και αρμονία. Οι ανώνυμοι αιμοδότες, λοιπόν, αποδεικνύουν ότι: το να αφιερώσει κάποιος 5  λεπτά από τη ζωή του γνωρίζοντας ότι το αίμα που θα προσφέρει θα σώσει ζωές, δεν αποτελεί μεγάλη θυσία.

Στην πόλη μας η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 4/10/2014 από τις 09.00π.μ. ως τη 1:00μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας.

Παράκληση να δημοσιευτεί την Πέμπτη και Παρασκευή 3,4 Οκτωβρίου 2014.


Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας  
και Υγείας  
Αγιαννίδου Σταυρούλα 
ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 1-7-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                     Σέρρες  1  Ιουλίου 2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                                      
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ << ΔΕ ΣΙΩΠΩ ΣΤΗ ΒΙΑ>>ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.

  1-7-2014 podilatodromia.jpgΜε αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του δήμου Σερρών διοργανώνει την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 «Ποδηλατάδα ενάντια στη βία κατά των γυναικών» με σύνθημα «ΔΕ ΣΙΩΠΩ ΣΤΗ ΒΙΑ» και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν.
 Η ώρα έναρξης είναι 19:30 στο κτίριο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Ίωνος Δραγούμη 10 και θα ακολουθήσει διαδρομή έως την κοιλάδα Αγίων Αναργύρων και επιστροφή στο Κέντρο. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σφυρίχτρες, μπαλόνια με το μήνυμα της εκδήλωσης καθώς και το ενημερωτικό έντυπο του Κέντρου.
Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014, προκειμένου να γνωστοποιήσει την εκδήλωση.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Σερρών εντάχθηκε σε πρόγραμμα και το Κέντρο ξεκίνησε να λειτουργεί στις 18-6-2013.
Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Σερρών εντάχθηκε στην Πράξη με τίτλο «Ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας - Δημιουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας σε τοπικό επίπεδο στον άξονα προτεραιότητας 08» του επιχειρησιακού προγράμματος Διοικητική
Μεταρρύθμιση 2007-2013.  Αποτελεί μέρος ενός δικτύου δομών υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας που περιλαμβάνει 25 Συμβουλευτικά Κέντρα και 19 ξενώνες φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα.  Παρέχει ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική και νομική στήριξη σε γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής παρενόχλησης, βιασμού, trafficking, ενώ παράλληλα διοργανώνει δράσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης των πολιτών αλλά και των φορέων σε όλη την περιφερειακή ενότητα Σερρών.

Από το γραφείο τύπου
ΔΤ για Ποδηλατάδα ενάντια στη βία κατά των γυναικών 25-6-14 Εκτύπωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : «Δράση Ποδηλατοδρομίας του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Σερρών στα πλαίσια συμπλήρωσης ενός έτους λειτουργίας».

Θα μπορούσε να είναι η μητέρα σου, θα μπορούσε να είναι η κόρη σου, θα μπορούσε να είναι η φίλη σου...
Η βία κατά των γυναικών μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γυναίκα, ακόμη και σ' αυτή που αγαπάς, μας αφορά όλους!

Γι' αυτό το λόγο, στα πλαίσια συμπλήρωσης ενός έτους λειτουργίας του, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας δήμου Σερρών διοργανώνει την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 «Ποδηλατάδα ενάντια στη βία κατά των γυναικών» με σύνθημα «ΔΕ ΣΙΩΠΩ ΣΤΗ ΒΙΑ» και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν.

Η ώρα έναρξης είναι 19:30 στο κτίριο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Ίωνος Δραγούμη 10 και θα ακολουθήσει διαδρομή έως την κοιλάδα Αγίων Αναργύρων και επιστροφή στο Κέντρο.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σφυρίχτρες, μπαλόνια με το μήνυμα της εκδήλωσης καθώς και το ενημερωτικό έντυπο του Κέντρου.
Το κοινωνικό φαρμακείο στέλνει φαρμακευτικό υλικό στους πλημμυροπαθείς της Σερβίας 3-6-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                      Σέρρες  3 Ιουνίου 2014

Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

agianidou2.jpgΤο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Σερρών μετά από έκκληση του Προξενείου της Σερβίας για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού προς τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά την κοινωνική ευαισθησία  που διακρίνει το Σερραίο φαρμακοποιό ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και στέλνει  μια επαρκή ποσότητα φαρμάκων.
k farmakio.jpg
Η Σερβία δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες καταστροφικές πλημμύρες. Ήδη οι νεκροί ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες και η χώρα έχει κηρύξει τριήμερο πένθος.

Οι κάτοικοι των πληγέντων περιοχών έχουν μεγάλη ανάγκη και από φάρμακα. Σας καλούμε να ανταποκριθείτε.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με τον φαρμακευτικό σύλλογο πέτυχε  να δημιουργήσει, πριν δύο περίπου χρόνια, το κοινωνικό φαρμακείο συμβάλλοντας  έτσι στην προσπάθεια να καλύψει τις ανάγκες ανήμπορων συμπολιτών μας  σε φάρμακα .

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την πρώην αντιδήμαρχο Κοινωνικής μέριμνας κ. Αρβανίτη Σταυρούλα, όταν σε στενή συνεργασία με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Αργύρη Ρόντση, κατάφεραν με την βοήθεια των συμπολιτών να συγκεντρώσουν μεγάλες ποσότητες φαρμάκων.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΨΟΥΣ 200.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ 11-2-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                        Σέρρες 11 Φεβρουαρίου 2014
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
«ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΨΟΥΣ 200.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΜΕΑ)».

11-2-2014  kinoniko olokliromeno programma.jpg



Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 11/2/2014 παρουσία του Αντιδημάρχου κοινωνικής μέριμνας Μερετούδη Δημήτρη και της Προέδρου της ΚΕΔΗΣ κ. Αρναούτογλου Φωτεινής καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων παρουσίασε το πρόγραμμα «Κοινωνικό Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Δήμου Σερρών», που  συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Άξονας Προτεραιότητας 04 - «Ψηφιακή Σύγκλιση και επιχειρηματικότητα στην ΠΚΜ» του Ε.Π. «Μακεδονία-Θράκη»). Το πρόγραμμα στοχεύει στην στήριξη πολιτών και ιδιαίτερα ευπαθών ομάδων(ασθενείς, ηλικιωμένοι, μοναχικά άτομα,  ΑΜΕΑ) που χρήζουν κοινωνικής πρόνοιας και υποστήριξης από το Δήμο. Οι περισσότεροι ωφελούμενοι-Δημότες θα είναι αυτοί που ήδη κάνουν χρήση των υπηρεσιών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
ΔΤ Τρόφιμα στο Κοιν. Παντοπωλείο από το Αριστοτέλειο 31-1-2013 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                           Σέρρες 31 Ιανουαρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς μετέφεραν οι μαθήτριες και μαθητές του «Αριστοτελείου» Εκπαιδευτηρίου, οι οποίοι συγκέντρωσαν τρόφιμα για συνανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ειδικότερα, μαζί με μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης 31-1-2013 το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου (επί της Νικ. Νικολάου 15) και παρέδωσαν ποσότητες τροφίμων, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την σίτιση οικονομικά αδύναμων δημοτών.     
«Μάθημα έμπρακτης στήριξης των συνανθρώπων μας, τώρα που η κρίση εντείνεται» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης την πρωτοβουλία των παιδιών του Αριστοτελείου, τα οποία υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Παιδείας κ. Δημήτριο Μερετούδη
«Αυτή η από καρδιάς πράξη των νέων παιδιών δεν αποτελεί απλώς παράδειγμα προς μίμηση για την σερραϊκή κοινωνία, αλλά μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Δυστυχώς, η σκληρότερη δοκιμασία για τη χώρα και τον ελληνικό λαό συνεχίζεται και τέτοιου είδους δράσεις ανακούφισης των αδυνάτων θα είναι στο εξής αναγκαίες κι επιβεβλημένες εκ των πραγμάτων» κατέληξε ο Δήμαρχος.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου  

ΔΤ Αντιφυματικό εμβόλιο στα Δημοτικά 24-1-2013 Εκτύπωση
Ελληνική Δημοκρατία                                                                  Σέρρες   24-01-2013
Νομός Σερρών                                                    
Δήμος Σερρών
Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας
Υγείας, Παιδείας & Πολιτισμού
Τμήμα Δημόσιας Υγείας
Ταχ.Δ/νση: Κωνσταντίνου Καραμανλή 36                             
Πληροφ.: Σεραφείμ Σύρογλου                                    
Τηλ : 23213-50388                                                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα Αντιφυματικού Εμβολιασμού, Α΄ Τάξης Δημοτικών Σχολείων  του Δήμου Σερρών για το σχολικό έτος 2012-2013.
Το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ξεκίνησε το Πρόγραμμα Αντιφυματικού Εμβολιασμού στα παιδιά της Α' Τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Σερρών. Το πρόγραμμα είναι το εξής  :

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΜΒΟΛΙΑ

9/01/2013
1ο,7ο

MANTOUX

11/01/2013

1ο,7o

B.C.G

15/01/2013

8o,25o

MANTOUX

17/01/2013

8o,25o

B.C.G

22/01/2013

11o,3o

MANTOUX

24/01/2013

11o,3o

B.C.G.

29/01/2013

17o,6o

MANTOUX

31/01/2013

17o,6o

B.C.G.



























ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΜΒΟΛΙA

5-02-2013

2o

MANTOUX

7-02-2013

2o

B.C.G.

12-2-2013

10o,24o

MANTOUX

14-02-2013

10o,24o

B.C.G.

26-02-2013

5o,14o

MANTOUX

28-02-2013

5o,14o

B.C.G.

5-3-2013

20o,9o

MANTOUX

7-03-2013

20o,9o

B.C.G

12-03-2013

13o,12o

MANTOUX

14-03-2013

13o,12o

B.C.G

19-03-2013

Πειραματικό

MANTOUX

21-03-2013

Πειραματικό

B.C.G

26-03-2013

19ο ,Ειδικό

MANTOUX

28-03-2013

19ο , Ειδικό

B.C.G

2-4-2013

15ο , 21ο

MANTOUX

4-4-2013

15ο, 21ο

B.C.G

9-4-2013

18o

MANTOUX

11-04-2013

18o

B.C.G

16-04-2013

4o,23o

MANTOUX

18-04-2013

4o,23o

B.C.G.


Ο Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Μέριμνας & Παιδείας
Μερετούδης Δημήτριος
ΔΤ εγκαίνια εγκατάστασεων για την αντιμετώπιση της φτώχειας 17-12-12 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                             Σέρρες 17 Δεκεμβρίου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ


Εγκαινιάστηκαν και ξεκινάει η λειτουργία των εγκαταστάσεων του προγράμματος για την αντιμετώπιση της φτώχειας την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην οδό Ν. Νικολάου 15.
dsc01976.jpgdsc01983.jpg

















Το πρόγραμμα θα υλοποιήσουν ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το Σύλλογο Οικογενειών Φίλων Ψυχικής Υγείας (ΣΟΦΨΥ).

Τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του παραπάνω προγράμματος πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη, της αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας κ. Αρβανίτη - Αγιαννίδου Σταυρούλα, της προέδρου του ΣΟΦΨΥ κ. Νομίδου Λένα και πλήθος κόσμου.

ΔΤ Φωτεινές Μέρες 2012 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                            Σέρρες 30 Νοεμβρίου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187
Δελτίο Τύπου
«ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ»
Ένας θεσμός για τα άτομα με αναπηρία

«ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ» είναι ο τίτλος των διήμερων Εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Δήμος Σερρών, η Ιερά Μητρόπολη Σερρών & Νιγρίτας και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας, την ερχόμενη Δευτέρα 3 (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες) και την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου.

Στη διοργάνωση των εκδηλώσεων συμμετέχουν το ΤΕΦΑΑ Σερρών, το ΚΑΑΜΕΑ, η Α/θμια Εκπαίδευση, το ΚΔΑΥ Σερρών, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο, το Ειδικό ΤΕΕ Σερρών, το ΕΕΕΚ Σερρών, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΕΑ του Δήμου μας, οι εθελοντικές ομάδες ΕΚΚΑ Σερρών και ΠΡΟΤΕΚΤΑ Δήμου Σερρών.
2.jpg

Ο Δήμαρχος

Αναφερθείς στις «ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ» ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας κα Σταυρούλα Αγιαννίδου τόνισε:

«Ευελπιστούμε ότι αυτές οι μέρες θα είναι πιο φωτεινές, καθώς αποτελούν ευκαιρία να εκδηλώσουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τους συνάνθρωπους με αναπηρίες.

Ιδιαιτέρως σήμερα που οι κοινωνίες σε παγκόσμιο επίπεδο πλήττονται περισσότερο  από κάθε άλλη φορά.

Η προάσπιση των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία αποτελεί συλλογικό καθήκον. Η ευθύνη για να πράξουμε το καθήκον μας είναι και συλλογική και ατομική.




ΔΤ Κοινωνικό Φαρμακείο 14-9-12 Εκτύπωση
Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας                                                                  Σέρρες 14-9-2012
Υγείας, Παιδείας & Πολιτισμού                 
Τμήμα Δημόσιας Υγείας                       

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Θέμα : Το Κοινωνικό Φαρμακείο αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε
πανελλαδικό επίπεδο.

agiannidou.jpgΎστερα από τηλεφωνική επικοινωνία και κατόπιν γραπτών αιτημάτων  των κ. Δημάρχων και ιατρών των Δήμων Λειψών και Αγαθονησίου, η Αντιδημαρχεία   Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Σερρών, ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη χαρά, προσφέροντας επαρκές φαρμακευτικό υλικό στους δημότες των δυο αυτών ακριτικών νησιών.

Όπως μας γνωστοποιήθηκε η προσφορά αυτή λαμβάνει χώρα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τους κατοίκους των  ακριτικών αυτών νησιών μας.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο μέσα στους πρώτους επτά μήνες λειτουργίας του καλύπτει σε ικανοποιητικό βαθμό πλέον τις ανάγκες των δικαιούχων συνδημοτών μας, καθώς και συνδράμει με τακτικές αποστολές φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στα ιδρύματα ολόκληρου του Νομού που ασκούν κλειστού τύπου περίθαλψη.(Κωστοπούλειος Στέγη, ΚΑΦΚΑ Νιγρίτας, Κέντρο Αποθεραπείας κ Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία ΚΑΑΜΕΑ, ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου, άποροι κρατούμενοι του καταστήματος κράτησης  Νιγρίτας.    

Επίσης ανταποκρίνεται θετικά μέχρι και σήμερα σε αιτήματα για χορήγηση φαρμάκων στους Ιατρούς του Κόσμου (Ανοικτό πολυιατρείο ), στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τέλος στις δυο προαναφερόμενες ακριτικές περιοχές της Ελλάδας τους Λειψούς και το Αγαθονήσι.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι, οτι έχει πετύχει το Κοινωνικό μας Φαρμακείο, οφείλεται  στην ανιδιοτελή και συνεχή προσφορά όλων εσάς. Η δική σας ανταπόκριση και χειρονομία εκφράζουν έμπρακτα την αγάπη και την  αλληλεγγύη, του ανθρώπου για τον συνάνθρωπο.  

Από το τμήμα Δημόσιας Υγείας

ΔΤ για την αντιμετώπιση της φτώχειας 16-7-12 Εκτύπωση
Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Σερρών εξασφάλισε 816.000 €
για την αντιμετώπιση της φτώχειας,
σε συνεργασία με το ΣΟΦΨΥ
(ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ).

816.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το ΣΟΦΨΥ από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την αντιμετώπιση της φτώχειας.
ftoxia.jpg


Αυτά ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε  κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας κ. Αρβανίτη - Αγιαννίδου Σταυρούλα, της προέδρου του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για τη Ψυχική Υγεία Ν. Σερρών κ. Νομίδου Ελένη και του Διευθυντή της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών (ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.) κ. Καλογερούδη Ιωάννη.

ΔΤ για Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα 11-7-12 Εκτύπωση
agiannidou.jpgΔ/νση Κοινωνικής Προστασίας                  Σέρρες 11-7-2012
Υγείας, Παιδείας & Πολιτισμού                 
Τμήμα Δημόσιας Υγείας                       

Θέμα : Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού για την προληπτική αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προτείνει την ακόλουθη δέσμη μέτρων:

  1. Αποφυγή έκθεσης στο ηλιακό φως. Προτίμηση στα ανοικτόχρωμα ρούχα με ανοικτό λαιμό, κάλυψη κεφαλής (χρησιμοποίηση καπέλου ομπρέλας).
  2. Αποφυγή βαριάς σωματικής εργασίας, ιδιαίτερα σε μέρη που υπάρχει μαζί με την υψηλή θερμοκρασία και πολλή υγρασία.
  3. Καταναλωση άφθονων υγρών όπως νερό και πάσης φύσεως φυσικούς χυμούς.
  4. Να αποφεύγονται τα οινοπνευματώδη ποτά.
  5. Να γίνονται συχνά λουτρά ( ντους).
  6. Τα νεογνά να ντύνονται όσο γίνεται πιο ελαφρά, με τα χέρια και τα πόδια ελεύθερα και να πίνουν συχνά υγρά μαζί με το γάλα.
  7. Περισσότερη προσοχή να δοθεί στις καλούμενες ομάδες υψηλού Κινδύνου , που είναι :
  • Όλα τα άτομα άνω των 65 ετών,
  • Όλα τα άτομα άνω των 65 ετών που πάσχουν από χρόνια νοσήματα όπως καρδιοπάθειες , ηπατοπάθειες , σακχαρώδη διαβήτη.
  • Όλα τα άτομα που για καθαρά ιατρικούς λόγους παίρνουν φάρμακα για τα χρόνια νοσήματα τους, όπως είναι τα διουρητικά, τα αντιχολινεργικά, τα ψυχοφάρμακα, τα αντισυλληπτικά, τα ορμονούχα. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο του καύσωνα θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό για την ενδεχομένη ελάττωση της δοσολογίας.
Τέλος γνωστοποιείται στους δημότες ότι οι κλιματιζόμενοι χώροι που είναι ελεύθεροι για το κοινό από τις 8.00 π.μ. έως αργά το βράδυ  είναι : 

  • Το Δημαρχιακό μέγαρο
  • Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ.( πρώην ΔΕΠΚΑ )
  • Το Α΄ Κ.Α.Π.Η.
  • καθώς και τα πρώην Δημαρχεία Σκουτάρεως, Μητρουσίου  και Προβατά.
Η Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας 
Αρβανίτη - Αγιαννίδου Σταυρούλα





















ΔΤ Κοινωνική Κουζίνα από το Δήμο 3-7-2012 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                                                               Σέρρες 2 Ιουλίου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Άναψε η «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ»
Μετά το «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ» άλλη μία δράση

agiannidou.jpgΤις εγκαταστάσεις της «κοινωνικής κουζίνας» του Δήμου Σερρών, επισκέφθηκαν την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κα Αρβανίτη-Αγιαννίδου Σταυρούλα.
Ο Δήμαρχος Σερρών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης δήλωσε : «Ο Δήμος Σερρών μετά την επιτυχή λειτουργία του ''κοινωνικού φαρμακείου'' ξεκινά τώρα και τη λειτουργία της ''κοινωνικής κουζίνας''.
Η παροχή ενός ζεστού πιάτου φαγητού σε συνανθρώπους που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν, ούτε τα προς το ζην, είναι το ελάχιστο που μπορεί να πράξει κανείς σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες».
Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος επισήμανε:
«Με αγάπη και περισσή ευαισθησία, μετά και τις προσπάθειες της αντιδημάρχου, την οποία ευχαριστώ, θα διανέμεται φαγητό σε τριάντα πέντε-σαράντα συμπολίτες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για την κάλυψη των αναγκών περίπου εξήντα.
Οι ανάγκες των συνανθρώπων, δυστυχώς αυξάνουν καθημερινώς, ενώ το ποσό που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος είναι σαφές ότι πρέπει να ενισχυθεί με τη συνδρομή όσων κατέχουν τη δύναμη να το κάνουν, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τη προσπάθεια .
Ο Δήμος Σερρών απευθύνει έκκληση και ζητά την ενεργητική συμπαράσταση πολιτών και φορέων (με τη παροχή ειδών διατροφής κι εθελοντικής εργασίας) για να συνεχίσει απρόσκοπτα την παροχή του φαγητού, ώστε να συνεχίσει  να συνδράμει στους δύσκολους αυτούς καιρούς τους πολίτες που πρέπει να βοηθηθούν».
Τέλος, από την πλευρά της η αντιδήμαρχος κα Αρβανίτη-Αγιαννίδου σημείωσε ότι η διανομή μερίδων φαγητού ξεκινά και θα γίνεται, μετά την απαιτούμενη καταγραφή των δικαιούχων (με την προσκόμιση εκκαθαριστικού φορολογικής δήλωσης, πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης κ.α. απαιτούμενων δικαιολογητικών).

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

ΔΤ Διανομές από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου 12-6-2012 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                               Σέρρες 12 Ιουνίου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

agiannidou.jpgΣυνεχίζεται από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου η διανομή φαρμάκων σε ασθενείς οικονομικά δημότες και κοινωνικές ομάδες που τα έχουν ανάγκη.
Ως γνωστόν, τα φάρμακα συγκεντρώνονται στους ειδικούς κάδους που έχουν τοποθετηθεί, μπροστά από τον πάγκο κάθε φαρμακείου της πόλης, όπου κάθε Σερραίος μπορεί να αποθέσει όσα απ' αυτά δεν του είναι πλέον απαραίτητα.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου λειτουργεί εδώ και μήνες κι εξυπηρετεί τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες πολιτών που αδυνατούν να τα αγοράσουν, αλλά τους είναι απολύτως αναγκαία.
Η διανομή των ποσοτήτων φαρμάκων που συγκεντρώνονται γίνεται στις εγκαταστάσεις του οικείου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο οποίος από τη πρώτη στιγμή, όχι απλώς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας να βοηθήσει, αλλά συμμετέχει ενεργά κι ενσυνείδητα.
Διανομή φαρμάκων (αυτή τη φορά για τους οικονομικά αδύναμους κρατούμενους του Καταστήματος Κράτησης Νιγρίτας) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών (επί της Δημητρίου Σπυρίδη 13) την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012, στις 10:30 το πρωί, όπου υπεύθυνος των φυλακών θα τα παραλάβει από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κα Σταυρούλα Αρβανίτη-Αγιαννίδου.   

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

ΔΤ Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών από το Δήμο 12-6-2012 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                               Σέρρες 12 Ιουνίου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

agiannidou.jpgΣε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 12-6-2012 ο Δήμαρχος Σερρών  Πέτρος Αγγελίδης παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας κ .Αρβανίτη Σταυρούλα ανακοίνωσε την έγκριση 300.000 ευρώ από την Γενική Γραμματεία  Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η έγκριση αφορά τη δημιουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013».
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος μετά από πρωτοβουλίες που ανέπτυξε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γρηγοριάδη Παναγιώτη, καθώς και με τους υπαλλήλους του τμήματος Προγραμματισμού, τους οποίους ευχαριστεί για την γρήγορη διεκπεραίωση του φακέλου κατάθεσης του προγράμματος.
Ο Δήμος Σερρών υπέβαλε πρόταση στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η πρόταση αφορούσε την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο  "Ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών για την καταπολέμηση της βίας-Δημιουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο".
Η πρόταση κατατέθηκε στις 20-3-2012 και εγκρίθηκε στις 15-5-2012.
ΔΤ για τηλεφωνική γραμμή SOS 28-3-12 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                         Σέρρες 28 Μαρτίου 2012
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                           Αριθ. Πρωτ. οικ.
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ
Ταχ.Δ/νση: Μεραρχίας 36-T.K.62123                  ΠΡΟΣ: Δήμο Σερρών
Πληροφορίες: Μαρία Καλίγκα                                     Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο: 2321350421                                                             
Fax 2321029141

Δ Ε Λ Τ  Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

agiannidou.jpgΑπό την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων και το Γραφείο Ισότητας των Φύλων του Δήμου Σερρών ανακοινώνεται ότι από τον Μάρτιο του 2011, λειτουργεί  τηλεφωνική γραμμή SOS, η οποία απευθύνεται σε γυναίκες θύματα όλων των μορφών βίας λόγω φύλου, παρέχοντάς τους άμεση βοήθεια σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, υπηρεσίες ενημέρωσης, καθώς και ψυχοκοινωνική συμβουλευτική ,στο τηλέφωνο 15900 και επικοινωνία στην  ηλεκτρονική  δ/νση sos15900@isotita.gr.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ



                               ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΑΡΒΑΝΙΤΗ - ΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ



ΔΤ Κοινωνικό Φαρμακείο από το Δήμο 13-3-2012 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                             Σέρρες 13 Μαρτίου 2012
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                               Αριθ.Πρωτ. Δ.Υ.
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

agiannidou.jpgΗ Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, ενημερώνουν τους πολίτες ότι άρχισε η λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου, το οποίο απευθύνεται σε συμπολίτες μας, οι οποίοι για διάφορους λόγους, στερούνται τη φαρμακευτική κάλυψη. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία να μη μείνει κανένας συμπολίτης μας χωρίς το φάρμακό του.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί στην οδό  Δημητρίου Σπυρίδη 12 , κατά τις ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  και ώρες από 14.00 μ.μ. έως 15.00 μ.μ.
Οι συμπολίτες μας που δεν έχουν φαρμακευτική κάλυψη είτε 1) λόγω οφειλών στα ασφαλιστικά τους ταμεία είτε 2) δεν μπορούν να προμηθευτούν τα αναγκαία φάρμα-κα από το Φαρμακείο του Νοσοκομείου (κάτοχοι βιβλιαρίων ανασφαλίστων),

 Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι

Να προσέρχονται στο γραφείο 120 στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας και στο Γραφείο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας Νο 125 τηλ. 2321350388 και 2321350392 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:
  1. Εκκαθαριστικό της εφορίας έτους 2010.
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  3. Βεβαίωση του ταμείου ότι δεν δικαιούνται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω οφειλών.
  4. Ιατρική γνωμάτευση.
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

28-2-2012 Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα HIV λοίμωξη - AIDS Μια συνεχής απειλή Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 28 Φεβρουαρίου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS και  το ΚΕΕΛΠΝΟ διοργανώνει  Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα " HIV λοίμωξη - AIDS: Μια συνεχής απειλή "  την Παρασκευή  2 Μαρτίου 2012 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΔΕΚΠΑ Σερρών.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2321350388aids 1.jpg
aids 2.jpg
ΔΤ Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Σερρών 29-12-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                 Σέρρες 29 Δεκεμβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

agiannidou.jpgΗ Tοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παρέμβει για να ενισχύσει την κοινωνική συνοχή, για να διαφυλάξει την κοινωνική αλληλεγγύη και να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών. Μέσα στο περιβάλλον περικοπής πόρων  αγωνιζόμαστε για το καλύτερο μέλλον των δημοτών μας. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας σε συνεργασία με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Σερρών και την σύμπραξη της Α' ΔΟΥ Σερρών, είναι πλέον γεγονός η λειτουργία ενός Κοινωνικού Φαρμακείου στο χώρο   των γραφείων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών.


ΔΤ Δράσεις κατά του Ρατσισμού 14-12-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 14 Δεκεμβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Μετανάστες-Ρατσισμός
Δράσεις ευαισθητοποίησης

agiannidou.jpgΠρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της σερραϊκής κοινωνίας, με αφορμή την Ημέρα Μεταναστών 2011 (στις 18 Δεκεμβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στο Ρατσισμό διοργανώνουν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης (Τμήμα Αστικής Κατάστασης & Κοινωνικής Ένταξης Σερρών), ο Δήμος Σερρών (Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας), ο Όμιλος Σερρών για την UNESCO και οι εθελοντές ΠΡΑΞΙΣ.
Οι δράσεις-εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο-Πολυχώρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» (από 16 έως 21 Δεκεμβρίου) με τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και με τη συνεργασία του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης  και του Δικτύου Σχολείων της UNESCO (20ο Δημοτικό Σχολείο ASP net).

Πρόγραμμα δράσεων (16-21/12/2011)
Το πρόγραμμα των δράσεων περιλαμβάνει: 
  • έκθεση ζωγραφικής με θέμα την Μετανάστευση με έργα από το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης, από την ερχόμενη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου
  • έκθεση ενημερωτικού υλικού για τους Μετανάστες, (επίσης από την ίδια ημέρα)
  • παρουσίαση ταινίας με τρεις ιστορίες για τη μετανάστευση,
  • παρουσίαση-έκθεση (όλες τις ημέρες των προγραμματισμένων δράσεων) του υλικού που έχουν δημιουργήσει οι μαθητές του 20ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, που συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Δεν είμαστε μόνο Αριθμοί» που υλοποιούν το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής (ΙΜΕΠΟ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Προσφύγων (τμήμα Ελλάδος).

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

Βράβευση αθλητών Special Olympics στις 2-12-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 1 Δεκεμβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Τagiannidou.jpgις αθλήτριες, τους αθλητές που έλαβαν μέρος στους Special Olympics 2011 και τους προπονητές τους βραβεύει ο Δήμος Σερρών, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ», την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 (7:00 το απόγευμα).

Ειδικότερα, στη διάρκεια της εκδήλωσης οι είκοσι αθλήτριες, αθλητές που διακρίθηκαν με χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics της Αθήνας, καθώς επίσης και οι πέντε προπονητές τους θα τιμηθούν με το μετάλλιο του «Χρυσού Λέοντα της Αμφίπολης» που απονέμεται από το Δήμο Σερρών σε ανάλογες περιπτώσεις.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου  

ΔΤ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ για άτομα με αναπηρία στις 2-3-4/12 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                      Σέρρες 28 Νοεμβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

«ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ»
Ένας θεσμός για τα άτομα με αναπηρία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες στις 3 του ερχόμενου μήνα, ο Δήμος Σερρών και η Αντιδημαρχεία Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας, σε συνεργασία με την Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση, το ΚΑΑΜΕΑ, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο, το Ειδικό ΤΕΕ-ΕΕΕΚ Σερρών και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΕΑ του Δήμου, διοργανώνουν τριήμερο εκδηλώσεων με τον τίτλο ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, στα «ΑΣΤΕΡΙΑ», τη Παρασκευή 2, το Σάββατο 3 και τη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.
prosx-afisa.jpg

Ο Δήμαρχος
Αναφερθείς στις «ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ» ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας κα Σταυρούλα Αγιαννίδου τόνισε:
«Ευελπιστούμε ότι αυτές οι μέρες θα είναι πιο φωτεινές, καθώς αποτελούν ευκαιρία να εκδηλώσουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τους συνάνθρωπους με αναπηρίες.
Ιδιαιτέρως σήμερα που οι κοινωνίες σε παγκόσμιο επίπεδο πλήττονται περισσότερο  από κάθε άλλη φορά.
Η προάσπιση των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία αποτελεί συλλογικό καθήκον. Η ευθύνη για να πράξουμε το καθήκον μας είναι και συλλογική και ατομική.
Χρέος όλων μας είναι να υπερβούμε τον ατομισμό και να αναδείξουμε την κοινωνική αλληλεγγύη ως κυρίαρχη αξία.
Ο Δήμος Σερρών βρίσκεται πάντα δίπλα τους, αρωγός και συμπαραστάτης των ατόμων με αναπηρία.
Μέσα από τις δράσεις του προσπαθεί για το καλύτερο.
Παρά την δύσκολη εποχή που διανύουμε σχεδιάζουμε καλύτερες υποδομές για την φροντίδα και την εξυπηρέτησή τους, ώστε να απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα ζωής».

Η αντιδήμαρχος
Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος κα Αγιαννίδου σημείωσε:
«Οι ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ επιθυμούμε να αποτελέσει απόδειξη της αγάπης της σερραϊκής κοινωνίας  και του ενδιαφέροντος του Δήμου που πρέπει να εκδηλωθούν.
Η έγνοια για τον συνάνθρωπο είναι που θα λάμψει στις καρδιές μας και οι μέρες των εκδηλώσεων θα γίνουν πιο φωτεινές.
Οι Σερραίοι πολίτες, είναι ανάγκη να δείξουν φανερά την αγάπη τους για τους συμπολίτες με αναπηρίες.
Γιατί αυτοί δεν είναι απλώς συμπολίτες. Είναι συνάνθρωποι, είναι οι δικοί μας άνθρωποι. 
Η υποστήριξη αυτών των συνανθρώπων μας, κάνει κι' εμάς τους ίδιους καλύτερους.
Ειδικά σήμερα που η κοινωνία μας πλήττεται από τη μάστιγα του άκρατου υλισμού, της αδιαφορίας και του ατομισμού».
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου
Συν.Τύπου για ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ στις 28-11-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 25 Νοεμβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Οι «ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ», το αφιερωμένο στα άτομα με αναπηρία τριήμερο εκδηλώσεων (2-3 και 4 Δεκεμβρίου) θα αποτελέσει το θέμα της συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας κα Σταυρούλα Αρβανίτη-Αγιαννίδου, εκπρόσωποι φορέων των ατόμων με αναπηρίες και του χώρου του εθελοντισμού.

Η συνέντευξη θα δοθεί στο Δημαρχείο (στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), τη Δευτέρα της ερχόμενης εβδομάδας 28 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

ΔΤ Λειτουργία Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Σερρών 1-11-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                      Σέρρες 1 Νοεμβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

agiannidou.jpg«Ο Δήμος Σερρών, αναλαμβάνει με την πρωτοβουλία ίδρυσης γραφείου εθελοντισμού να αναζητήσει, να αναδείξει και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σύνολο του τοπικού δυναμικού, που χαρακτηρίζεται από το ιδεώδες του εθελοντισμού, ενθαρρύνοντας πρωτίστως τη συνεργασία των οργανώσεων, των φορέων και των πολιτών».

Τα παραπάνω επισήμανε ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε (χθες Τρίτη 1/11) με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας κα Σταυρούλα Αρβανίτη-Αγιαννίδου, μετά την απόφαση για την ίδρυση και λειτουργία Γραφείου Εθελοντισμού στο Δήμο Σερρών.
Συνέντευξη τύπου για Γραφείο Εθελοντισμού στις 2-11-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 27 Οκτωβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Η λειτουργία του νέου Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Σερρών θα αποτελέσει το θέμα της συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσουν στα μέσα ενημέρωσης ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας κα Σταυρούλα Αρβανίτη-Αγιαννίδου.

Η συνέντευξη θα δοθεί την Τρίτη της ερχόμενης εβδομάδας (2-11-2011) στα γραφεία του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής & Αθλητισμού, στο κτήριο του παλαιού Νοσοκομείου (όπου το πρώην Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου) επί της οδού Ορφέως 12, στις 11:00 το πρωί

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου   

ΔΤ υποδοχή της Φλόγας της Ελπίδας 17-6-11 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 17 Ιουνίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187


Δελτίο Τύπου

Φορείς μηνυμάτων κοινωνικής αλληλεγγύης, σεβασμού των συνανθρώπων και της διαφορετικότητας ήταν οι αθλητές που μετέφεραν στη πόλη των Σερρών τη φλόγα των παγκόσμιων αγώνων Special Olympics, η οποία άναψε στην πλατεία Ελευθερίας, στη διάρκεια της τελετής υποδοχής που διοργάνωσε ο Δήμος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (16ης του τρέχοντα μήνα).

dsc_5455.jpg
dsc_5604.jpg
ΔΤ Υποδοχή Φλόγας Special Olympics 14-6-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 14 Ιουνίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου
Επιστολή-Πρόσκληση προς το σερραϊκό λαό

agiannidou.jpgΟ αθλητισμός ενώνει τις καρδιές.
Αυτό είναι το μήνυμα των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα (25/6 έως 4/7), δυναμώνοντας επιπλέον το κίνημα και την προσπάθεια για το σεβασμό και την ίση μεταχείριση των συνανθρώπων που δίνουν διαρκή μάχη ένταξης στη κοινωνία.
Πριν επιτευχθεί αυτή η περιβόητη κοινωνική ένταξη πρέπει ν' αλλάξει η νοοτροπία και ν' αναθεωρηθούν οι απόψεις όλων, καθώς η εκστρατεία που βρίσκεται σε εξέλιξη για να προστατευθούν και να γίνει αποδεκτή η διαφορετικότητά τους αποτελεί ουσιαστικά ένα μονοπάτι που οδηγεί στην αυτογνωσία και τη σωτηρία των ψυχών των υπόλοιπων.
Σε μία εποχή, κατά την οποία όλες οι αξίες βρίσκονται σε πτώση και η οικονομική κρίση αιχμαλωτίζει τους λαούς, η απόδοση μερίσματος, όχι οικονομικού ή τραπεζικού αυτή τη φορά, αλλά περισσεύματος καλοσύνης κι ανθρωπιάς από την καρδιά μας, θα αποδειχθεί ανακούφιση πνευματική.
Όπως συμβαίνει σε κάθε διοργάνωση των Special Olympics, προγραμματίστηκε η αφή της ολυμπιακής φλόγας και η υποδοχή της σε πόλεις ολόκληρης της χώρας.
Την φλόγα θα υποδεχθεί και η πόλη των Σερρών, στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, την Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 20:00 (8:00 το βράδυ). 
Ο Δήμος Σερρών καλεί τις Σερραίες και τους Σερραίους να βρίσκονται εκεί, να δηλώσουν το «παρών», να σταθούν δίπλα στο κίνημα των Special Olympics, να δηλώσουν έτοιμοι για την αλλαγή νοοτροπίας και την έκφραση συμπαράστασης στους συνανθρώπους και τους οικείους τους που ζητούν, όχι τον οίκτο, αλλά την αγάπη και την κατανόηση. 
Με την πεποίθηση ότι η αθρόα και ανιδιοτελής συμμετοχή των ενεργών πολιτών στη τελετή υποδοχής της ολυμπιακής φλόγας θα δημιουργήσει κλίμα ελπίδας.
Εν μέσω της παρούσας κρίσιμης συγκυρίας οι Αθλητές του Κόσμου και ο Δήμος προσδοκούν τη παρουσία του λαού στην πλατεία Ελευθερίας, στις 16 του μήνα, προκειμένου ν' αποτελέσει έμπρακτη απόδειξη-ξεκάθαρη δήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης.
Όλοι εκεί...

ΔΤ Συν.Τύπου για Υποδοχή Φλόγας Special Olympics 10-6-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 10 Ιουνίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

agiannidou.jpgΗ υποδοχή της φλόγας των Αγώνων Special Olympics στη πόλη των Σερρών και οι εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν θ' αποτελέσουν το θέμα της Συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσουν στα μέσα ενημέρωσης ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας κα Σταυρούλα Αρβανίτη Αγιαννίδου.

Η συνέντευξη θα δοθεί στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, τη Τρίτη της ερχόμενης εβδομάδας (14 Ιουνίου) και ώρα 13:00 (μία το μεσημέρι).

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

 
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (59 στοιχεία)
ΠΡΑΣΙΝΟΥ  (1 στοιχείο)
ΔΙΟΙΚ.- ΟΙΚΟΝ. ΛΕΙΤ. - ΗΛΕΚ. ΔΙΑΚ. & ΔΙΑΦΑΝ. (6 στοιχεία)
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (180 στοιχεία)
ΕΡΓΩΝ-ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ (47 στοιχεία)
 
Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών