Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
27 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Συνεδριάσεις Εκτελ. Επιτροπής

Ενημέρωση Πολιτών / Δελτία τύπου παλιοτέρων ετών
Φίλτρο: Εμφάνιση #:
Διοργάνωση 1ων Διασυνοριακών Φιλικών Αγώνων στο πλαίσιο του έργου SPORTS FOR ALL 4-11-14 Εκτύπωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:   Διοργάνωση 1ων Διασυνοριακών Φιλικών Αγώνων  στο πλαίσιο του έργου «SPORTS FOR ALL - Προώθηση του μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή του Δήμου Petrich και Δήμου Σερρών» στις Σέρρες 31/10 και 1/11/2014

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σερρών οι 1οι Διασυνοριακοί Φιλικοί Αγώνες στο πλαίσιο του έργου: «SPORTS FOR ALL - Προώθηση μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή Δήμου Σερρών Ελλάδος και Δήμου Petrich Βουλγαρίας» στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2014.
4-11-2014 sport for all.jpg
Στους αγώνες συμμετείχαν 70 παιδιά από το Δήμο Σερρών και 50 από το Δήμο Petrich, τα οποία, συνοδεία των προπονητών τους, αγωνίστηκαν στα αθλήματα του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου και της πάλης. Τα αθλήματα πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων, το Κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας και το (Ε) Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου παρουσία του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης, Αγροτικής Οικονομίας και Τουρισμού κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης κ. Σοφίας Μπιτζίδου και του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Petrich Dr Nukolai Georgiev.
4-11-2014 sport for all1.jpg
Η διοργάνωση των διασυνοριακών αγώνων είχε ως στόχο την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας για τους αθλητικούς φορείς στις περιοχές των Σερρών και του Petrich, καθώς και την επαφή των παιδιών με συνομήλικούς τους αθλητές από τη γειτονική χώρα. Αποτελεί συνέχεια των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου SPORTS FOR ALL, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013 και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους Ελλάδας και Βουλγαρίας. 4-11-2014 sport for all2.jpg

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν και κυρίως τον υπεύθυνο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πανσερραϊκού κ. Αβραμάκη Νίκο, τον προπονητή του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ίκαροι Σερρών κ. Σπανό Παναγιώτη και τον προπονητή του Παλαιστικού Συλλόγου Καλών Δένδρων  κ. Γάτσιο Χρήστο για την πολύτιμη βοήθειά τους στο συντονισμό και οργάνωση της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι απέδειξαν ότι διαθέτουν, εκτός από υψηλά αθλητικά προσόντα, ακόμα υψηλότερη αθλητική άμιλλα.

Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ΟΤΑ 4-11-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Σέρρες   4 / 11 / 2014
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                               
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΟΔΩΝ  & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : «Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ΟΤΑ».

Ο Δήμος Σερρών, σύμφωνα με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 που τροποποίησε το άρθρο 51 του Ν.4257/2014,  (ΦΕΚ 93/14.04.2014 τεύχος Α'), ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες,  έως τις 30/10/2014. Στο ανωτέρω άρθρο ορίζεται ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση του σχετικού νόμου  έως την 30/11/2014.

Συγκεκριμένα:

Σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν.4257/2014 (ΦΕΚ 93/14.04.2014 τεύχος Α'), δόθηκε η δυνατότητα  ρύθμισης και καταβολής οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες ως ακολούθως :

Α) Όσες έχουν βεβαιωθεί έως 31-12-2009 υπάγονται στις ρυθμίσεις των σχετικών διατάξεων του Ν. 3801/2009.

Β) Όσες οφειλές  έχουν βεβαιωθεί από 1-1-2010 έως τις 30-10-2014:

α) Εφάπαξ, με απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%) από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και των προστίμων.

β)  Για οφειλές μέχρι 5.000,00 ευρώ σε είκοσι τέσσερις (24) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80%) από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις καταβολής και των προστίμων και υπό την προϋπόθεση ότι κάθε δόση δεν είναι μικρότερη των 100 ευρώ.

γ) Για οφειλές από 5.000,01 ευρώ μέχρι 10.000 ευρώ σε σαράντα οκτώ (48) δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και των προστίμων.

δ) Για οφειλές από 10.000,01 ευρώ μέχρι 20.000,00 ευρώ σε εβδομήντα δύο (72) δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό τριάντα τοις εκατό (30%) από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και των προστίμων.

ε) Για οφειλές από 20.000,01 ευρώ και πάνω σε εκατό (100) δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και των προστίμων..........»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμο Σερρών - Κ. Καραμανλή 1 - Τμήμα Προσόδων & Δημ. Περιουσίας,  Γραφ. 6.



Ένας Γερμανός πρώην Δήμαρχος στη ΔΕΥΑ Σερρών 31-10-14 Εκτύπωση
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                                   Παρασκευή  31/10/2014
ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΕΡΡΩΝ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 139 - ΣΕΡΡΕΣ

Ένας Γερμανός πρώην Δήμαρχος στη ΔΕΥΑ Σερρών
ως Εμπειρογνώμων της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης

31-10-2014 deyaw germanos dimarxos.jpgΌσοι περίμεναν έναν Γερμανό με κοστούμι και γραβάτα, αυστηρό, αγέλαστο να μας κοιτά αφ' υψηλού ως ιθαγενείς «πρωτόγνωρης αποικίας» (πορτραίτο που φτιάχνουν τα ΜΜΕ για τους συμπατριώτες της Α. Μέρκελ) έπεσαν έξω.

Ο Reinhart Koestlin, πρώην Δήμαρχος της πόλης Achern (1991-2007), η οποία απέχει 20 χλμ από το Στρασβούργο, εμφανίσθηκε ντυμένος σπορ, χαλαρός και συνάμα σοβαρός και ευγενικός στην έδρα της ΔΕΥΑ Σερρών, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, το μεσημέρι συνοδευόμενος από τη συνεργάτιδα του κ. Gabriella Scheiner, αυστριακής καταγωγής, η οποία είχε και τη διερμηνεία, τον Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη και τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Τουρισμού και Αγροτικής Οικονομίας κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη, όπου τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Κώστας Χασαπίδης και ο Γενικός  Δ/ντής κ. Νίκος Σαφαρίκας.

Ο τελευταίος έκανε μία λεπτομερή διαχρονική παρουσίαση της ΔΕΥΑΣ, των δράσεων, του έργου της και της προσφοράς της στην τοπική κοινωνία.

Αξίζει πραγματικά να υπογραμμίσουμε το μεγάλο ενδιαφέρον του κ. Koestlin ο οποίος ζητούσε διευκρινήσεις  συνεχώς, κρατούσε σημειώσεις, απολαμβάνοντας τον καφέ του με τα συνοδευτικά παράλληλα και στο τέλος ζήτησε το cd της παρουσίασης.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που εξελέγη Δήμαρχος (με τους Σοσιαλδημοκράτες) για δύο οκταετίες και διοίκησε με τους Χριστιανοδημοκράτες που είχαν την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς ο Δήμαρχος εκλέγεται με λίστα.

Κοινωνικό Τιμολόγιο είπατε;

Ο επιμελής κ. Koestlin έμεινε έκπληκτος όταν άκουσε για Κοινωνικό Τιμολόγιο καθώς αυτό δεν υφίσταται στη χώρα του Γκαίτε και ζήτησε να μάθει περισσότερα.

Όταν η συζήτηση ήλθε στο ζήτημα της ιδιωτικοποίησης της Ύδρευσης που αποπειράται να περάσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι δύο πλευρές διαπίστωσαν ότι συμφωνούν στο να παραμείνει το νερό υπό Δημοτικό ή Δημόσιο έλεγχο, όπως αυτό συμβαίνει σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες και τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου. Ο φιλοξενούμενός μας ανέφερε το παράδειγμα της πόλης του Βερολίνου, όπου η Ύδρευση δόθηκε σε ιδιώτες και 20 χρόνια αργότερα επανήλθε στη Δημοτική Αρχή.

Τέλος, εξέφρασε τη βούληση του για συνεργασία με τη ΔΕΥΑ Σερρών και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Πρόταση που η Διοίκηση της Επιχείρησης αποδέχθηκε.

Γνωστοποιούμε ότι ο πρώην Δήμαρχος του Achern ήρθε στις Σέρρες ως εμπειρογνώμων της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (D.G.V.) στην οποία ο Δήμος Σερρών συμμετέχει για θέματα Ενέργειας Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΤ για τη διοργάνωση διασυνοριακών διήμερων Φιλικών Αγώνων στις Σέρρες 30-10-14 Εκτύπωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:   Διοργάνωση διασυνοριακών διήμερων Φιλικών Αγώνων στις Σέρρες στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Προώθηση του μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή του Δήμου Petrich και Δήμου Σερρών» με ακρωνύμιο "Sports for all"

Ο Δήμος Σερρών ανακοινώνει τη διοργάνωση διήμερων Φιλικών Αγώνων Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου και Πάλης στις 31/10 και 1/11/2014 σε συνεργασία με το Δήμο Petrich Βουλγαρίας, στο πλαίσιο του έργου «SPORTS FOR ALL - Προώθηση μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή Δήμου Σερρών Ελλάδος και Δήμου Πετριτσίου Βουλγαρίας» το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013.

Στόχος των Αγώνων είναι η ανάπτυξη των δεσμών συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων και η προώθηση του μαζικού αθλητισμού και του αθλητικού ιδεώδους.

Η διοργάνωσή τους αποτελεί συνέχεια των δράσεων που υλοποιούνται κατά τη διάρκεια του έργου SPORTS FOR ALL, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται:
ΔΤ για Ιατρική Ενημέρωση και Τρίτη Ηλικία 30-10-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            Σέρρες  30-10-2014   
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                           
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ                                                 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 
                           
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του προγράμματος "Ιατρική ενημέρωση και Τρίτη Ηλικία" του Κ.Α.Π.Η του Δήμου Σερρών, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Διατροφή, Πρόληψη και Υγεία», στο Γ΄Κ.Α.Π.Η της πόλης των Σερρών τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 στις 10:30 π.μ.

Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κ. Σιώπης Στυλιανός Διαιτολόγος -Διατροφολόγος Πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ



ΔΤ για Ευνοϊκότερους διακανονισμούς για την πληρωμή των Ληξιπρόθεσμων οφειλών 23-10-14 Εκτύπωση
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                                     Τρίτη   23/10/2014
ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΕΡΡΩΝ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 139 - ΣΕΡΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑ ΣΕΡΡΩΝ

Ευνοϊκότεροι διακανονισμοί για την πληρωμή των Ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Αιτήσεις έως τις 14 Νοεμβρίου.

Βελτιώνονται οι διακανονισμοί πληρωμής των λογαριασμών του νερού με τη νέα απόφαση που αναμένεται να λάβει το ΔΣ της ΔΕΥΑΣ την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, με βάση νεοψηφισθέντα Νόμο, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Κ. Χασαπίδης σήμερα το πρωί στα ΜΜΕ.

Στις νέες ρυθμίσεις μπορούν να υπαχθούν οι οφειλές οι οποίες έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έως την 30 Σεπτεμβρίου 2014.


ΔΤ για Γαλλικό ενδιαφέρον για τον Βιολογικό των Σερρών 22-10-14 Εκτύπωση
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                                     Τρίτη   22/10/2014
ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΕΡΡΩΝ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 139 - ΣΕΡΡΕΣ

Γαλλικό ενδιαφέρον για τον Βιολογικό των Σερρών

Παρουσίασαν καινοτόμα τεχνολογία για μείωση του κόστους λειτουργίας του, ενόψει νέων δράσεων.

Στη διαρκή προσπάθεια της να εκσυγχρονίσει τον Βιολογικό , να μειώσει το κόστος λειτουργίας του στο πλαίσιο των νέων δράσεων, όπως η αξιοποίηση  της λυματολάσπης, η Διοίκηση της ΔΕΥΑ Σερρών αναζητά συνεχώς καινοτόμες λύσεις τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.

Έτσι, την Τρίτη 21 Οκτωβρίου δέχθηκε του εκπροσώπους της γαλλικής OREGE και τους εν Ελλάδι αντιπροσώπους της. Η εισηγμένη στο γαλλικό Χρηματιστήριο Πολυεθνική Εταιρεία με έδρα το Παρίσι δραστηριοποιείται στις ΑΠΕ, στη διαχείριση των λυμάτων, της λυματολάσπης και τις οπτικές ίνες.

Στις Σέρρες ήρθαν η Ines Hamon, Μηχανικός Περιβάλλοντος και ο Remι Lestienne, Χημικός Μηχανικός. Παραβρέθηκε ως ακροατής ο Υγιειονολόγος καθηγητής στο ΑΠΘ Θανάσης Γείτονας, ο οποίος και συνέβαλε, ως ειδικός, στη βέλτιστη παρουσίαση της Τεχνογνωσίας που πρότειναν οι φιλοξενούμενοι «για να εξοικονομήσει η ΔΕΥΑΣ χρήματα και να λειτουργεί πάντα μέσα στα όρια των περιβαλλοντικών ρυθμίσεων», όπως τόνισε η Ines Hamon. Τα στελέχη της ΔΕΥΑΣ ζήτησαν η τεχνολογία να δοκιμασθεί επί τόπου χωρίς καταβολή χρημάτων, αίτημα το οποίο οι Γαλάτες αποδέχθηκαν.

Νωρίτερα, το πρωί, έγινε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού για τον οποίο οι Γάλλοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον με συνεχείς ερωτήσεις και φωτογραφίες- και πρότειναν λύσεις για τη βελτιστοποίησή του.

Να σημειώσουμε ότι μέρος της τεχνολογίας του Βιολογικού είναι γαλλική. «Το ενδιαφέρον των ξένων εταιριών για την ΕΕΛ των Σερρών αποδεικνύει ότι η ΔΕΥΑΣ είναι μια επιχείρηση πολύ αξιόλογη και με μεγάλες προοπτικές» τόνισε ο Πρόεδρος της κ. Κώστας Χασαπίδης. «Αναζητά συνεχώς τις βέλτιστες καινοτόμες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό της», υπογράμμισε.

Μία απόδειξη, το ταξίδι της προηγούμενης διοίκησης στην Πάφο της Κύπρου για να ενημερωθούν για την τεχνολογία ηλιακής ξήρανσης της λυματολάσπης στον εκεί Βιολογικό.    

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΤ για ομιλία στα Κ.Α.Π.Η με θέμα: " Κατάθλιψη στην τρίτη Ηλικία" 22-10-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            Σέρρες  21-10-2014   
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                           
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ                                                  
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 
                           
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του προγράμματος  "Ιατρική Ενημέρωση και Τρίτη Ηλικία" διοργανώνεται ομιλία στα Κ.Α.Π.Η της πόλης των Σερρών με θέμα: " Κατάθλιψη στην τρίτη Ηλικία".

Εισηγήτρια του θέματος θα είναι η νοσηλεύτρια του Κ.Α.Π.Η. κ. Χατζηαναγνώστου Χρυσαφούλα.  Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στα επιμέρους Κ.Α.Π.Η..

Επίσης θα υπάρξει ενημέρωση των ηλικιωμένων για τον αντιγριππικό εμβολιασμό από την υγειονομική υπηρεσία των Κ.Α.Π.Η..

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΤΖΗΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ & ΤΗΣ ΒΙΑΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                 Σέρρες   20/10/2014
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                   
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Κων. Καραμανλή 1
ΤΚ 62100

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SPORTS FOR ALL ΣΤΟ 1ο  ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ 2014 ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ

21-10-2014 sport for all.jpg
Ο Δήμος Σερρών στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Sports For All (που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ), διένειμε ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με το παραπάνω πρόγραμμα, στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά του ρατσισμού και της βίας 2014 του Πανσερραϊκού, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (N.R.G.), στο Πάρκο Ομόνοιας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τιμήθηκε ο κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης, Ευρωβουλευτής - Αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004, της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. 21-10-2014 sport for all1.jpg

Ο Δήμος Σερρών με την παρουσία του στην παραπάνω εκδήλωση αναγνωρίζει την σπουδαιότητα του μηνύματος κατά του ρατσισμού και ενημέρωσε τους συμμετέχοντες αθλητικούς συλλόγους που προέρχονταν από την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδας αλλά και της γείτονας χώρας, Βουλγαρίας, για τους στόχους του προγράμματος, που είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της διασυνοριακής περιοχής μέσω της ενασχόλησης με το μαζικό αθλητισμό και της ενίσχυσης της συμμετοχής όλων των πολιτών στους αθλητικούς του χώρους, χωρίς διακρίσεις μέσω της βελτίωσης των αθλητικών του εγκαταστάσεων. Στα πλαίσια της εκδήλωσης ενημερώθηκαν οι αθλητικοί σύλλογοι για τη διοργάνωση των φιλικών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στις 31/10/2024 με 1/11/2014 στις Σέρρες, μεταξύ των δύο εταίρων του προγράμματος Sports for All, δηλαδή του Δήμου Σερρών και του Δήμου Πετριτσίου. Τα αθλήματα στα οποία θα διαγωνισθούν οι δύο εταίροι είναι το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και η πάλη.    

ΔΤ για τις Εγγραφες στο ΚΔΒΜ του Δήμου Σερρών 18-10-14 Εκτύπωση


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

             ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
                      ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ &
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ/ Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ               
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ           

                                                                                                                                                           Σέρρες 17-10-2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ   ( Κ.Δ.Β.Μ.)
ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ/Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ
& ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Διαβαθμιδική Συνεργασία Δήμου Σερρών & Π.Κ.Μ/Π.Ε Σερρών  και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ ΣΕΡΡΩΝ στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
 
Στο Κ.Δ.Β.Μ ΣΕΡΡΩΝ μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

                                               
Υπογραφή πρωτοκόλλων συνεργασίας του Δήμου Σερρών, του Δικηγορικού Συλλόγου και του Γ.Νοσοκομείου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ   
                         Σέρρες, 15 Οκτωβρίου 2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Υπογραφή πρωτοκόλλων συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σερρών,
του Δικηγορικού Συλλόγου και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών



Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2014, στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Σερρών (Ι. Δραγούμη 10, πρώην οικία Μάλλιου) πραγματοποιήθηκε υπογραφή πρωτοκόλλων συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σερρών, του Δικηγορικού Συλλόγου και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Σερρών, κας Σταυρούλας Αρβανίτη- Αγιαννίδου, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, κ. Παναγιώτη Καρίπογλου και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, κ. Γρηγόριου Ευσταθιάδη.
14-10-14 protsinrtgasias.jpg14-10-14 prot1.jpg14-10-14 prot.jpg
















Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Σερρών στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών, αναγνωρίζει την αναγκαιότητα της δικτύωσης στην πραγμάτωση του σκοπού του. Για το λόγο αυτό, δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργασίας ανθρώπων, φορέων και δομών προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμβουλευόμενων γυναικών. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών και το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, ανέλαβαν τη δέσμευση αφενός να συμπράξουν στην ευαισθητοποίηση τόσο των μελών και εργαζομένων τους όσο και της τοπικής κοινωνίας απέναντι στο ζήτημα της βίας κατά των γυναικών και, αφετέρου να εξασφαλίσουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες στην κάθε συμβουλευόμενη γυναίκα του Κέντρου.

Για την ευαισθητοποίηση, την άμεση ανταπόκριση και προθυμία των ανωτέρω φορέων στη παρούσα συνεργασία, τους ευχαριστούμε θερμά και ολόψυχα, ευελπιστώντας η πρωτοβουλία αυτή να συμβάλλει στην αντιμετώπιση και καταπολέμηση του φαινομένου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Σερρών, στα πλαίσια της Πράξης «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας - Δημιουργίας Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο στους Άξονες Προτεραιότητας 07,08,09» του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», δημιούργησε και λειτουργεί, από τις 18-6-2013, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής βία (ενδοοικογενειακή βία, σεξουαλική παρενόχληση, βιασμό κ.α.) και παρέχει δωρεάν συμβουλευτική, ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική υποστήριξη,  νομική συμβουλευτική και πληροφόρηση στις γυναίκες-θύματα βίας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:
Δ/νση: Ίωνος Δραγούμη 10, Τ.Κ. 62100 Σέρρες
Τηλ.:  23210-22253, Φαξ : 23210-22268

Ώρες λειτουργίας: 7:30- 17:00 Δευ-Παρ.
E- mail: womenaid@serres.gr
fb page: www.facebook.com/sumvouleutikokentrogunaikwnserrwn



ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ «Κάνουμε έργο τις απαιτήσεις των δημοτών» 14-10-14 Εκτύπωση
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                                     Τρίτη   14/10/2014
ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΕΡΡΩΝ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 139 - ΣΕΡΡΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑ ΣΕΡΡΩΝ:
«Κάνουμε έργο τις απαιτήσεις των δημοτών»

Τη φιλοσοφία της Διοίκησης της Επιχείρησης και τις προτεραιότητες της παρουσίασε ο νέος Πρόεδρος με την ανάληψη των καθηκόντων του, σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 14 Οκτωβρίου.

Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, η εισπραξιμότητα και η βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΣ είναι οι κύριοι στόχοι: Τα βασικά σημεία της παρέμβασης του κ. Κ. Χασαπίδη είναι:

Η ΔΕΥΑ Σερρών είναι Δημοτική Επιχείρηση, είναι επιχείρηση των δημοτών. Απαίτησή τους είναι αυτή να λειτουργεί με 1)διαφάνεια, 2)αποτελεσματικότητα, 3)ενσυναίσθηση, 4)ισοπολιτεία και 5)κοινωνική ευθύνη, να υπηρετεί όσο καλύτερα γίνεται τους στόχους για τους οποίους δημιουργήθηκε 22 χρόνια πριν: α) Ποιότητα ζωής , β) Ανάπτυξη.



ΔΤ για κλήρωση για το τουρνουά εργαζομένων basket 14-10-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                           Σέρρες 14 Οκτωβρίου 2014
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                 
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                     
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
Πληροφορίες: Ιλανίδης Νικόλαος
Ταχ. Δ/νση: Σέρρες - Μεραρχίας 1 - τ.κ.62100                                                                      
Τηλέφωνο: 2321024710
FAX: 2321083659
E-mail : antpaideias@serres

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τον  Δήμο Σερρών ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 15/10/2014 και ώρα 13.30 μ.μ στo Δημαρχείο Σερρών, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το τουρνουά εργαζομένων basket, που θα γίνει και φέτος στο αθλητικό πάρκο ΟΜΟΝΟΙΑΣ .
Πληροφορίες  στο τμήμα αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών Εθνικής Αντίστασης 34, 4ος όροφος και στο τηλέφωνο 23210-24710

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 ΣΟΦΙΑ ΜΠΙΤΖΙΔΟΥ - ΣΑΡΑΚΕΝΙΔΟΥ

ΔΤ για την Τεχνική Συνάντηση του έργου Prom-Cult 8-10-14 Εκτύπωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα : Συμμετοχή του Δήμου Σερρών στην Τελική Συνάντηση του έργου "Προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Βλάχων στις περιοχές των Σερρών και Konce" στις Σέρρες, στις 29 Σεπτεμβρίου 2014.

    
8-10-14 prom-cul.jpgΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελική Τεχνική Συνάντηση του
έργου "Προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Βλάχων στις περιοχές των Σερρών και Konce" με ακρωνύμιο Prom-Cult (το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας "Ελλάδα-πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013") στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών, στις 29 Σεπτεμβρίου 2014.  Εταίροι του συγκεκριμένου έργου είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Σερρών (ΔΕΥΑΣ) ως Επικεφαλής Εταίρος, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Χιονοχωρίου, ο Δήμος Konce και ο Δήμος Σερρών.

Η παραπάνω πράξη ξεκίνησε να υλοποιείται στις 26 Οκτωβρίου 2012 με συνολικό προϋπολογισμό 1.195.438,13 €. Το ποσό που εγκρίθηκε για το Δήμο Σερρών ανέρχεται σε 223.700,00 € και αφορά την κατασκευή δικτύου πεζοδρόμων στο βορειοανατολικό τμήμα του οικισμού και ανάδειξη του πλατώματος της κεντρικής κρήνης. Στις εργασίες της Συνάντησης συμμετείχαν στελέχη του Δήμου Σερρών από την Τεχνική Υπηρεσία και το Τμήμα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Σερρών (ΔΕΥΑΣ), του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Χιονοχωρίου καθώς και εκπρόσωποι/στελέχη του Δήμου Konce.  

8-10-14 prom-cul prin.jpg

                          8-10-14 prom-cul meta.jpg                                                    



ΔΤ για εθελοντική αιμοδοσία 1-10-14 Εκτύπωση
Δελτίο τύπου

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και της προαγωγής της υγείας των δημοτών στις 4 Οκτωβριου 2014 η υπηρεσία αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, η υπηρεσία αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών, διοργανώνει δράση αγωγής υγείας  που θα περιλαμβάνει ενημέρωση του κοινού για την  εθελοντική αιμοδοσία και πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ο εθελοντισμός συντελεί στην ομαλή και εύρωστη λειτουργία μιας κοινωνίας και προάγει τη ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Ο αλτρουισμός και η ανιδιοτελής βοήθεια προς τον συνάνθρωπο πρέπει να αποτελεί στάση ζωής όλων γιατί έτσι μόνο υπάρχει εξέλιξη και αρμονία. Οι ανώνυμοι αιμοδότες, λοιπόν, αποδεικνύουν ότι: το να αφιερώσει κάποιος 5  λεπτά από τη ζωή του γνωρίζοντας ότι το αίμα που θα προσφέρει θα σώσει ζωές, δεν αποτελεί μεγάλη θυσία.

Στην πόλη μας η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 4/10/2014 από τις 09.00π.μ. ως τη 1:00μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας.

Παράκληση να δημοσιευτεί την Πέμπτη και Παρασκευή 3,4 Οκτωβρίου 2014.


Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας  
και Υγείας  
Αγιαννίδου Σταυρούλα  

ΔΤ - Γιορτή Τρίτης Ηλικίας (26/9/2014) Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ  ΣΕΡΡΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ                                             

ΣΕΡΡΕΣ 26/09/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια  του  εορτασμού της  Παγκόσμια Ημέρας των Ηλικιωμένων, γνωστής και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία»  τη Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τέταρτη,  και ώρα 10.30 π.μ.,  θα διοργανωθεί  γιορτή  στο χώρο του Γ΄ ΚΑΠΗ παρουσία των νηπίων του ιδιωτικού παιδικού σταθμού  «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ».

Την ίδια μέρα ο Πρόεδρος του  Νομικού Προσώπου κ. Χατζημαργαρίτης Μαργαρίτης, προκειμένου να ευχηθεί στους ηλικιωμένους θα επισκεφθεί και τα άλλα Κ.Α.Π.Η. της πόλης των Σερρών.

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙΧ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛ 25-9-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Σέρρες  25 Σεπτεμβρίου 2014
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                               
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ(ΠΑΣΕΠΠΕ)

25-9-14 vraveusi periballo.jpgΟ Δήμος Σερρών συμμετείχε στα  «Ελληνικά Βραβεία για το Περιβάλλον»  που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος(ΠΑΣΕΠΠΕ) και μετά από σχετική διαδικασία αξιολόγησης, βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο σε τελετή που έγινε την Τετάρτη 24-9-2014 στο Ευγενίδειο  Ίδρυμα, στην Αθήνα.



























25-9-14 vraveusi periballon.jpgΣτην απονομή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης Πέτρος καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

To βραβείο στον Δήμαρχο Σερρών απένειμε ο πρώην Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου κ. Ανδριόπουλος, ο οποίος ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων.

Η διαδικασία της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων και των βραβεύσεων γίνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και τελεί υπό την αιγίδα τριών Υπουργείων(ΥΠΕΚΑ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ).

Nα υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Σερρών κατέθεσε φάκελο παρουσιάζοντας τις εξής περιβαλλοντικές του δράσεις κατά την διάρκεια της δημαρχιακής θητείας 2011-2014:

  • Αποκατέστησε όλους τους ανεξέλεγκτους χώρους διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ)
  • Ο Δήμος Σερρών με την συμμετοχή του στην Εταιρεία Στερεών Αποβλήτων Ν.Σερρών (ΕΣΑΝΣ) νυν Φ.Ο.Δ.Σ.Α, συνέβαλλε στην ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στο Παλαιόκαστρο Ν.Σερρών.
  • Τα δύο τελευταία χρόνια , μέσω του Πράσινου Ταμείου προμηθεύτηκε 400 κάδους ανακύκλωσης, 150 κάδους κομποστοποίησης  και δύο απορριμματοφόρα . Mε χρήματα του Δήμου Σερρών προμηθεύτηκε 150 κάδους απορριμμάτων και τοποθέτησε σε όλα τα χωριά και οικισμούς κοντέινερς για την εναπόθεση αδρανών και ογκωδών αντικειμένων.Eπίσης υλοποίησε πρόγραμμα βελτίωσης  συστήματος αποκομιδής απορριμμάτων και εξοικονόμησης καυσίμων στα οχήματα.
  • Υλοποιεί μέσω προγραμμάτων παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε ενεργοβόρα δημοτικά κτίρια όπως το 20ο και 5ο δημοτικά σχολεία, στο Λύκειο Προβατά, στο ειδικό σχολείο , στο κολυμβητήριο, στο κλειστό γυμναστήριο και στο Δημαρχείο. Από ίδιους πόρους τοποθέτησε φωτοβολταικά συστήματα στις στέγες 30 σχολείων. Συνέδεσε το δημοτικό γυμναστήριο και κολυμβητήριο με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Επίσης υλοποιεί παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στον τομέα του δημοτικού οδοφωτισμού.
  • Ολοκλήρωσε μεγάλη παρέμβαση αστικών αναπλάσεων με τη δημιουργία πεζόδρομων και ποδηλατοδρόμων
  • Προχωρά στη βιοκλιματική αναβάθμιση στο εμπορικό και διοικητικό κέντρο της πόλης με σκοπό τη βελτίωση του μικροκλίματος 
  • Αξιοποίησε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους προς όφελος των πολιτών.
  • Προχωρά τις διαδικασίες για την δημιουργία πρότυπης πράσινης αγροκτηνοτροφικής κοινότητας Ελαιώνα η οποία θα έχει μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα
  • Υλοποιεί διάφορες δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με κορυφαία τη διοργάνωση του eco festival Δήμου Σερρών κάθε χρόνο τον Ιούνιο
Η βράβευση του Δήμου Σερρών  για την περιβαλλοντική του επίδοση, ενθαρρύνει τον εσωτερικό μηχανισμό του Δήμου να εντείνει την προσπάθειά του, ενδυναμώνει την εταιρική του ταυτότητα και την αναγνωρισιμότητά του αλλά και συντελεί στο γεγονός οι ίδιοι οι δημότες να αισθάνονται υπερήφανοι για τον τόπο τους και να συμμετέχουν με πιο ενεργό τρόπο στις δράσεις για την προστασία του ανθρωπογενούς και φυσικού περιβάλλοντος. 

ΔΤ California Superbike School Η πρώτη διοργάνωση με την επαναλειτουργία της πίστας 23-9-14 Εκτύπωση
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΕ-ΟΤΑ
Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας Τηλ.:23210/52592
E-mail info@serrescircuit.gr


Δελτίο Τύπου
Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
California Superbike School
Η πρώτη διοργάνωση με την επαναλειτουργία της πίστας

«Οι μαθητές μας θα είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που θα εγκαινιάσουν το νέο διορθωμένο ασφαλτοτάπητα το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014, ενώ η προσωπική αυτοψία των εργασιών μας έδειξε ότι διορθώθηκε με νέα άσφαλτο το 80% της πίστας των Σερρών και η ποιότητα της δουλειάς είναι άριστη. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει να ειπωθεί».

Τα παραπάνω επισημαίνουν στο διαδίκτυο τα μέλη και οι φίλοι του γνωστού και καταξιωμένου California Superbike School με αφορμή τη διοργάνωση ενός ακόμη κύκλου μαθημάτων οδήγησης μοτοσυκλετών το προαναφερόμενο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

H πίστα των Σερρών επαναλειτουργεί (μετά τις εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα σχεδόν σε όλο το μήκος της λεγόμενης αγωνιστικής γραμμής) με τον υπεύθυνο του California Superbike School Σπύρο Κούτρα και τους έμπειρους εκπαιδευτές του να οδηγούν τους αναβάτες της μοτοσυκλέτας σε νέα επίπεδα γνώσης και κατανόησης γύρω από την οδήγηση.    



ΔΤ Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Ανοίγει κι επαναλειτουργεί 23-9-14 Εκτύπωση
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΕ-ΟΤΑ
Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας Τηλ.:23210/52592
E-mail info@serrescircuit.gr

Δελτίο Τύπου
23-9-2014

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Ανοίγει κι επαναλειτουργεί
Πέτρος Αγγελίδης-Δήμαρχος Σερρών:
«Στόχος μας να διασφαλιστεί η εύρυθμη κι επιτυχής λειτουργία του και την επόμενη δεκαετία»

Μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στον ασφαλτοτάπητα της κύριας πίστας του, το Αυτοκινητοδρόμιο επαναλειτουργεί και προετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, καθιστώντας εκ νέου τις Σέρρες στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
23-9-14 autokinitidromio.jpg
 

Έτσι, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα που παρουσίασε προβλήματα κατά μήκος της αγωνιστικής γραμμής, το Αυτοκινητοδρόμιο θα υποδεχθεί ξανά τους φίλους και τους πελάτες του την ερχόμενη Παρασκευή 26 του τρέχοντα μήνα.

Καθημερινά, αυξάνεται εντυπωσιακά ο αριθμός των ενδιαφερόμενων, οι οποίοι επικοινωνούν, προκειμένου να ενημερωθούν για την επαναλειτουργία της πίστας και τις επεμβάσεις που προηγήθηκαν.    

Συντήρηση του Αυτοκινητοδρομίου-Επισκευές

Όλο το διάστημα, κατά το οποίο είχε διακοπεί η λειτουργία της πίστας, στο Αυτοκινητοδρόμιο πραγματοποιήθηκαν από το προσωπικό του-με απόφαση της διοίκησης και με την καθοδήγηση του προέδρου του κ. Ευστράτιου Δημητρίου-εργασίες συντήρησης και των απαιτούμενων επισκευών στις εγκαταστάσεις του, τόσο στο κτήριο και τον περιβάλλοντα χώρο, όσο και στην πίστα.

Ειδικότερα, οι εν λόγω επεμβάσεις σε λειτουργικό και αισθητικό επίπεδο αφορούν σε ελαιοχρωματισμούς (του κτηρίου και των κερκίδων) αποψίλωση των γηπέδων και του πρασίνου εντός της πίστας, ανακαίνιση (βάψιμο-επισκευή) των προστατευτικών τοιχίων και των gravel και καθαριότητα του κτηρίου.
  23-9-14 autokinitidromio1.jpg

Άνοιγμα με California Superbike School

Η επαναλειτουργία του Αυτοκινητοδρομίου σηματοδοτείται με την φιλοξενία του καταξιωμένου στους λάτρεις κι αθλητές της μοτοσυκλέτας California Superbike School (27-28/9/2014), κατά τη διάρκεια του οποίου οι αναβάτες θα παρακολουθήσουν μαθήματα οδήγησης από έμπειρους εκπαιδευτές και θα εξασκήσουν αυτά που θα διδαχθούν με ειδικές ασκήσεις στην πίστα.

Το πρόγραμμα-Η συνέχεια
  • Στις 4-5 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί αγώνας Dragster μοτοσυκλετών, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster που έχει προκηρύξει η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ).  
  • Το επόμενο Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτωβρίου το «Halaris Bike Center» του γνωστού στο χώρο Γιώργου Χάλαρη διοργανώνει στο Αυτοκινητοδρόμιο διήμερο trackday μοτοσυκλέτας.
  • Ακολουθεί, στις 17 Οκτωβρίου το track Day αυτοκινήτου που διοργανώνει κι εφέτος για τα μέλη του, το FerrariClubHellas.
  • Το Σαββατοκύριακο 18-19 Οκτωβρίου το SpeedSector ετοιμάζει ένα ακόμα private track day αυτοκινήτων στo Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Το SpeedSector's Racetrack Experience θα ακολουθήσουν και τα μέλη του Ferrari Club Hellas με τις πανέμορφες «Ιταλίδες» που θα βρίσκονται στις Σέρρες ήδη από την προηγούμενη μέρα. 
  • Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών θα φιλοξενήσει, το τριήμερο (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) 24-25-26 Οκτωβρίου διοργάνωση της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ), αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας.

ΔΤ Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης Προβολή των Σερρών και της δυναμικής τους 23-9-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Σέρρες  23 Σεπτεμβρίου 2014
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                               
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Προβολή των Σερρών και της δυναμικής τους
Παναγιώτης Γρηγοριάδης:
«Η εκστρατεία ανάδειξης του τόπου συνεχίζεται»

Δελτίο Τύπου

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη έκθεση της χώρας, συμμετείχε ο Δήμος Σερρών.
22-9-14 deth -------- 800.jpg
Κατά τη διάρκειά της, οι επισκέπτες του σερραϊκού περιπτέρου (όπου παρουσιάστηκαν οι φορείς και το επιχειρηματικό - παραγωγικό δυναμικό του τόπου) είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ομορφιές, τα αξιοθέατα, τις υποδομές κάθε είδους, επιχειρήσεις και τοπικά προϊόντα.

«Η συμμετοχή στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης» τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανάπτυξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης «εντάσσεται στις προσπάθειες του Δήμου μας, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ανάδειξη των Σερρών και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους, την περαιτέρω προβολή τους, την επίτευξη της πολυπόθητης εξωστρέφειας και της τουριστικής - οικονομικής ανάπτυξης».

Τέλος, να σημειωθεί ότι το σερραϊκό περίπτερο αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα και υποδέχθηκε πληθώρα επισκεπτών, οι οποίοι γνώρισαν τις Σέρρες και την δυναμική του τόπου.      
22-9-14 deth - 800.jpg


 

ΔΤ για τη ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΣΗ 22-9-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                             Σέρρες  22/9/2014
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                      
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΣΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

22-9-14 vraveusi periballon.jpgΟ Δήμορχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία των  αντιδημάρχων  κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη και Παντελή Χράπα παραχώρησε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 22-9-2014 ανακοινώνοντας τη βράβευση του Δήμου Σερρών  για την περιβαλλοντική του επίδοση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος(ΠΑΣΕΠΠΕ).

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Σερρών μετά από σχετική διαδικασία αίτησης υποψηφιότητας και αξιολόγησης, θα λάβει βραβείο για την περιβαλλοντική του επίδοση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) σε τελετή που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣΕΠΠΕ καλούσε τους υποψήφιους φορείς να αποδείξουν την έμπρακτη συνεισφορά τους στη βιώσιμη ανάπτυξη έχοντας αποτελεσματικές δράσεις ή και υποδομές για την προστασία του περιβάλλοντος. Τα Ελληνικά βραβεία Περιβάλλοντος σε εθνικό επίπεδο τελούν υπό την αιγίδα των Υπουργείων ΠΕΚΑ, Εσωτερικών και Ανάπτυξης.


ΔΤ για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2014 16-9-14 Εκτύπωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2014


16-9-2014 ekw.jpg
Στις 16 Σεπτεμβρίου ξεκινά μία ιδιαίτερη εβδομάδα: η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας για το έτος 2014. Από το 2002 που πρωτοξεκίνησε ως θεσμός, η εβδομάδα αυτή έχει καθιερωθεί για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας, δηλαδή των τρόπων μετακίνησης που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο.

Αποτελεί σε όλη την Ευρώπη μια αφορμή για υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που συντελούν στη διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους και διαφορετικής κουλτούρας κινητικότητας.

Φέτος, οι εκδηλώσεις θα τελέσουν υπό την Αιγίδα του ΥΠΕΚΑ με σύνθημα «Οι δρόμοι μας, η επιλογή μας!» και καλούμαστε όλοι να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το δημόσιο αστικό χώρο και τη μετακίνηση, προκειμένου να δημιουργήσουμε τον τύπο της πόλης που θέλουμε να ζήσουμε, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Προτεραιότητα του Δήμου Σερρών είναι η ευαισθητοποίηση των ευάλωτων χρηστών της οδού, των μικρών μαθητών δηλαδή, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους καλύτερους κομιστές του μηνύματος της βιώσιμης κινητικότητας και, δρώντας πολλαπλασιαστικά, θα το μεταφέρουν στην ευρύτερη κοινωνία των Σερρών. Έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό θα διατεθεί στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προς διάχυση στις εποπτευόμενες εκπαιδευτικές τους μονάδες.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων υπό την επιμέλεια του τμήματος Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Συγκοινωνίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας,  έχει ως εξής:

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ 13-9-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                      Σέρρες 13 Σεπτεμβρίου 2014
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ
image001.jpg
Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το Δίκτυο εθελοντών Ελλήνων κτηνιάτρων πραγματοποιούν στειρώσεις στις εγκαταστάσεις του δημοτικού κυνοκομείου.

Το πρόγραμμα των στειρώσεων θα διαρκέσει έως τις αρχές Οκτωβρίου 2014 και συνολικά θα πραγματοποιηθούν 160 περίπου στειρώσεις.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για το κυνοκομείο Τάσου Μεγαλομύστακα, επισκέφτηκε το δημοτικό κυνοκομείο το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 για να παρακολουθήσει τις εργασίες των Ελλήνων εθελοντών κτηνιάτρων.

Ο κ. Αγγελίδης συνεχάρη την ομάδα των Ελλήνων εθελοντών κτηνιάτρων καθώς και την πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου <<Φίλοι ζώων Σερρών>> για την πολύτιμη βοήθειά τους.
image002.jpg

Να υπενθυμίσουμε ότι η συνεργασία του Δήμου Σερρών με το Δίκτυο Ελλήνων εθελοντών κτηνιάτρων που τελούν υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου ξεκίνησε πριν δύο χρόνια και συνεχίζεται με επιτυχία.

Η δημοτική αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσει το θέμα των αδέσποτων ζώων. Με τις υποδομές και τα μέσα που διαθέτει προσπαθεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων.

Να τονίσουμε ότι τα αδέσποτα είναι ένα σύνθετο , χρόνιο πρόβλημα, που γίνεται οξύτερο από την αμέλεια και την εγκατάλειψη των ζώων από μία μερίδα συμπολιτών μας.

Απαιτείται αλλαγή νοοτροπίας ώστε να μην πολλαπλασιάζονται τα εγκαταλειμμένα ζώα.

Από το Γραφείο Τύπου

ΔΤ για Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών 12-9-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                        Σέρρες 12 Σεπτεμβρίου 2014
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Η Φλόγα της Αγάπης στις Σέρρες
Πέτρος Αγγελίδης:
«Αδιαμφισβήτητη απόδειξη αγάπης η αιμοδοσία»

Δελτίο Τύπου

«Όλοι εσείς οι εθελοντές αιμοδότες αποτελείτε υπερασπιστές της υγείας και φορείς της μεγαλύτερης ανθρώπινης έκφρασης, της αγάπης».

Μ' αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης καλωσόρισε τους εθελοντές αιμοδότες που έλαβαν μέρος στη 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία που διοργάνωσε κι εφέτος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).
12-9-14 emodosia.jpg
Ειδικότερα, η Φλόγα της Αγάπης (που μετέφεραν φοιτητές του ΤΕΦΑΑ και μέλη της σερραϊκής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων) έφθασε στο Δημαρχείο το πρωί της Παρασκευής (12/9), όπου πραγματοποιήθηκε μικρή τελετή υποδοχής των εθελοντών αιμοδοτών.   

Να σημειωθεί ότι η Λαμπαδηδρομία στις Σέρρες διοργάνωσε κι επιμελήθηκε ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης (μέλος της Π.Ο.Σ.Ε.Α.) σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Ο Δήμαρχος

Κατά την υποδοχή της Φλόγας των αιμοδοτών οπ Δήμαρχος επισήμανε τη σπουδαιότητα του μηνύματος ανιδιοτελούς προσφοράς που μεταφέρει, ενώ τόνισε:

«Ακόμη μία χρονιά η εθελοντική προσφορά στο επίκεντρο, καθώς ζητούμενο παραμένει η ευαισθητοποίηση του πολίτη και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Οι εθελοντές αιμοδότες, προσφέρουν,  χαρίζουν ζωή, αφού το έλλειμμα αιμοδοσίας στη χώρα μας παραμένει-παρά τις συνεχιζόμενες προσπάθειες-μεγάλο.

»Όλοι εσείς οι εθελοντές αιμοδότες αποτελείτε υπερασπιστές της υγείας και φορείς της μεγαλύτερης ανθρώπινης έκφρασης, της αγάπης.

Γιατί η εθελοντική αιμοδοσία δεν αποτελεί απλώς κοινωνικό χρέος και ιερό καθήκον, αλλά ουσιαστική κι αδιαμφισβήτητη απόδειξη αγάπης, προς αυτούς που την έχουν ανάγκη και μάλιστα στις δύσκολες στιγμές.

Υποδεχόμαστε τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι ως άγγελοι αλληλεγγύης μεταφέρουν μαζί με τη φλόγα της αγάπης και μήνυμα καρδιάς προς όλους τους ανθρώπους.

Δώστε αίμα, δώστε ζωή....».

Το ταξίδι της Φλόγας

Να υπενθυμισθεί ότι η «Φλόγα της Αγάπης» ξεκίνησε το ταξίδι της στις 22 Αυγούστου από την Αθήνα και θα ολοκληρωθεί στις 3 Οκτωβρίου στην πόλη της Πτολεμαΐδας, όπου και θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των εργασιών της 27ης Αμφικτιονίας (Πανελλήνιο Συνέδριο) Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. 

Εκεί οι εκπρόσωποι των Συλλόγων απ' όλη την Ελλάδα θα ανταλλάξουν σκέψεις, γνώμες και εμπειρίες, ενώ επιστήμονες και ειδικοί θα κάνουν σχετικές εισηγήσεις με σκοπό την καλύτερη διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας και την προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών, ώστε η Ελλάδα να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου



ΔΤ για Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση 2014 12-9-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                        Σέρρες 12 Σεπτεμβρίου 2014
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση 2014

Πέτρος Αγγελίδης-Δήμαρχος Σερρών:
Αγγελιοφόροι του καλού οι λάτρεις της παράδοσης

Δελτίο Τύπου

«Εκατοντάδες νέες και νέοι συμμετέχου12-9-14 xoreytiki 1.jpgν και συνενώνονται σε μία γιορτή αφιερωμένη στη ελληνική παράδοση, η οποία με το εύρος και το πλούτο των εκφάνσεών της αναδεικνύεται σε όπλο αντίστασης κατά της επιχειρούμενης κατεδάφισης των πάντων».   

Τα παραπάνω τονίζει ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, με αφορμή την έναρξη των εκδηλώσεων στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Πανελλήνιας Χορευτικής Συνάντησης 2014, στην οποία εκτός των οικείων συμμετέχουν και πολιτιστικά σχήματα από όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η εφετινή Χορευτική Συνάντηση, την διοργάνωση και την επιμέλεια της οποίας έχει αναλάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ) θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 11-12-13 και 14 του τρέχοντα μήνα Σεπτεμβρίου.
12-9-14 xoreytiki 2.jpg
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι και όμιλοι της παράδοσης όλου του Δήμου έχουν απευθύνει πρόσκληση σε αντίστοιχα φιλικά σχήματα πολιτισμού άλλων πόλεων, οι χορευτικές ομάδες των οποίων θα εμφανισθούν σε σειρά προγραμματισθέντων εκδηλώσεων στο θερινό θεατράκι του Δήμου και στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας της πόλης των Σερρών.

Να σημειωθεί ότι ορισμένες αποστολές παιδιών από άλλες πόλεις θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις του Δήμου στο θέρετρο της Χρυσοπηγής.

Ο Δήμαρχος   

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Αγγελίδης, χαιρετίζοντας τα μέλη των πολιτιστικών φορέων κατά την έναρξη της διοργάνωσης επισήμανε με νόημα:
12-9-14 xoreytiki.jpg
«Στην εποχή της πολυεπίπεδης κρίσης που βιώνουμε κι ενώ οι πανανθρώπινες αξίες αμφισβητούνται, ο πολιτισμός αποτελεί  πραγματικό αντίδοτο στο δηλητήριο της επιχειρούμενης παγκόσμιας ομογενοποίησης.

Ο Δήμος Σερρών διοργανώνει ακόμη μία φορά την Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση και φιλοξενεί παιδιά απ' άλλες περιοχές της χώρας, τα οποία μετέχουν ως μέλη χορευτικών τμημάτων πολιτιστικών σχημάτων που προσκλήθηκαν από τους σερραϊκούς συλλόγους κι ομίλους.

Εκατοντάδες νέες και νέοι συμμετέχουν και συνενώνονται σε μία γιορτή αφιερωμένη στη ελληνική παράδοση, η οποία με το εύρος και το πλούτο των εκφάνσεών της αναδεικνύεται σε όπλο αντίστασης κατά της επιχειρούμενης κατεδάφισης των πάντων.   

Φιλοξενούμε τα παιδιά, στη διάρκεια ενός θεσμού που έχει καταστεί σπουδαίος και από τους πιο αγαπημένους των ανθρώπων που υπηρετούν την παράδοση και την λαογραφία.

Κι αυτό είναι το σπουδαίο στην περίπτωση...  Οι φορείς, οι λάτρεις της παράδοσης του τόπου μας αποδεικνύονται θεματοφύλακες της πατρώας κληρονομιάς.

Η ευαισθητοποιημένη νεολαία πιασμένη χέρι-χέρι στον κύκλο κοινωνεί την κοινή παράδοση, ενώ με την μουσικοχορευτική μέθεξη που επιτυγχάνεται μεταβάλλονται σε αγγελιοφόρους του καλού κ' αγαθού σε καιρούς αιματηρούς και πονηρούς.

Ως Δήμαρχος Σερρών κι εκ μέρους του σερραϊκού λαού καλωσορίζω όλα τα παιδιά και τους υπηρέτες της παράδοσης και του πολιτισμού κι εύχομαι ακόμη μία χρονιά η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση να είναι επιτυχής».

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου     

 

Ο Δήμος Σερρών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 11-9-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Σέρρες  11 Σεπτεμβρίου 2014
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                               
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ο Δήμος Σερρών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Πέτρος Αγγελίδης-Δήμαρχος Σερρών:
«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας κι επιχειρούμε ακόμη ένα βήμα προς την πολυπόθητη εξωστρέφεια»

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης (10/9), από τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Γεώργιο Ορφανό, τα εγκαίνια του σερραϊκού περιπτέρου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το οποίο συγκέντρωσε-κι εφέτος-το ενδιαφέρον της πλειοψηφίας των επισκεπτών.
deth 5.jpgdeth 1.jpg















Με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου στην Έκθεση (και μετά τα εγκαίνια του περιπτέρου) ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης δήλωσε: 

«Η Θεσσαλονίκη και η Διεθνής Έκθεση αποτελεί το επίκεντρο της οικονομικής κι επιχειρηματικής δραστηριότητας της βόρειας Ελλάδας.
deth 6.jpgdeth 3.jpg














deth 7.jpg
Αυτές τις μέρες η καρδιά της χώρας χτυπά στη συμπρωτεύουσα και ο τόπος μας έχει την τιμητική του, καθώς στο περίπτερο μπορεί κανείς να διαπιστώσει την ένταση της σερραϊκής δυναμικής, καθώς τις ομορφιές, τα αξιοθέατα, τις τουριστικές υποδομές, τα προϊόντα και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε τομέα.

»Απ' αυτή τη μεγάλη γιορτή και την πλέον φημισμένη ελληνική έκθεση δεν μπορούσε να λείπει και ο μητροπολιτικός Δήμος των Σερρών, ως το αδιαμφισβήτητο ιστορικό, κοινωνικό, πνευματικό, οικονομικό και διοικητικό κέντρο όλου του τόπου.

Μαζί με τους υπόλοιπους φορείς του αυτοδιοικητικού θεσμού και το οικείο Επιμελητήριο ενώνουμε τις δυνάμεις μας, αναδεικνύουμε τις Σέρρες και επιχειρούμε ακόμη ένα βήμα για την επίτευξη της πολυπόθητης εξωστρέφειας, που θα καθορίσει εν πολλοίς την πορεία στο μέλλον και την περαιτέρω ανάπτυξη που όλοι επιδιώκουμε.

»Σας καλωσορίζω στο περίπτερο του Δήμου Σερρών, αν και τις εντυπώσεις κλέβουν οι δύο «Σερραίες» απαράμιλλης ομορφιάς που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο λόγος για τις δύο ολομάρμαρες σφίγγες από τον μνημειακό τύμβο της Αμφίπολης, οι οποίες διαλαλούν (μαζί με τις ανακαλυφθείσες καρυάτιδες) τη δόξα της Μακεδονίας και του τόπου μας, ενώ ως αιώνιες οικοδέσποινες προϋπαντούν κάθε επισκέπτη του περιπτέρου».

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου



ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 9-9-2014 Εκτύπωση
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2014- 2019
Δήμαρχος ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Παπαβασιλείου Βασίλειος
Καρπουχτσής Κωνσταντίνος
Ιλανίδου - Βίλλιου Δέσποινα
Καρύδας Νικόλαος
Θεοχάρης Μιχαήλ
Κοτρώνης Παναγιώτης
Αγιαννίδου-Αρβανίτη Σταυρούλα
Μεγαλομύστακας Αναστάσιος
Αναστασιάδης Αντώνιος
Μερετούδης Δημήτριος
Αναστασιάδης Ηλίας
Μηλίδης Θεόδωρος
Αραμπατζής Θεόδωρος
Μοσχολιός Ζωγράφος
Γαλάνης Στέργιος
Μπιτζίδου - Σαρακενίδου Σοφία
Γάτσιος Αθανάσιος
Μυστακίδης Παύλος
Γάτσιος Ιωάννης
Ραμπότας Ευθύμιος
Γεωργούλα Σουλτάνα
Σούζας Ζαχαρίας
Γκότσης Ηλίας
Στεργίου Νικόλαος
Γρηγοριάδης Παναγιώτης
Τερζής Βασίλειος
Γρηγοριάδης Χρήστος
Δούκας Γεώργιος
Τσαλίκογλου Δημήτριος
Φωτιάδης Στέφανος
Δρίγκα Χρυσούλα
Χαρίτος Χρήστος
Ηλιοπούλου Σταλακτή
Χασαπίδης Κωνσταντίνος
Καδής Γεώργιος
Χατζημαργαρίτης Μαργαρίτης
Καλαϊτζίδης Αλέξανδρος
Χράπας Παντελής
Καλώτα Παναγιώτα
Χρυσανθίδης Βασίλειος

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
για τη χρονική περίοδο από 7-9-2014 μέχρι 5-3-2017

Παπαβασιλείου Βασίλειος (Πρόεδρος Δ.Σ.)
Ιλανίδου - Βίλλιου Δέσποινα (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.)
Θεοχάρης Μιχαήλ (Γραμματέας Δ.Σ.)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
για τη χρονική περίοδο από 7-9-2014 μέχρι 5-3-2017

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Γαλάνης Στέργιος(Πρόεδρος )
Χαρίτος Χρήστος                        
Καλώτα Παναγιώτα                   
Δούκας Γεώργιος                       
Τερζής Βασίλειος                      
Μεγαλομύστακας Αναστάσιος  
Τσαλίκογλου Δημήτριος            
Χρυσανθίδης Βασίλειος           
Ιλανίδου - Βίλλιου Δέσποινα    

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Καλαϊτζίδης Αλέξανδρος         
Αναστασιάδης Ηλίας                
Γρηγοριάδης Παναγιώτης   
Αγιαννίδου Σταυρούλα    
Χράπας Παντελής    

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
για τη χρονική περίοδο από 7-9-2014 μέχρι 5-3-2017

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Γκότσης Ηλίας  (Πρόεδρος )
Μοσχολιός Ζωγράφος   
Θεοχάρης Μιχαήλ     
Καρύδας Νικόλαος     
Μεγαλομύστακας Αναστάσιος  
Δρίγκα Χρυσούλα   
Γρηγοριάδης Χρήστος  
Γάτσιος Ιωάννης    
Τσαλίκογλου Δημήτριος  

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Ηλιοπούλου Σταλακτή               
Χατζημαργαρίτης Μαργαρίτης   
Αναστασιάδης Ηλίας      
Ραμπότας Ευθύμιος   
Αραμπατζής Θεόδωρος

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Π.Ε.Δ. Κ.Μ.)
Εκπρόσωποι του Δήμου Σερρών

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, Δήμαρχος
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ       (Συμπολίτευση)
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  (Συμπολίτευση)
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                (Συμπολίτευση)
ΧΡΑΠΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ                       (Συμπολίτευση)
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ              (Μείζονα αντιπολίτευση)
ΓΑΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                (Μείζονα αντιπολίτευση)
ΜΗΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                (Ελάσσονα αντιπολίτευση)
Απάντηση σε επιστολή της Πανελλαδικής Φιλοιζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Εκτύπωση
doc Απάντηση σε επιστολή της Πανελλαδικής Φιλοιζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας 371.00 Kb

doc Απάντηση του Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών 40.50 Kb
ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 29-8-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                    Σέρρες  29 Αυγούστου 2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                             
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

orkomosia 2.jpgΠραγματοποιήθηκε μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα,  η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής και όλων των συμβούλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του  Δήμου Σερρών.

Η τελετή  έλαβε χώρα στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στο Διοικητήριο.

Οι εκλεγμένοι, Δήμαρχος και Σύμβουλοι, ορκίστηκαν ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγου και πλήθος Σερραίων δημοτών .

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε στους αιρετούς της νέας δημοτικής αρχής,   υγεία και δύναμη στο έργο τους.  Ακολούθησε η ομιλία του επανεκλεγόμενου Δημάρχου  Σερρών κ. Πέτρου Αγγελίδη ο οποίος  μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι,

ξεκινάει μία νέα δημαρχιακή θητεία . και   είναι βέβαιο πως,  όλα τα νεοκλεγέντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, θα διαθέσουν κατά τη διάρκεια της νέας δημαρχιακής θητείας, όλες τους τις δυνάμεις στην υπηρεσία του Δήμου και των δημοτών. Με τις αποφάσεις τους, με τις ενέργειές τους και τις πράξεις τους,  θα αποδείξουν ότι είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης των Σερραίων συμπολιτών. 
orkomosia 1.jpg
Τόνισε επίσης ότι, φιλοδοξία της νέας δημοτικής αρχής είναι στο τέλος της πενταετίας να παραδώσουμε   έναν ακόμη πιο ισχυρό οικονομικά Δήμο  αντάξιο των προσδοκιών των πολιτών   μια  κοινωνία, με αλληλεγγύη και ποιότητα ζωής.

Για το όραμά μας αυτό, είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε οργανωμένα και αποτελεσματικά, υπογράμμισε ο κ.Αγγελίδης.

Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος Σερρών ευχαρίστησε τους Σερραίους δημότες για την τιμή και την εμπιστοσύνη με τις οποίες  περιέβαλλαν την δημοτική αρχή.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Δημάρχου Σερρών.

doc Ομιλία Δημάρχου Ορκωμοσίας Νέας Δημοτικής Αρχής 43.50 Kb

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ KAI ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 20-8-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                      Σέρρες  20
Αυγούστου 2014
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, έδωσε στη δημοσιότητα τα προτεινόμενα και οριζόμενα πρόσωπα, σύμβουλοι του συνδυασμού του «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» για τις διάφορες θέσεις και αρμοδιότητες του δήμου Σερρών.

Ειδικότερα, ανακοίνωσε τον προτεινόμενο σύμβουλο για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Οριζόμενους Αντιδημάρχους στις αντίστοιχες καθορισθείσες Αντιδημαρχίες, τους εντεταλμένους συμβούλους και τα προτεινόμενα πρόσωπα ως προέδρους των δύο βασικών επιτροπών του δήμου, όπως είναι η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Ανακοίνωσε επίσης, τους συμβούλους που προτείνονται ως πρόεδροι στις δημοτικές επιχειρήσεις, κοινωφελείς επιχειρήσεις, στις Ανώνυμες Εταιρείες και στο Ν.Π.Δ.Δ.

Παρατίθεται κατωτέρω αναλυτικός πίνακας με τα προτεινόμενα και οριζόμενα πρόσωπα:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ KAI ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

      
 
Δελτία Τύπου  (126 στοιχεία)
Ανακοινώσεις (74 στοιχεία)
ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ (10 στοιχεία)
Αποφάσεις Δημ. Συμβουλίου (19 στοιχεία)
Εργασία στις Σέρρες (1 στοιχείο)
Προκηρύξεις Θέσεων (1 στοιχείο)
Συνεδριάσεις Δημ. Ενοτήτων (163 στοιχεία)
Συνεδριάσεις Τοπ. Ενοτήτων (129 στοιχεία)
Αποφάσεις Δημάρχου (54 στοιχεία)
Τομέας Αθλητισμού (24 στοιχεία)
Κέντρο συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας (30 στοιχεία)
 
Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών