Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Πέμπτη 25 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών arrow Πολιτισμού-Αθλητισμού-Ν. Γενιάς & Δια βίου μάθησης

Πολιτισμού-Αθλητισμού-Ν. Γενιάς & Δια βίου μάθησης
Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6o Σχολικό Μουσικό Φεστιβάλ "School Music Festival" Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Σέρρες  24 Ιουνίου 2016     
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                  
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24-6-16 music school.jpgΜε τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6o Σχολικό Μουσικό Φεστιβάλ "School Music Festival" του Δήμου Σερρών που πραγματοποιήθηκε και φέτος από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Αθλητισμού στο θερινό θεατράκι του Δήμου το οποίο κυριολεκτικά κατακλύστηκε από μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και    δημότες.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν 12 σχολικά μουσικά σχήματα που απαρτίζονταν από 112 μαθητές που με την μουσική τους πλημμύρισαν το θερινό θεατράκι με ήχους από παραδοσιακή, έντεχνη, λαϊκή, σύγχρονη, jazz, pop, Rnb και ροκ μουσική.

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης κήρυξε την έναρξη του Φεστιβάλ  την Πέμπτη 23 Ιουνίου, ενώ η Αντιδήμαρχος Σοφία Μπιτζίδου-Σαρακενίδου καλωσόρισε τα μαθητικά μουσικά σχήματα και το κοινό στην μεγάλη αυτή καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών.

Το school Music Festival που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μιας και διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά έχει ως στόχο να αναδείξει το μουσικό δυναμικό των σχολείων και να δώσει την ευκαιρία στους νέους καλλιτέχνες να ξεχωρίσουν και να διακριθούν. 24-6-16 music school 5.jpg

Ο Δήμαρχος Σερρών και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού ευχαριστούν θερμά την Καλλιτεχνική Επιτροπή και συγκεκριμένα την καθηγήτρια του Παν/μίου Μακεδονίας κα Βίνια Τσόπελα, τον καθηγητή του Κρατικού Ωδείου κ. Νικόλαο Τασόπουλο και τον καθηγητή του Μουσικού Σχολείου Σερρών κ. Δημήτριο Παπαϊωακείμ που βοήθησαν να αποκτήσει το φεστιβάλ διαγωνιστικό χαρακτήρα και να συνδεθεί με τον τρόπο αυτό το μουσικό δυναμικό των σχολείων με τα Μουσικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Το 1ο βραβείο απέσπασε επάξια η "Jazz Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής", το 2ο βραβείο το σύνολο "ΡΟΥΑ ΜΑΤ" Μουσικό Σχολείο Σερρών και το 3ο βραβείο το σύνολο "ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ" Μουσικό Σχολείο Σερρών.

                                                                                                                                                       Από το γραφείο τύπου
24-6-16 music school 1.jpg24-6-16 music school 2.jpg














24-6-16 music school 3.jpg24-6-16 music school 4.jpg














24-6-16 music school 8.jpg
24-6-16 music school 7.jpg












24-6-16 music school 6.jpg


 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «2ο SERRES WORLD MUSIC FESTIVAL» του Δήμου Σερρών Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Σέρρες  21 Ιουνίου 2016     
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                  
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612
                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε με  επιτυχία το  «2ο SERRES WORLD MUSIC FESTIVAL»  του Δήμου Σερρών

ds1.jpgΈνα μουσικό τριήμερο- γέφυρα πολιτισμών ήταν το 2ο SERRES WORLD MUSIC FESTIVAL -Μουσικές του Κόσμου του Δήμου Σερρών , που πραγματοποιήθηκε και φέτος με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Σερρών και αγκαλιάστηκε θερμά από δημότες και επισκέπτες.

Στο Φεστιβάλ, που χαρακτηρίστηκε από  ποικιλία μουσικών ειδών από την περιοχή της Μεσογείου ως την μακρινή Κούβα, συμμετείχαν πέντε συνολικά μουσικά σχήματα, με γνωστούς καλλιτέχνες από Ελλάδα, Ισραήλ, Τουρκία, Γαλλία και Κούβα, που μετέφεραν στο κέντρο της πόλης μας την κουλτούρα αλλά και το κέφι και τον αέρα των χωρών τους.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κήρυξε  την έναρξη του Φεστιβάλ την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ενώ η Αντιδήμαρχος Σοφία Μπιτζίδου- Σαρακενίδου καλωσόρισε μουσικούς και κοινό στην μεγάλη μουσική γιορτή της πόλης, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουνίου.ds2.jpg

Το  SERRES WORLD MUSIC FESTIVAL αποτελεί πλέον θεσμό, και μάλιστα όχι μόνο για την πόλη και  το Δήμο μας. Η προβολή του από ελληνικές και διεθνείς φεστιβαλικές ιστοσελίδες αλλά και η καθημερινή φιλοξενία των μουσικών του δραστηριοτήτων από ΜΜΕ της χώρας, μας χαροποιεί και μας ενθαρρύνει για την συνέχιση και τον εμπλουτισμό  του.

Ο Δήμαρχος Σερρών και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, απευθύνουν θερμές ευχαριστίες σε όσους συνετέλεσαν με τον επαγγελματισμό τους στην άψογη διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Ξεχωριστές ευχαριστίες: στους εξαιρετικούς μουσικούς των συγκροτημάτων που συμμετείχαν, στο θερμό κοινό που καταχειροκρότησε τα σχήματα, χόρεψε και διασκέδασε, στους άξιους χορηγούς της διοργάνωσης που πρόθυμα στήριξαν την πρωτοβουλία αναγνωρίζοντας την αξία της, αλλά και στους εθελοντές που για μία ακόμη φορά στάθηκαν στο πλευρό του Φεστιβάλ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού της πόλης με τις Μουσικές του Κόσμου, για του χρόνου. Καλό καλοκαίρι!
Από το Γραφείο Τύπου.

afisa_final wmfestival-new-jun16.jpg
 
ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ SCHOOL MUSIC FESTIVAL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Σέρρες  21 Ιουνίου 2016     
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                  
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ SCHOOL MUSIC FESTIVAL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
Στο Θερινό Θεατράκι
23 Ιουνίου 2016

21-6-16 smf.jpgΞεκινάει το Σχολικό Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Σερρών στο θερινό θεατράκι του κεντρικού πάρκου του Δήμου Σερρών,την Πέμπτη στις 23-6-2016 στις 8.00μμ.

Για έκτη συνεχή χρονιά η Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Αθλητισμού διοργανώνει το Μουσικό Σχολικό Φεστιβάλ το οποίο  θα φιλοξενήσει 12 σχολικά μουσικά συγκροτήματα που απαρτίζονται από 112 μαθητές που ασχολούνται με την μουσική, για να εκφράσουν τις μουσικές ευαισθησίες τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης και η υπεύθυνη της διοργάνωσης Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Δια Βίου Μάθησης, κ. Σοφία Μπιτζίδου - Σαρακενίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησαν την Τρίτη 21-6-2016 κάλεσαν όλους τους Σερραίους να παρακολουθήσουν, να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν την εκδήλωση αυτή που γίνεται για τους μαθητές και η οποία φέτος αποκτά διαγωνιστικό χαρακτήρα.21-6-16 smf 3.jpg

«Μία ακόμη καλοκαιρινή γιορτή του Δήμου μας υλοποιείται, είπε ο κ. Αγγελίδης, και πρόσθεσε ότι ο Δήμος Σερρών  θεσμοθέτησε και υλοποιεί κάθε χρόνο φεστιβάλ και εκδήλώσεις, δίνοντας την δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να εκφράσουν την χαρά και την αγάπη τους για την μουσική , τον χορό και τις τέχνες.

Το "School Music Festival",  είναι μια μουσική γιορτή για μαθητές, για  νέους με ορμή, κέφι και πάθος. Είναι μια  αγαπημένη εκδήλωση των παιδιών,  οι νεαροί μαθητές θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους  θα εκφραστούν μέσα από την μουσική αποχαιρετώντας το σχολείο και γιορτάζοντας τον ερχομό του καλοκαιριού» ανέφερε ο κ Αγγελίδης.

Στον θεσμό του "School Music Festival", φέτος συμμετέχουν σχολικά μουσικά γκρουπ  αλλά και Μουσικά Σχολεία. Η συμμετοχή 21-6-16 smf 1.jpgτων παιδιών είναι από σχολεία του Νομού μας και γειτονικών Νομών.

Μία υπέροχη μουσική βραδιά γεμάτη ήχους από έντεχνη, λαϊκή ελληνική, ροκ, τζαζ και σύγχρονη μουσική και ένα πλούσιο πρόγραμμα με ένα ιδιαίτερα ανεβασμένο καλλιτεχνικό επίπεδο μας περιμένει. 21-6-16 smf 2.jpg

«Στόχος μας είναι η ανάδειξη και η σύνδεση του μουσικού δυναμικού των σχολείων με τα Μουσικά Ιδρύματα της χώρας μας. Για το λόγο αυτό φέτος για πρώτη φορά ο θεσμός του σχολικού μουσικού φεστιβάλ αποκτά διαγωνιστικό χαρακτήρα. H καλλιτεχνική επιτροπή  απαρτίζεται από έγκριτους μουσικούς καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Κρατικό Ωδείο και από το Μουσικό Σχολείο Σερρών», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Μπιτζίδου.

Η Καλλιτεχνική Επιτροπή αποτελείται από  καθηγητές όπως η κα Βίνια Τσόπελα, Καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο "Οργανική Μουσική Εκτέλεση, Πιάνο" του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τον κ. Τασόπουλο Νικόλαο Καθηγητή Πιάνου του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και  τον κ. Παπαιωακείμ Δημήτριο, Μουσικό (Κλαρινέτο) του Μουσικού Σχολείου Σερρών.

Θα δοθούν 3 βραβεία στα καλύτερα εμφανιζόμενα σχήματα, με κριτήρια την  ποιότητα, την πρωτοτυπία και την σκηνική παρουσία.

Οι τυχεροί της βραδιάς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και σε φεστιβάλ του Δήμου Σερρών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ                                            

Α/Α

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΤΟ"SCHOOL MUSIC FESTIVAL"

1

"DARK EMOTIONS",  ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ   

2

"ΤΑ ΜΑΝΤΕΛΑΚΙΑ",  2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΕΡΡΩΝ 

3

"TOWN BAND",  5ο ΛΥΚΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ 

4

"ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ",  ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

5

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕΡΡΡΩΝ

6

"ΡΟΥΑ ΜΑΤ",  ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ 

7

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

8

ΤΖΑΖ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 

9

"RED VELVET",  ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ 

10

"ΓΑΡΟΠΟΥΛΙΑ",  4ο ΛΥΚΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

11

"CRVX",  4ο ΛΥΚΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

12

"ΑΜΑΝ-ΑΜΙΝ",  4ο ΕΠΑΛ - ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΣΕΡΡΩΝ 

Από το Γραφείο Τύπου
 
Το SERRES WORLD MUSIC FESTIVAL του Δήμου Σερρών ξεκινάει την Παρασκευή 17-6-2016 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Σέρρες  14 Ιουνίου 2016     
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                  
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το SERRES WORLD MUSIC FESTIVAL του Δήμου Σερρών
ξεκινάει την  Παρασκευή 17-6-2016, στην πλατεία Κρονίου.


serres world music festival.jpgTο 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Δήμου Σερρών  ,  ξεκινάει το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουνίου στην πλατεία Κρονίου. .

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σοφία Μπιτζίδου την Τρίτη 14-6-2016 παρουσιάζοντας  τις εκδηλώσεις του 2ου SERRES WORLD MUSIC FESTIVAL του Δήμου Σερρών, στις 17-19/6/2016 στην πλατεία Κρονίου.

Ο κ. Αγγελίδης αναφέρθηκε στο φεστιβάλ λέγοντας ότι «ο Δήμος Σερρών μέσω της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού έχει θεσμοθετήσει και υλοποιεί σημαντικές πολιτιστικές διοργανώσεις μέσα στον Ιούνιο, πλαισιώνοντας έτσι την κεντρική επέτειο απελευθέρωσης των Σερρών που γιορτάζουμε στις 29 του μήνα, αλλά και θέλοντας να αναδείξει  τον Ιούνιο σε μήνα Πολιτισμού και Δημιουργίας.

Στόχος της Δημοτικής μας Αρχής, είναι να καταστήσουμε την πόλη μας επίκεντρο δημιουργικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων και εκδηλώσεων, ωφέλιμων και θελκτικών για τους συνδημότες, τη νέα γενιά αλλά και τους επισκέπτες μας», σημείωσε ο Δήμαρχος.

«Είναι λοιπόν αυτό το Φεστιβάλ, είπε ο κ. Αγγελίδης, η πόρτα που ανοίξαμε στον Κόσμο της Μουσικής παράδοσης χωρών μακρινών ή κοντινότερων, είναι "η πίστα από φώσφορο" πάνω στην οποία ο πολιτισμός της χώρας μας αγκαλιάζεται με την ομορφιά των άλλων πολιτισμών, για να γεννηθεί κέφι, χαρά και συναδέλφωση».afisa_final wmfestival-new-jun16.jpg

Φέτος λοιπόν με το 2o Φεστιβάλ των Μουσικών του Κόσμου, ενθαρρύνουμε και

την τοπική πολιτιστική και δημιουργική δραστηριότητα αφού δίνεται βήμα και σε τοπικά μουσικά σχήματα, κρατώντας φυσικά τον κύριο χαρακτήρα της διοργάνωσης που συνδέεται δομικά  με τον παγκόσμιο πολιτισμό, με τους άλλους λαούς και την κουλτούρα τους.

Για το πρόγραμμα και όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες του σημαντικού αυτού Μουσικού γεγονότος, μίλησε η υπεύθυνη Αντιδήμαρχος κ. Σοφία Μπιτζίδου η οποία έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης.

«Ο σκοπός μας φέτος, είπε η κ.Μπιτζίδου, ήταν να εμπλουτίσουμε και να ενισχύσουμε τον θεσμό αυτό, από τη μιά κρατώντας τον διεθνή του χαρακτήρα κι από την άλλη προσθέτοντας τοπικά στοιχεία και δημιουργούς.

Η επιχορήγηση του Δήμου, συνδυάστηκε με χορηγίες άξιων επαγγελματιών των Σερρών αλλά και μεγάλων Οργανισμών, που αναγνώρισαν την αξία των δράσεών μας, εμπιστεύτηκαν τον τρόπο που λειτουργούμε και επιβράβευσαν τις ιδέες μας, προσφέροντας ποσά που μας βοήθησαν σημαντικά,  και φυσικά η ανταπόκρισή τους μας τιμά ιδιαίτερα. Γι' αυτό και τους ευχαριστούμε θερμά.

Θα έχουμε μουσικά σχήματα από Ελλάδα, Τουρκία,Ισραήλ  και  Κούβα.

Πρόκειται για αναγνωρισμένους διεθνώς καλλιτέχνες, με συναυλίες , δισκογραφία και εμφανίσεις σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η μουσική είναι δίαυλος επικοινωνίας και  δρόμος συναδέλφωσης. Γλώσσα παγκόσμια και εκπαιδευτικό εργαλείο, που κουβαλάει τον πολιτισμό του συνθέτη της και την κουλτούρα της καταγωγής της».

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του SERRES WORLD MUSIC FESTIVAL


17-6-2016
21.00 JAZZistas
21.30 Πέννυ Μπαλτατζή και οι Στάρς του Παναμά

18-6-2016
21.00 Arkoudos Band
21.30 Light in Babylon

19-6-2016
21.30 La Cucaracha

pdf πρόγραμμα εκδηλώσεων 7.16 Mb
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Σέρρες  14 Ιουνίου 2016     
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                  
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
         ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

14-6-16 basket.pngΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το  Πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων και Ανέργων του Δήμου Σερρών.

Την Κυριακή 8-6-2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ομόνοιας διεξήχθη ο τελικός για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας 2016. Το Παν Μάρκετ νίκησε στον τελικό τον Δικηγορικό Σύλλογο και κέρδισε το τρόπαιο  για το 2016.

Ένα πρωτάθλημα που έχει γίνει θεσμός αφού πραγματοποιείται εδώ και 21 χρόνια. Το φετινό πρωτάθλημα τα είχε όλα. Θέαμα, συγκινήσεις, συγκλονιστικά παιχνίδια και δυνατές μονομαχίες μέχρι... παρεξηγήσεως. Για οχτώ μήνες περισσότεροι από 250 αθλητές  του τουρνουά, ηλικίας από 38 έως 62 ετών, τα έδωσαν όλα.

Ο Δήμαρχος Σερρών  παρακολούθησε τους αγώνες των τελικών και παραβρέθηκε στις βραβεύσεις συμμετέχοντας στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν αθλητές και θεατές.

Το Πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων και Ανέργων του Δήμου Σερρών διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό της Αντιδημάρχου Σοφίας Μπιτζίδου.

Ψυχή της διοργάνωσης με τεράστια εμπειρία ο Νίκος Ιλανίδης, κατόρθωσε το Πρωτάθλημα των εργαζομένων να αποκτήσει φήμη σε όλη την Ελλάδα.

Τα σχέδια για την επόμενη χρονιά είναι ακόμη πιό εντυπωσιακά και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Από το Γραφείο Τύπου
14-6-16 basket 1.png
 
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Eco Festival του Δήμου Σερρών
ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ECO FESTIVAL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ «ΔΗΠΕΘΕ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ»
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στις Σέρρες.
 
Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών