Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Παρασκευή 10 Μαι 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Συνεδριάσεις Εκτελ. Επιτροπής

Ενημέρωση Πολιτών / Δελτία τύπου παλιοτέρων ετών
Φίλτρο: Εμφάνιση #:
ΔΤ Νέα πρόταση αξιοποίησης των Στρατοπέδων 6-10-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                            
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187                                                                                         Σέρρες 06-10-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011 με  στόχο την ενημέρωση των Σερραίων πολιτών για το θέμα της αξιοποίησης των πρώην στρατοπέδων του Δήμου Σερρών.
Ο κ. Αγγελίδης είπε, ότι συνεχίζοντας τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Υπηρεσία Αξιοποίησης Μετεγκατάστασης Στρατοπέδων (ΥΑΜΣ), σχετικά με το θέμα της αξιοποίησης των στρατοπέδων Εμμανουήλ Παπά - Παπαλουκά - Αποθήκες Πυρομαχικών Λευκώνα, κατέθεσε εγγράφως προς την ΥΑΜΣ στις 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 πρόταση σχετικά με την αξιοποίηση των στρατοπέδων Εμμανουήλ Παπά - Παπαλουκά - Αποθήκες Πυρομαχικών Λευκώνα, σύμφωνα με την οποία πολεοδομούνται 49,5 στρέμματα από το στρατόπεδο Εμμανουήλ Παπά υπέρ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ τα υπόλοιπα 250 στρέμματα των τριών στρατοπέδων Εμμανουήλ Παπά, Παπαλουκά, Αποθήκες Πυρομαχικών Λευκώνα περιέρχονται οριστικά στην κυριότητα του Δήμου Σερρών, ως χώρος πρασίνου και κοινωφελών δράσεων επ' ωφελεία της τοπικής κοινωνίας.
Συνέντευξη Δημάρχου για Στρατόπεδα στις 6-10-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                                                          Σέρρες 5 Οκτωβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Η ενημέρωση για το θέμα αξιοποίησης των πρώην στρατοπέδων του Δήμου Σερρών είναι ο σκοπός της συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσει στα μέσα ενημέρωσης ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης.

Η συνέντευξη θα δοθεί στο Δημαρχείο (στο γραφείο του), αύριο Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 το πρωί.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου 

ΔΤ Ο Δήμαρχος τίμησε πολίτη-χορηγό 26-9-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 26 Σεπτεμβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Τιμή στο Χαράλαμπο Τσιλιακούδη για τη χορηγία του
Ηλεκτροφωτίστηκε η λίμνη του Αγίου Ιωάννη
Δήμαρχος Σερρών: «Όσοι έχουν τη δύναμη πρέπει να προσφέρουν»

«Είναι άξιος πολλών επαίνων κι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ο συμπολίτης μας αυτός, με την προσφορά του φρόντισε για το καλό της πόλης του. Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς δείχνει το δρόμο σε όσους έχουν τη δύναμη και παράλληλα τους υπενθυμίζει ότι ΠΡΕΠΕΙ να προσφέρουν στο τόπο τους».

Τα παραπάνω τόνισε συγκινημένος ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, κατά τη διάρκεια της απονομής τιμητικής πλακέτας (χθες Δευτέρα 26 του μήνα) στο Σερραίο δημότη κ. Χαράλαμπο Τσιλιακούδη, με την ευγενική χορηγία του οποίου ηλεκτροφωτίστηκε η λίμνη του Αγίου Ιωάννη.   

Τέλος, ο Δήμαρχος σημείωσε με νόημα: «Όλοι μαζί , πολίτες και Δήμος μπορούμε να πετύχουμε πολλά, αρκεί να αναλογιστούμε ότι το κοινό καλό υπερέχει του ατομικού συμφέροντος, Η προσφορά στο τόπο αποτελεί ύψιστο χρέος και καθήκον ιερό».

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

ΔΤ Εκδηλώσεις Εβδομάδας Κινητικότητας 22-9-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 22 Σεπτεμβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2011
«Κινούμαι εναλλακτικά»
Περιβάλλον-Ενέργεια-Οικολογία

Από τις 16 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2011, εκατοντάδες ευρωπαϊκών πόλεων και κωμοπόλεων συμμετέχουν στη δέκατη Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και κάλεσαν τους κατοίκους τους να συμμετάσχουν σε ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με το οποίο προωθείται η βιώσιμη κινητικότητα.
Το φετινό θέμα-Εναλλακτική Κινητικότητα-στοχεύει στην προώθηση ενεργειακά αποδοτικών εναλλακτικών μέσων έναντι των αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης που εξακολουθούν να κυριαρχούν στις αστικές μεταφορές. Η εβδομάδα ενθαρρύνει τις τοπικές αρχές και τους πολίτες να αναδείξουν τις πολλές θετικές συνέπειες άλλων μέσων μεταφοράς.
ΔΤ συνέντευξη Τύπου με θέμα Απαλλοτριώσεις Κοινοχρήστων χώρων 20-9-11 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 20 Σεπτεμβρίου  2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ
«ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ»

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 1100  π.μ. στο Δημαρχείο Σερρών, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προς τα σερραϊκά Μ.Μ.Ε. με θέμα «Απαλλοτριώσεις Κοινοχρήστων χώρων και χώρων πρασίνου».


Από το Γραφείο Τύπου

ΔΤ Ο Δήμαρχος για τη νέα σχολική χρονιά 8-9-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 8 Σεπτεμβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Σερρών
Για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες.
Κάθε σχολική χρονιά, ξεκινά γεμάτη σχεδιασμούς και όραμα, γεμάτη ενδιαφέροντα, με  προοπτικές προόδου και επιτυχίας.
Καλωσορίζουμε όλους τους εκπαιδευτικούς και ειδικότερα τους μαθητές και μαθήτριες και τους ευχόμαστε υγεία  και δημιουργικότητα. 
Εκτός από τη φροντίδα των γονέων, τα παιδιά μας θα έχουν δίπλα τους εξαιρετικούς δασκάλους και καθηγητές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης για το λειτούργημά τους.   Εκπαιδευτικούς που διαθέτουν την εξειδίκευση  να μεταλαμπαδεύουν τη γνώση,  να καλλιεργούν την αγάπη στις διαχρονικές αξίες και αρχές, να αναπτύσσουν στα παιδιά μας την κριτική σκέψη και την  ενεργό συμμετοχή στις διαδικασίες της μάθησης.
Δίπλα τους τα παιδιά μας θα έχουν  επίσης και τις Δημοτικές Υπηρεσίες, την Αντιδημαρχία Παιδείας, τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης,  τις Σχολικές Επιτροπές,  που θα βρίσκονται όλο το χρόνο σε ετοιμότητα για να προβλέπουν αλλά και να αντιμετωπίζουν κάθε πρόβλημα και κάθε ανάγκη που θα παρουσιάζεται.   Κατά το μέρος ευθύνης που μας αναλογεί -σύμφωνα και τις μεταβιβασθείσες αρμοδιότητες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση- ο Δήμος Σερρών θα είναι αρωγός στην εκπαιδευτική λειτουργία, ώστε να έχουμε  μια καλή, ομαλή και δημιουργική σχολική χρονιά για όλους.  Για τους εκπαιδευτικούς και για τα παιδιά μας,  που πρέπει να αφοσιωθούν  απερίσπαστα  στις διαδικασίες της εκπαίδευσης και της μάθησης.
Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, δεν θα λείψει τίποτα από τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας, μέχρι και το πιο μικρό ή απομακρυσμένο σχολείο.
Εύχομαι σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό, η φετινή σχολική χρονιά να προσφέρει  με ποιότητα το καλύτερο δυνατό.   Να δώσει σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες ευκαιρίες ανάπτυξης των προσωπικών δεξιοτήτων τους. Να δημιουργήσει το περιβάλλον και τις συνθήκες ώστε τα παιδιά μας να  πραγματοποιήσουν  τα όνειρά τους.   
Εύχομαι υγεία, δύναμη και πρόοδο σε όλους. 

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
Ο Δήμαρχος για το Ζήτημα των Στρατοπέδων 24-8-11 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 24 Αυγούστου  2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΡΩΝ Κ. ΠΕΤΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ

  • ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ», «ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝΑ» ΚΑΙ «ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ» ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ 336 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ, ΤΑ 272 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 64 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΆΜΥΝΑΣ.
  • Η «ΠΡΟΤΑΣΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΤΑΣΗ» ΜΗ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
Κατά διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών την 25η Αυγούστου 2011 ημέρα Πέμπτη για το ζήτημα των στρατοπέδων είπε τα εξής:

ΔΤ Συνάντηση Δημάρχου με Επιτροπή Εθελοντών Αθλητισμού 23-8-11 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                    Σέρρες 23 Αυγούστου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
ΜΕ  ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Το Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπρόεδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Σερρών κ. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη,  μέλη της υπό σύστασην Επιτροπής Εθελοντών Αθλητισμού Δήμου Σερρών και συγκεκριμένα οι κ.κ. Γκότσης Στέργιος, Μέγκλας Χρήστος, Πάντσιος Παναγιώτης, Πολίδης Μιχάλης και Χαλκίδης Παναγιώτης.

Η συνάντηση  έγινε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα ενώ, τα μέλη της Επιτροπής  ανέπτυξαν στον κ. Δήμαρχο  τους λόγους που τους οδήγησαν στη συγκρότηση της όπως επίσης και για τους σκοπούς,  τους στόχους και τις πρωτοβουλίες που θα αναπτύξουν, προκειμένου να βοηθήσουν τον τοπικό Αθλητισμό.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, τους συνεχάρη γι' αυτή την πρωτοβουλία και τους διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί  αρωγός δίπλα σε όλες τις  προσπάθειες τους  που σκοπό έχουν την αναβάθμιση και προώθηση του αθλητισμού στο Δήμο των  Σερρών.



Από το Γραφείο Τύπου

Υπόμνημα Δημάρχου σε Ντόρα Μπακογιάννη 22-8-2011 Εκτύπωση
                                                                Δελτίο Τύπου

Με τον Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη συναντήθηκαν η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία στην περιφέρεια και τη Μακεδονία.
mpakogiani1.jpg





































Συνέντευξη Τύπου για 5η Αστροβραδιά 2-8-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                    Σέρρες 2 Αυγούστου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Η 5η ΑΣΤΡΟΒΡΑΔΙΑ που θα πραγματοποιηθεί στην Άνω Βροντού θα αποτελέσει το θέμα της συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσουν στα μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ) κ. Γιάννης Δήμου και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Βροντούς κ. Τάσος Καλφόγλου.

Η συνέντευξη θα δοθεί στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011 στις 12:00 το μεσημέρι.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

ΔΤ Πρόσκληση Δημάρχου για 100η Επέτειο Απελευθέρωσης 1-8-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 1 Αυγούστου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Ανοικτή επιστολή-Πρόσκληση
του Δημάρχου Σερρών κ. Πέτρου Αγγελίδη
για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εορτασμού
των 100 χρόνων από την απελευθέρωση των Σερρών

Αγαπητή συνδημότισσα, Αγαπητέ συνδημότη,
Το 2013 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών και της ευρύτερης περιοχής.
Το κορυφαίο αυτό ιστορικό γεγονός  αποτελεί  ευκαιρία και αφορμή, τόσο για  επανασύνδεσή μας με την ιστορία, τις μνήμες και τις διδαχές της, όσο και για την ανάγκη αναστοχασμού πάνω στην πορεία του τόπου μας και τις προοπτικές του.
Ο Δήμος Σερρών θα γιορτάσει την επέτειο αυτή με ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων, στην οργάνωση του οποίου θα συμμετέχουν ενεργά το σύνολο των φορέων της Σερραϊκής κοινωνίας.
Έχω την τιμή στην σημαντική, άλλα και κρίσιμη αυτή περίοδο να εκπροσωπώ, με εντολή των  πολιτών, την πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σερρών.
Με την ευθύνη αυτή πήρα την πρωτοβουλία ενός ουσιαστικού διαλόγου με όλους τους φορείς, άλλα και τους συμπολίτες μας που ζουν εδώ ή σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε αυτό το πρόγραμμα.
Πιστεύω ότι ο εορτασμός των 100 χρόνων μας δίνει την ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε, όχι μόνο για να στρέψουμε το βλέμμα στο παρελθόν, να τιμήσουμε και να θυμηθούμε, άλλα και για να αξιολογήσουμε το παρόν, να οραματιστούμε το μέλλον της περιοχής μας, των ανθρώπων της, των νέων γενεών που πρέπει να συνεχίσουν την πλούσια παράδοση μας από καλύτερη θέση.
Θέλουμε να υποδεχθούμε το 2013 πανέτοιμοι με ένα πρόγραμμα αντάξιο της επετείου που θα καλύπτει θεματικά όλες τις ιστορικές περιόδους, από την αρχαιότητα έως σήμερα, θα αναδεικνύει το πολιτιστικό μας απόθεμα, τον σύγχρονο πολιτισμό , τις νέες ιδέες και προτάσεις για το μέλλον.
Με μια φράση θα έλεγα ότι επιχειρούμε να δούμε συνολικά ¨ τα Σέρρας της ιστορίας και του μέλλοντος¨.
              Η επικοινωνία μου μαζί σας αποτελεί πρόσκληση για συμμετοχή στο διάλογο, για συνεισφορά με ιδέες και προτάσεις στο περιεχόμενο του προγράμματος.
H προσωρινή Οργανωτική επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων του Δήμου μας και η Ομάδα Εργασίας που συστήθηκε για τη συγκέντρωση και επεξεργασία των προτάσεων, εργάζονται συστηματικά και δέχονται προτάσεις από τον κάθε συμπολίτη μας που θα ήθελε να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή.
Καλώ όλους όσους επιθυμούν να πάρουν ενεργά μέρος στην διαδικασία προγραμματισμού και προετοιμασίας των εκδηλώσεων της ιστορικής επετείου, να το κάνουν άμεσα δηλώνοντας το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην γραμματεία της ομάδας εργασίας.
Αξιοποιούμε την ευκαιρία της επετείου ενεργοποιώντας όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας μας, αξιολογώντας και πάλι τις πραγματικές μας δυνατότητες, θέτοντας ως προτεραιότητα το χρέος απέναντι στο μέλλον της πόλης και της περιοχής, απέναντι στις νέες γενιές που μπορούν να αγαπήσουν καλύτερα τον τόπο και την ιστορία του αν αυτός είναι φιλόξενος, ανθρώπινος, πολιτισμένος.
Είμαι σίγουρος ότι το 2013 θα γιορτάσουμε την επέτειο της απελευθέρωσης κάτω από καλύτερες συνθήκες για την πατρίδα μας, την οικονομία μας, τον Δήμο και την τοπική μας κοινωνία. Βασική προϋπόθεση γι' αυτό είναι η ανάδειξη των γνώσεων, των δεξιοτήτων, της φαντασίας, της δημιουργικότητας και παραγωγικότητας όλων των ζωντανών δυνάμεων του λαού μας.
Τα Σέρρας της ιστορίας και του μέλλοντος ας μπουν μπροστά στην προσπάθεια αυτή, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό
Είναι ο ιδανικός τρόπος, αυτός που ταιριάζει για να τιμήσουμε την ιστορία μας, την απελευθέρωση, όλους όσους αγωνίσθηκαν και θυσιάστηκαν γι' αυτή.

Πέτρος Αγγελίδης
Δήμαρχος Σερρών

ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Γραμματεία Οργανωτικής Επιτροπής:
κυρίες Μακρή Νατάσσα και Καβουκίδου Δόμνα-τηλ.: 23210/54585  Ε-mail: dimos100@serres.gr
ΔΤ Παρουσίαση Καλλιτεχνικού Διευθυντή ΔΗΠΕΘΕ από το Δήμαρχο 18-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 18 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών
Νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Πρώτη παρουσίασή του από το Δήμαρχο

«Η θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή δεν είναι μόνον αυτό που υποδηλώνει ο τίτλος, αλλά κυρίως αποτελεί μία θέση ευθύνης για τον φίλο Παναγιώτη Μέντη, καθώς εντάσσεται πλέον στις τάξεις των πνευματικών ταγών του τόπου».
Τα παραπάνω επισήμανε-μεταξύ άλλων-ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Αγγελίδης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης μαζί με το νέο Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών, ο οποίος για πρώτη φορά απευθύνεται στο σερραϊκό λαό από τη νέα θέση του.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε το κ. Μέντη και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «με την εμπειρία του, τις γνώσεις του, την αγάπη του για το θέατρο και τον πολιτισμό θα βάλει τη σφραγίδα του στη προσπάθεια για την παραγωγή υψηλότερης πολιτιστικής δημιουργίας».

Ο Δήμαρχος
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος, ως Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. τόνισε:
«Ένας καινούριος κύκλος ανοίγει για το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο και τα πολιτιστικά πράγματα των Σερρών.
Με την έλευση του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή διευρύνονται οι ορίζοντες του πολιτισμού και του τοπικού θεάτρου μας.
Το ΔΗΠΕΘΕ, παρά τα όποια προβλήματα και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα και ο λαός μας, συνεχίζει ν' αποτελεί όαση πνευματική και κέντρο πολιτισμικής παραγωγής.
»Χαίρομαι ιδιαίτερα, καθώς ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής δήλωσε τις προθέσεις του να αναδείξει τα των Σερρών και ιδίως το εγχώριο ανθρώπινο δυναμικό, με τη συνεργασία που θα επιδιώξει να έχει με τους πολιτιστικούς φορείς και τον πνευματικό κόσμο του τόπου.
»Ελπίζω ότι η δράση του στα θεατρικά πράγματα θα αποτελέσει την αρχή μίας νέας περιόδου που θα αναδείξει, όχι μόνον το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, αλλά και τα πολιτιστικά αποθέματα της σερραϊκής κοινωνίας.
»Μόνη προτροπή μου προς αυτόν: να έχει πάντα υπ' όψιν του το γεγονός αυτό, διότι ο σερραϊκός λαός θα είναι ο αποδέκτης των έργων του και ο κριτής των προσπαθειών του.
Αντιλαμβανόμενος το καλλιτεχνικό μέγεθος και τον χαρακτήρα του, είμαι βέβαιος ότι θα ανταπεξέλθει και θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.
»Σε μία εποχή πολιτιστικής κρίσης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής καλείται να αναλάβει και το ρόλο του θεματοφύλακα...
Φίλε Παναγιώτη, καλώς όρισες στις Σέρρες, στις οποίες σε υποδέχομαι εκ μέρους της διοίκησης του Θεάτρου μας, του ευσυνείδητου προσωπικού του και όλων των Σερραίων...
Καλώς ήλθες και καλή συνέχεια...».    

Ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Από την πλευρά του ο κ. Παναγιώτης Μέντης ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του τόνισε ότι θα επιδιώξει τη συνεργασία με τους φορείς του σερραϊκού πολιτισμού και τον πνευματικό κόσμο του τόπου, ενώ ανακοίνωσε ότι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών θα αναδειχθεί σε φορέας και μέσο προβολής κι ανάδειξης, όχι μόνον του ανθρώπινου δυναμικού της σερραϊκής κοινωνίας, αλλά ευρύτερα της βόρειας Ελλάδας.
Η αρχή θα γίνει με το «ανέβασμα» έργων νέων θεατρικών συγγραφέων, τα οποία θα δίνουν το στίγμα της εποχής και θα αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη πραγματικότητα.
Επίσης, ανακοίνωσε τη δημιουργία και λειτουργία θεατρικού πυρήνα, ο οποίος θα αποτελεί μία μόνιμη δύναμη για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου
ΔΤ Συνάντηση Δημάρχου με ΓΓ ΥΠ.ΠΟ 18-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 18 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Θέματα που έχουν να κάνουν με τα μνημεία και τις πολιτιστικές υποδομές του Δήμου Σερρών αποτέλεσαν το αντικείμενο συζήτησης, στη συνάντηση της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού κας Λίνας Μενδώνη με το Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής της περασμένης εβδομάδας (15 Ιουνίου) στο γραφείο του.
Ειδικότερα, η κα Μενδώνη βρέθηκε στις Σέρρες, κατά τη διάρκεια υπηρεσιακής επίσκεψης στην αρχαία Αμφίπολη και το εκεί αρχαιολογικό μουσείο, στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών & Νιγρίτης και στην ιστορική Ιερά Μονή Προδρόμου, όπου υλοποιείται πρόγραμμα αναστήλωσης πτέρυγας του μοναστηριακού συγκροτήματος.    
Ο κ. Αγγελίδης ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργείου, ώστε η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου να ενταχθεί στο δίκτυο των Μνημείων που αποτελούν Παγκόσμια Αρχιτεκτονική Κληρονομιά της Unesco.
Παράλληλα, έθεσε εν γνώσει της γενικού γραμματέως τα αιτήματα του Δήμου για την διάσωση κι ανάδειξη των μεσαιωνικών τειχών της πόλης και της ακρόπολης με τον Πύργο του Ορέστη.
Το ίδιο και για τα μνημεία-τεμένη της οθωμανικής περιόδου.
Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κα Μενδώνη για την ανάγκη διάσωσης-ανακαίνισης κι ανάδειξης του ιστορικού κτηρίου του θεάτρου «ΟΡΦΕΑΣ».
Επίσης, για τις νέες πολιτιστικές δομές που επιχειρούνται από τη δημοτική αρχή με την απόφαση για την ανάπτυξη πολιτιστικού πάρκου στο πρώην στρατόπεδο «Παπαλουκά» (αρχής γενομένης από τη δημιουργία Μουσείου που θα φιλοξενήσει έργα της συλλογής Ξενάκη) και για τον εορτασμό-το 2013-της εκατοστής επετείου από της απελευθέρωσης των Σερρών στις 29 Ιουνίου 1913.
Να σημειωθεί, ότι μετά τη σχετική πρόταση του Δημάρχου η γενική γραμματέας του ΥΠ.ΠΟ. επισκέφθηκε μαζί του, το κτήριο της πρώην Δημοτικής Αγοράς, προκειμένου να διαπιστώσει η ίδια την κατάστασή του, καθώς το ζήτημα θα επανεξεταστεί από το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου, ενώ ακολούθως μετέβη και στο καινούριο Κινηματοθέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ», έδρα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

ΔΤ για 2ο Περιφερειακό Συνέδριο του προγράμματος PIMMS TRANSFER 11-7-11 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                  Σέρρες 11 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου
Πρόσκληση

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης σας προσκαλεί στο «2ο Περιφερειακό Συνέδριο» του προγράμματος PIMMS TRANSFER, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, στις 09:30 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου της πρώην ΔΕΠΚΑ (Εθνικής Αντίστασης 34, 1ος όροφος).

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση όλων των τοπικών φορέων για την πρόοδο του προγράμματος PIMMS TRANSFER και τη συμβολή του στην βελτίωση της Αστικής Κινητικότητας στο Δήμο Σερρών.

Το πρόγραμμα PIMMS TRANSFER χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG IVC, το οποίο προωθεί την ανταλλαγή καλών πρακτικών μεταξύ περιφερειών.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

ΔΤ Στειρώσεις αδέσποτων στο Κυνοκομείο 4-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 4 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

«Για τη δημοτική αρχή η επιχείρηση στείρωσης και περίθαλψης αδέσποτων ζώων αποτελεί προτεραιότητα, ενώ καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα».
Τα παραπάνω τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, με αφορμή την έναρξη του προγράμματος στειρώσεων που ξεκίνησε στο δημοτικό Κυνοκομείο σε συνεργασία με ευρωπαϊκό οργανισμό κτηνιάτρων και τον οικείο Φιλοζωϊκό Όμιλο.
Κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης με την πρόεδρο του Ομίλου κα Ζωή Κοντού και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Νίκο Στεργίου ο Δήμαρχος επισήμανε ότι-πέραν των όποιων δράσεων ή μέτρων-για την επίλυση του προβλήματος απαιτείται η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η αλλαγή της νοοτροπίας τους να εγκαταλείπουν τα ζώα.  
Ειδικότερα, ο κ. Αγγελίδης σημείωσε τα ακόλουθα:

«Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, που περιφέρονται ελεύθερα σε πλατείες και δρόμους της πόλης δεν είναι απλώς πρόβλημα αισθητικής, αλλά αποτελεί σύμπτωμα νοσηρής νοοτροπίας, αδικαιολόγητης σκληρότητας και βασικά της έλλειψης πολιτισμικού υπόβαθρου.
Διότι αυτό δείχνει η εγκατάλειψη, η κακομεταχείριση, τα βασανιστήρια και η έλλειψη αγάπης
Ωστόσο, ο Δήμος αποφάσισε με τις δυνάμεις και τις όποιες υποδομές διαθέτει να συμβάλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων.
»Σε συνεργασία με τον Φιλοζωϊκό Όμιλο Σερρών και τους εθελοντές του συμμετέχει στο πρόγραμμα στειρώσεων των ζώων που φιλοξενούνται στο Κυνοκομείο, αλλά κι όσων διαβιούν ελεύθερα στα δημοτικά όρια.
Μοναδική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων σκύλων είναι ο έλεγχος των ιδιοκτητών σκύλων, η ενημέρωση του κόσμου για να πάψει να τους εγκαταλείπει και οι στειρώσεις ώστε να μην αναπαράγονται τα εγκαταλειμμένα ζώα.
»Για τη δημοτική αρχή η επιχείρηση στείρωσης και περίθαλψης αδέσποτων ζώων αποτελεί προτεραιότητα, ενώ καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.
Το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων που ξεκίνησε και φέτος με τη συνδρομή κτηνιάτρων Ευρωπαϊκού Οργανισμού, έχει στόχο την ολοκλήρωση 500 στειρώσεων έως τις 15 Ιουλίου. Πέρυσι, πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο Οργανισμό 409 στειρώσεις  ζώων. 
Το πρόγραμμα αφορά σε στειρώσεις αδέσποτων ζώων του Καλλικρατικού Δήμου Σερρών, οπότε όποιος δημότης έχει τη δυνατότητα, μπορεί να περισυλλέξει και να προσκομίσει αδέσποτα ζώα τα οποία φροντίζει στο κυνοκομείο Σερρών τις εργάσιμες μέρες και ώρες, κατόπιν συνεννόησης  με το Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών.
»Θέλω να επισημάνω ότι τα προγράμματα στειρώσεων κι επανεντάξεων αδέσποτων ζώων στους χώρους από όπου  περισυλλέχθηκαν είναι η μόνη νόμιμη διαδικασία που θα οδηγήσει στη βελτίωση και μακροπρόθεσμα στη διευθέτηση του ζητήματος στους Δήμους.
»Γι αυτό, παρά τα όποια προβλήματα, τις ελλείψεις ή τις δυσλειτουργίες θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η δημοτική αρχή επιδεικνύει την δέουσα προσοχή και σημασία στο έργο των εθελοντών.
Η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και η αλλαγή νοοτροπίας είναι ο άλλος στόχος. Ίσως και ο πλέον σπουδαίος.
Εμείς θα λάβουμε μέρος και σ' αυτή την εκστρατεία.
Θέλουμε βοηθούς και υποστηρικτές μας τους ευαισθητοποιημένους πολίτες κι ελπίζουμε όλοι να αντιληφθούν ότι με το να εγκαταλείψουν έναν σκύλο που βαρέθηκαν οξύνουν το πρόβλημα.
Ίσως δεν θα έπρεπε να αποκτήσουν ποτέ ένα ζώο, αφού σίγουρα αυτοί δεν είναι φιλόζωοι.
Η απόφαση να αναλάβει κανείς ένα ζώο είναι σημαντική και δεν πρέπει να λαμβάνεται ελαφριά τη καρδία, καθώς όταν το κάνει να ξέρει ότι θα πρέπει να το φροντίζει και πάνω απ' όλα να το αγαπά.
»Εύχομαι καλή συνέχεια και συγχαίρω τους συντελεστές του προγράμματος στειρώσεων των αδέσποτων της πόλης μας, την κτηνιατρική ομάδα, τους φιλόζωους εθελοντές, το προσωπικό του Κυνοκομείου και κάθε πολίτη που σέβεται τα ζώα, διότι αυτό σημαίνει ότι προ πάντων είναι άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του...».  

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου





ΣΤ Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς 4-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 4 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Η υλοποίηση του προγράμματος «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για το σχολικό έτος 2011-2012 (εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς των Δήμων) θα αποτελέσει το θέμα της συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσει προς τα μέσα ενημέρωσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής-Κοινωνικής Πολιτικής & Αθλητισμού του Δήμου Σερρών κ. Γεώργιος Δούκας.

Η συνέντευξη θα δοθεί στα γραφεία του Νομικού Προσώπου (επί της οδού Ορφέως 12-στο παλαιό Νοσοκομείο-πρώην Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας), την Τρίτη 5 Ιουλίου και ώρα 11:30 το πρωί.    

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

ΔΤ Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 4-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 4 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Εναρκτήρια Συνάντηση της πράξης ¨PROMO- SAFE- DRIVING¨ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Η εναρκτήρια συνάντηση της πράξης με τίτλο «Προώθηση της ασφαλούς Κυκλοφοριακής Συνείδησης σε Τοπικό Επίπεδο στη Διασυνοριακή Περιοχή Ελλάδας - Βουλγαρίας», με ακρωνύμιο PROMO SAFE DRIVING, πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου στο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου. Υπενθυμίζεται  ότι η συγκεκριμένη πράξη  την υλοποιεί ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το Δήμο Petrich και ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 2.000.000,00 €.

Η πράξη, σε γενικές γραμμές, για το Δήμο Σερρών περιλαμβάνει την υλοποίηση των παρακάτω τεσσάρων επιμέρους δράσεων: 1) Διαχείριση και Συντονισμός, 2) Δημοσιότητα και Διάχυση, 3) Ίδρυση και Λειτουργία Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης και 4) Αναβάθμιση και λειτουργία Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη της Ομάδας Διοίκησης και Υλοποίησης της πράξης τόσο από το Δήμο Σερρών όσο και από το Δήμο Petrich της Βουλγαρίας. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Α.Ε. ΟΤΑ, ο Αντιδήμαρχος  Έργων- Υποδομών & Πρασίνου καθώς και ο Αντιδήμαρχος Petrich Batev Hristo.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

ΔΤ Βράβευση ΙΚΑΡΩΝ από το Δήμαρχο Σερρών 22-6-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                Σέρρες 22 Ιουνίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Χάρης Βοϊβατόπουλος, Σταύρος Ιωσηφίδης, Κώστας Κακαρούδης, Μίλος Παβλίσεβιτς, Κώστας Πεχλιβάνης, Θανάσης Τοπούζης, Κώστας Τότσιος  και Δημήτρης Τσανάκας είναι οι παίκτες της «ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ», χάρις στην επιτυχή αγωνιστική πορεία των οποίων, η σερραϊκή ομάδα κατέκτησε τη τρίτη θέση στην Α2 Εθνική Κατηγορία του Πρωταθλήματος Μπάσκετ.
ΔΤ Απάντηση Δημάρχου στα περί σκανδάλου ΧΥΤΑ 20-6-2011 Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 20 Ιουνίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΔΙΑΡΚΗΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Μετά την παραπληροφόρηση που επιχειρείται για το θέμα της διαχείρισης του Χ.Υ.Τ.Α. του Δήμου Σερρών πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η νέα δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη κήρυξε οικονομικά ασύμφορο το νέο διαγωνισμό για την παραχώρηση της διαχείρισης του ΧΥΤΑ σε εργολάβο.
Τώρα τη διαχείριση του ΧΥΤΑ ανέλαβε ο ίδιος ο Δήμος Σερρών.

ΔΤ Αυλαία Πανεπιστημιάδας 7-6-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 7 Ιουνίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

«Ο Δήμος μας και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών αποδεικνύουν περίτρανα ότι μπορούν να φέρουν σε πέρας με άριστα αποτελέσματα μεγάλες διοργανώσεις, όπως η 7η Διεθνή Πανεπιστημιάδα Θεάτρου».
Τα παραπάνω επισήμανε ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» για τη λήξη της Διεθνούς Πανεπιστημιάδας Θεάτρου που πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχή φορά στη πόλη των Σερρών.
Η σπουδαιότητα του θεσμού, ο οποίος έχει καταστεί στις συνειδήσεις όλων, ως ο σοβαρότερος στο τομέα της προσπάθειας αναβάθμισης της θεατρικής παιδείας στη χώρα, καταφαίνεται από το πρόγραμμά του, αλλά κυρίως από τη συμμετοχή των νέων και του σερραϊκού λαού.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στην 7η Πανεπιστημιάδα έλαβαν μέρος 290 φοιτητές-ηθοποιοί 16 νεανικών θεατρικών σχημάτων-θιάσων από 5 χώρες.
Κατά τη διάρκειά της «ανέβηκαν» 18 παραστάσεις, τις οποίες παρακολούθησαν 7.500 θεατές και διοργανώθηκαν 3 ημερίδες και ισάριθμα σεμινάρια.
Συν. Τύπου για τη λήξη της Πανεπιστημιάδας 6-6-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 6 Ιουνίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Έπεσε η αυλαία για την 7η Διεθνή Πανεπιστημιάδα Θεάτρου που πραγματοποιήθηκε στη πόλη των Σερρών.
Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για το θέμα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» (έδρα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) την Τρίτη 7 Ιουνίου και ώρα 13:00 (μία το μεσημέρι).    

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου
ΔΤ ΣυνεργασίαΔήμων Σερρών και Petrich 6-6-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 6 Ιουνίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Οι Δήμαρχοι Σερρών και Petrich
Υπέγραψαν κοινή πρόταση
Προάγεται η διασυνοριακή συνεργασία

Ενταγμένη στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 2007-2013 (INTERREG III) είναι η κοινή πρόταση των Δήμων Σερρών και Petrich, η οποία υπεγράφη χθες Δευτέρα (6η του τρέχοντα μήνα) στο Δημαρχείο από τους Δήμαρχους των δύο πόλεων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων που προάγουν τη συνεργασία στη διασυνοριακή περιοχή (σε συνέχεια της προηγούμενης επιτυχημένης συνεργασίας με τον αδελφοποιημένο Δήμο Petrich), ο Δήμος Σερρών προχώρησε-μετά και την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου-στην υποβολή πρότασης με τίτλο «Προώθηση του μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή των Δήμων Petrich και Δήμου Σερρών» και ακρωνύμιο Sports for All, προϋπολογισμού 1.412.930,00 €.

Η κοινή πρόταση
Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρόταση προβλέπει τη βελτίωση 5 αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σερρών, με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας, της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και της προσβασιμότητας των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στους χώρους αυτούς.
Επίσης, περιλαμβάνει την κοινή διοργάνωση σεμιναρίων για τις θετικές επιδράσεις της άθλησης στην υγεία, καθώς και τη διοργάνωση κοινών αγώνων με τη συμμετοχή ομάδων διαφόρων αθλημάτων και κατηγοριών (παιδιών, ΑΜΕΑ, κλπ) με στόχο την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των λαών και την προαγωγή της ευγενούς άμιλλας.
Για το Δήμο Petrich, η πρόταση περιλαμβάνει την κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου (και τα παραπάνω σεμινάρια-αγώνες).

Συμμετοχή της ΔΕΥΑΣ
Επισημαίνεται ότι κοινή πρόταση με τον αντίστοιχο οργανισμό Ύδρευσης του Δήμου Petrich έχει καταθέσει και η ΔΕΥΑ Σερρών με τίτλο «WATER LIFE-Πόσιμο Ύδωρ & Ποιότητα Ζωής», συνολικού προϋπολογισμού 1.564.000,00 €.
Η εν λόγω πρόταση αφορά τον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα Ζωής» και η ΔΕΥΑ Σερρών θα είναι ο κύριος εταίρος με τον φορέα ύδρευσης του Δήμου Petrich να συμμετέχει ως εταίρος.
Η πρόταση περιλαμβάνει την ανάπτυξη εργαστηριακής υποδομής για την παρακολούθηση των υπόγειων κι επιφανειακών υδάτων των Δήμων Σερρών και Petrich, καθώς και τη συνεργασία με αντίστοιχους φορείς του Νομού.
Συγκεκριμένα, προβλέπεται η προμήθεια εξοπλισμού Χημείου, η προμήθεια μεταφορικών μέσων κι εξειδικευμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η διοργάνωση συναντήσεων, σεμιναρίων και συνεδρίων για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την συγκεκριμένη δράση, η δημιουργία ιστοσελίδας για την πληροφόρηση των πολιτών κ.α. δράσεις.
Από την πλευρά του φορέα ύδρευσης του Δήμου Petrich προβλέπεται η προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού SCADA & H/Y, η προμήθεια αυτοκινήτων, η διοργάνωση συναντήσεων, σεμιναρίων και συνεδρίων.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου



ΔΤ Υπογραφή από Δημάρχους Σερρών και Πέτριτς 3-6-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 3 Ιουνίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Από τους Δήμαρχους Σερρών και Petrich
Κοινή πρόταση συνεργασίας
Υπογράφεται στις Σέρρες τη Δευτέρα

Στην υπογραφή της κοινής πρότασης για την «Προώθηση του μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή των Δήμων Petrich και Σερρών-Sports for All» θα προχωρήσουν οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων την Δευτέρα της επόμενης εβδομάδας (6 Ιουνίου) στο Δημαρχείο και ώρα 11:00 το πρωί.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας στην εν λόγω διασυνοριακή περιοχή θα υπογραφεί κοινή πρόταση της ΔΕΥΑ Σερρών με τον αντίστοιχο φορέα του γειτονικού βουλγαρικού Δήμου.

Από το Γραφείο Τύπου

Ελευθέρια 2011 (02/06/2011) Εκτύπωση
Για την εφετινή χρονιά και στο πλαίσιο των - σε όλους γνωστών - οικονομικών δυσχερειών, καταρτίστηκε από την νέα Κοινωφελή Επιχείρηση, το παρακάτω πρόγραμμα :

19 - 29 / 5  Ομαδική έκθεση ζωγραφικής εικαστικού εργαστηρίου «ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ», στον εκθεσιακό χώρο της πρώην Δ.Ε.Π.Κ.Α.
27 / 5 - 6 / 6 Ανθοκομική έκθεση Δήμου Σερρών σε συνεργασία με ανθοκομικές επιχειρήσεις, στην πλατεία Ελευθερίας, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
3, 4, 5 / 6 Τριήμερο εκδηλώσεων αθλημάτων βουνού :"BIKE AND RUN -Trophy Βροντούς", στην Άνω Βροντού Σερρών, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Άνω Βροντούς, το Σύλλογο Ποδηλασίας - εξερεύνησης φύσης, την Unesco,  την Αστροπύλη Σερρών, το Φιλοζωϊκό Όμιλο και το Εμπορικό Επιμελητήριο Σερρών.
4 - 12 / 6 Εικαστική έκθεση τεσσάρων ερασιτεχνών καλλιτεχνών γυναικών, στον  εκθεσιακό χώρο της πρώην Δ.Ε.Π.Κ.Α. Εγκαίνια στις 4 / 6 και ώρα  9μ.μ.
10 / 6 Μουσική βραδιά με τις Χορωδίες των συλλόγων : Φίλων μουσικής «Η ΑΡΜΟΝΙΑ» , Μικτής Χορωδίας Δήμου Ν. Ζίχνης, στην Πλ. Ελευθερίας, ώρα 9μ.μ.
15 / 6 Θεατρική παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε σκηνοθεσία της Καλλιόπης Ευαγγελίδου, από την Θεατρική Ερασιτεχνική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, στα ΑΣΤΕΡΙΑ, ώρα 9μ.μ.
17 / 6 Επιδείξεις σύγχρονου χορού - μπαλέτου από τα παιδικά τμήματα χορού της Κ.Ε.Π.Α. Σερρών, στην Πλ. Ελευθερίας, ώρα 9μ.μ.
18  & 19 / 6 Η Ε.Α.Σ. - ΣΕΓΑΣ Σερρών διοργανώνει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων, στο Δημοτικό Στάδιο (πρώην Εθνικό) Σερρών, καθημερινά από 8π.μ. έως  1μμ.  προκριματικοί και από 4μ.μ. έως9μ.μ. τελικοί.
19 / 6 Θερινή Γιορτή Ακαδημίας του Μ.Γ.Σ. «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ», στο Κλειστό Κολυμβητήριο, ώρα 11π.μ.
20 - 24 / 6 Έκθεση του υλικού του εργαστηρίου του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. , στην πλ. Ελευθερίας, εμπρός από το Αρχαιολογικό Μουσείο.
21 / 6 Θεατρική παράσταση «Η μικρή μας πόλη»του Θόρντον Ουάιλντερ, σε σκηνοθεσία της Καλλιόπης Ευαγγελίδου, από την Θεατρική Ερασιτεχνική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, στα ΑΣΤΕΡΙΑ, ώρα 9μ.μ. - Πραγματοποίηση του έθιμου «Κλείδωνας», από το Σύλλογο Βλάχων «Γεωργάκης   Ολύμπιος»,  εμπρόςαπό το κτίριο του συλλόγου,  Καραϊσκάκη & Ρακιτζή γωνία, ώρα 8μ.μ
24 / 6 Παραδοσιακό γλέντι από το Εργαστήρι Λαογραφικών Μελετών & Παραδοσιακών χορών «Ο ΠΥΡΡΟΣ», στο Στρατόπεδο Παπαλουκά, ώρα 8.30μ.μ.
25 - 30 / 6 Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας από το Εργαστήρι Φωτογραφίας της  Περιφερειακής Ενότητας Σερρών -Ν.Ε.Π.Ο.Σ. στην Πλ. Ελευθερίας.
25 / 6 Συναυλία μαθητών από το Εργαστήρι Σύγχρονης Μουσικής, στο Θερινό Θεατράκι.
26 / 6 Συναυλία με τη Μαρινέλλα, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.





































3, 4, 















1ST Bike and run Trophy Vrontus 2011(01/06/2011) Εκτύπωση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα ήταν χαρά και τιμή μας να παραβρεθείτε στις εκδηλώσεις κατά την διάρκεια του

1ST Bike and run Trophy Vrontus 2011

που θα πραγματοποιηθούν στις 4 και 5 Ιουνίου 2011 με επίκεντρο την Ανω Βροντού Σερρών.

  • Η δράση εντάσσεται στον εορτασμό της Ημέρας Περιβάλλοντος 2011.
Στο πλαίσιο των * Ελευθερίων 2011* του Δήμου Σερρών.


 vrontou1.jpg  vrontou2.jpg kefali.jpg

ΔΤ Ψήφισμα για Τραίνα 30-5-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                           Σέρρες 30  Μαΐου  2011                            
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων

Δελτίο Τύπου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών στην συνεδρίαση της  11-5-2011 και με την 487/2011 απόφαση του με αφορμή την υποβάθμιση των υπηρεσιών που παρείχε ο ΟΣΕ στην περιοχή, αποφάσισε ομόφωνα,  την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος


ΔΤ Ανθοκομική Έκθεση 2011 26-5-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 26 Μαΐου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Λίγο από το μεγαλείο της ομορφιάς του Μαΐου θα έχουν την ευκαιρία ν' απολαύσουν όσοι επισκεφθούν την πλατεία Ελευθερίας, τις επόμενες ημέρες.

Καταπράσινα φυτά και πολύχρωμα λουλούδια θα κατακλύσουν τη κεντρική πλατεία των Σερρών, καθώς όλοι οι παραγωγοί φυτών, οι φυτωριούχοι και οι επιχειρήσεις ειδών κήπου του Νομού Σερρών, θα συμμετέχουν κι εφέτος στην 7η Ανθοκομική Έκθεση που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 27 του τρέχοντα μήνα και θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου.

Με την διοργάνωση της έκθεσης δίνεται η δυνατότητα σε δεκάδες παραγωγούς κι επιχειρηματίες του τόπου να εκθέσουν τα προϊόντα τους, καθώς επίσης και στον πολίτη η ευκαιρία να έλθει σε άμεση επαφή μαζί τους, ώστε να πάρει πληροφορίες σχετικά με τα λουλούδια, τα φυτά και για να αγοράσει ό,τι σχετικό τον ενδιαφέρει.

Η Ανθοκομική Έκθεση είναι θεσμός, τον οποίο ο Δήμος Σερρών έχει καθιερώσει και διοργανώνει κάθε χρόνο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για προβλήματα του περιβάλλοντος, και κατ' επέκταση για ζητήματα που αφορούν στο πράσινο και στην καθαριότητα.

Η Έκθεση θα «ανοίξει» επίσημα την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 19:00 (επτά το απόγευμα).
Οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.

Από το Γραφείο Τύπου
ΔΤ Πεζοδρόμηση Μεραρχίας κάθε Σάββατο 17-5-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 17 Μαΐου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

«Ο Δήμος Σερρών στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με τους φορείς του Δήμου μας, αποδέχθηκε πρόταση του εμπορικού κόσμου, για την καθιέρωση κάθε Σάββατο, της ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με την πρόταση αυτή θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην οδό Μεραρχίας (μέχρι την πλατεία Κρονίου), και στην οδό Εμμανουήλ Ανδρόνικου κάθε Σάββατο».

0001.jpg



ΔΤ Αποκαλυπτήρια προτομής Μπακιρτζή 16-5-11 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 16 Μαΐου 2011
Γραφείο Τύπου                        
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Την προτομή του αείμνηστου πολεμιστή των Βαλκανικών αγώνων, των Παγκοσμίων πολέμων και της εθνικής αντίστασης Ευριπίδη Μπακιρτζή αποκάλυψαν ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Αγγελίδης και τ. υφυπ. και Βουλευτής Σερρών κ. Μάρκος Μπόλαρης, το πρωί της περασμένης Κυριακής 15 Μαΐου.      

mpak2.jpg
mpak5.jpg
Σ.Τ. ΣΑΒΒΑΤΑ ΧΩΡΙΣ Ι.Χ. 16-5-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 16 Μαΐου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Η αποδοχή από το Δήμο Σερρών και η υλοποίηση της πρότασης του Εμπορικού Συλλόγου για «ΚΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ» κάθε Σάββατο και η καθιέρωση ημέρας «Κατανάλωσης και Διασκέδασης» θα αποτελέσουν το θέμα της συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσουν  στα σερραϊκά μέσα ενημέρωσης ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Άγγελος Κεχαγιάς και το μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου κ. Δημήτριος Παπουτσής.

Η συνέντευξη θα δοθεί στη πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, την Τρίτη 17 Μαΐου 2011 και ώρα 11:00 π.μ.  

Από το Γραφείο Τύπου

 
Δελτία Τύπου  (126 στοιχεία)
Ανακοινώσεις (74 στοιχεία)
ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ (10 στοιχεία)
Αποφάσεις Δημ. Συμβουλίου (19 στοιχεία)
Εργασία στις Σέρρες (1 στοιχείο)
Προκηρύξεις Θέσεων (1 στοιχείο)
Συνεδριάσεις Δημ. Ενοτήτων (163 στοιχεία)
Συνεδριάσεις Τοπ. Ενοτήτων (129 στοιχεία)
Αποφάσεις Δημάρχου (54 στοιχεία)
Τομέας Αθλητισμού (24 στοιχεία)
Κέντρο συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας (30 στοιχεία)
 
Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών