Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
27 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών arrow Αναπτύξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού

Αναπτύξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού
ΔΤ για Ζεόλιθος 27-2-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες  27 Φεβρουαρίου 2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                            
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


27-2-14 zeolithos.jpgΗ Αντιδημαρχία Ανάπτυξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού του Δήμου Σερρών, πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 ενημερωτική εκδήλωση, στο πρώην δημοτικό μέγαρο Σκουτάρεως, με θέμα «Ο Ζεόλιθος στη Γεωργία της Καινοτομίας». Ομιλητής ήταν ο μαθηματικός και συγγραφέας κ. Νίκος Λυγερός, ο οποίος με έναν ιδιαίτερο και εμπεριστατωμένο τρόπο μας ενημέρωσε για τη χρήση του Ελληνικού Ζεόλιθου στη Γεωργία και την Κτηνοτροφία. 

Ο ελληνικός φυσικός ζεόλιθος έχει την ικανότητα δέσμευσης βακτηρίων, αερίων, ανόργανων, οργανικών και οργανομεταλλικών ενώσεων, ρυθμίζει προς το ουδέτερο το ph των υδάτων και εμπλουτίζει τα ύδατα με οξυγόνο. Η ορυκτολογική σύσταση και οι φυσικοχημικές ιδιότητες καθιστούν τον ελληνικό φυσικό ζεόλιθο το καταλληλότερο υλικό για πολυάριθμες και πολύμορφες περιβαλλοντικές, βιομηχανικές, κτηνοτροφικές και αγροτικές εφαρμογές. Επίσης ο Ζεόλιθος αυξάνει την παραγωγή των γεωργικών προϊόντων, βελτιώνει την ποιότητά τους, μειώνει την χρήση λιπασμάτων και  του νερού άρδευσης.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού κος Παναγιώτης  Γρηγοριάδης.



Τελευταία ανανέωση (24.03.14)  
Πραγματοποιήθηκε η 3η Τεχνική Συνάντηση των εταίρων του έργου "Sports for all" 27-2-14 Εκτύπωση
sports  for all.jpg
greece - bulgaria 2007-2013.jpg










Σέρρες 25/2/2014


Δελτίο Τύπου


Θέμα: Πραγματοποιήθηκε η 3η Τεχνική Συνάντηση των εταίρων του έργου "Sports for all"

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση της πράξης της πράξης «Προώθηση του μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή του Δήμου Petrich και Δήμου Σερρών» με ακρωνύμιο "Sports for all", όπως διαπιστώθηκε στην 3η Τεχνική Συνάντηση των εταίρων που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2014 στην έδρα του συντονιστή εταίρου, Δήμου Petrich της Βουλγαρίας. 

Στη συνάντηση που σκοπό είχε την από κοινού ενημέρωση για τις δράσεις του έργου και την μέχρι τώρα  εξέλιξή του, καθώς επίσης και την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών μεταξύ των δύο εταίρων, συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού, κος Παναγιώτης Γρηγοριάδης και υπάλληλοι του Δήμου Σερρών, μέλη της Ομάδας Διοίκησης και Υλοποίησης της πράξης.
27-2-14 600 - 1.jpg

Τελευταία ανανέωση (24.03.14) Περισσότερα
ΔΤ για την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Holiday and Spa» στη Σόφια 25-2-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                      Σέρρες 25 Φεβρουαρίου 2014
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μία από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις τουρισμού για την ανατολική Ευρώπη παρουσιάστηκαν οι Σέρρες, καθώς, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Ανάπτυξης-Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της «Holiday and Spa» που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια από 13-15 Φεβρουαρίου. 

25-2-14 sofia.jpg«Οι χώρες της ανατολικής Ευρώπης, καθώς και η Βουλγαρία είναι μία από τις χώρες από τις οποίες το ρεύμα τουριστών προς την πατρίδα μας και την βόρεια Ελλάδα δυναμώνει διαρκώς. Μέσα από τη διεθνή έκθεση στη Σόφια, θέλουμε να παρακινήσουμε ακόμα περισσότερους επισκέπτες να έρθουν και να γνωρίσουν τις ομορφιές μας, καθώς ο τόπος μας αποτελεί την σπουδαιότερη πύλη εισόδου-εξόδου από και προς τα υπόλοιπα Βαλκάνια» τονίζει ο κ. Γρηγοριάδης.

«Λάβαμε μέρος στην έκθεση με γνώμονα την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του, των διαφόρων ειδών τουρισμού που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης όλες τις εποχές, αλλά και για να πραγματοποιήσουμε σημαντικές επαφές με φορείς τουρισμού και με εκπροσώπους μέσων μαζικής ενημέρωσης για την προβολή του σερραϊκού τουριστικού προϊόντος» καταλήγει.

Από το Γραφείο Τύπου

Τελευταία ανανέωση (24.03.14)  
ΔΤ για διαλεξη με θέμα Ο Ζεόλιθος στη Γεωργία της Καινοτομίας 18-2-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες  18 Φεβρουαρίου 2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                            
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης - Αγροτικής Οικονομίας και Τουρισμού του Δήμου Σερρών, διοργανώνει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6.30 μ.μ στη Δημοτική Κοινότητα Σκουτάρεως και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δημαρχείου Σκουτάρεως διάλεξη με θέμα "Ο Ζεόλιθος στη Γεωργία της Καινοτομίας" από τον Μαθηματικό και Συγγραφέα κ. Νίκο Λυγερό.

Ο κ. Λυγερός είναι Στρατηγικός Σύμβουλος και Καθηγητής Γεωστρατηγικής και Τοποστρατηγικής στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στη Σχολή Στρατολογικού, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας, στη Σχολή Πολέμου της Αεροπορίας και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών στην Ελλάδα, καθώς και στο Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών (CEDS).

Τελευταία ανανέωση (27.02.14)  
Ολοκλήρωση του έργου EASYTRIP: GR-BG E-MOBILITΥ SOLUTIONS 13-2-14 Εκτύπωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σερρών (κτίριο πρώην Νομαρχίας, Κ. Καραμανλή 36) οι εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών στο πλαίσιο της τελικής διάδοσης του έργου "EASYTRIP: GR-BG E-MOBILITΥ SOLUTIONS" (Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013), σε συνεργασία με τον Επικεφαλής εταίρο, το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.

Τελευταία ανανέωση (27.02.14) Περισσότερα
 
Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΔΤ για προώθηση Θεματικού Τουρισμού 8-1-14
OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ 10-12-13
OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ 27-11-13
 
Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών