Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
24 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών arrow Έργων Υποδομών και καθημερινότητας

Έργων Υποδομών και καθημερινότητας
Δ.Τ. Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-9-15) Εκτύπωση

Όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Σερρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, έναν ευρωπαϊκό θεσμό που έχει εδραιωθεί στην πόλη μας με αντικείμενο την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας, δηλαδή των μετακινήσεων που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο. Διαρκή στόχο της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των Σερραίων σε ότι αφορά τις καθημερινές πρακτικές μετακίνησής τους. Και φέτος, οι δράσεις του Δήμου τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας - ΥΠΑΠΕΝ με σύνθημα «Επιλέγω. Αλλάζω. Συνδυάζω.»

pdf Πλήρες κείμενο 389.43 Kb

https://www.youtube.com/watch?v=-YRjdotGbnk&feature=youtu.be

 
ΔΤ 11-9-15 Εγκαίνια 6ου Δημοτικού Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                   Σέρρες 11-09-2015
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΡΩΝ ΠΕΤΡΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

11-9-15 6o ekgjainia.jpgΤα εγκαίνια του νέου κτιρίου του 6ου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιήθηκαν στις 11-09-2015, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, από το Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη.
Στα εγκαίνια της νέας σχολικής μονάδας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος.
Ένα ολοκαίνουργιο σχολικό κτίριο είναι έτοιμο να λειτουργήσει και να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον, με ιδανικές συνθήκες λειτουργίας.
Είναι ένα διαχρονικό έργο που ξεκίνησε από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών την περίοδο 2007-2010 και κατασκευάστηκε και ολοκληρώθηκε από το Δήμο Σερρών. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 4.059.000 ευρώ.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δήμαρχος Σερρών ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση και λειτουργία του 6ου Δημοτικού Σχολείου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο σχολείο, το σχολείο της Παιδείας, το σχολείο της κοινωνικοποίησης, το σχολείο που θα σφυρηλατήσει το νέο Έλληνα, ένα πολίτη κοινωνικό, φιλόπατρι, περιβαλλοντικά ευαίσθητο που ξέρει να ακούει, να διαλέγεται, να συνεργάζεται, να συνθέτει μέσα από τη διαφορά, να βάζει το εμείς πάνω από το εγώ του.
Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, κ. Παπασταμόπουλος Ξενοφών, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του νέου διδακτηρίου και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς τους θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει κατά τον καλύτερο τρόπο, αναδεικνύοντας το 6ο Δημοτικό Σχολείο σε μία πρότυπη σχολική μονάδα που θα παρέχει σύγχρονη, αναβαθμισμένη παιδεία και εκπαίδευση.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι βουλευτές Σταμπουλή Αφροδίτη, Καραμανλής Κώστας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μωυσιάδης Ιωάννης και αιρετοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ακολουθεί η ομιλία του Δημάρχου Σερρών, Πέτρου Αγγελίδη
Τελευταία ανανέωση (01.12.15) Περισσότερα
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 3-9-15 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612

Σέρρες 3/9/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ
ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ,

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


3-9-15 tenis.jpgΞεκινάει η ανακαίνιση των γηπέδων τένις της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων, μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος ''Sports for all'', δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015, κατά την επίσκεψή του στα γήπεδα τένις της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες. Τον Δήμαρχο Σερρών συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Έργων κ. Γκότσης Ηλίας και ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου κ. Στεργίου Νικόλαος.
3-9-15 tenis1.jpg

Ο Δήμαρχος επίσης υπενθύμισε, ότι η ανακαίνιση των γηπέδων τένις που ξεκίνησε, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων και του αθλητικού πάρκου Ομονοίας που ήδη έχει πραγματοποιηθεί, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, σωματικής διάπλασης και σωματικής ακεραιότητας, να έχουν πρόσβαση σε σύγχρονους χώρους άθλησης.

Η δημοτική αρχή, επεσήμανε ο κ. Αγγελίδης, δείχνει έμπρακτα την προτεραιότητα της να παρέχει στους δημότες τη δυνατότητα να αθλούνται σε σύγχρονα γήπεδα, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο την παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών στο χώρο του αθλητισμού, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του.
Περισσότερα
ΔΤ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 21-8-15 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                               Σέρρες, 21-8-2015
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ", ΕΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΗΔΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ


21-8-2015 ejikonomo.jpg
21-8-2015 ejikonomo1.jpg














«Ξεκινούν οι εργασίες
ενεργειακής αναβάθμισης μέσω του προγράμματος "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ" και στο κτήριο του Δημαρχείου», δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 παρουσία του αντιδημάρχου κ. Γκότση Ηλία και του εκπροσώπου Τύπου κ. Στεργίου Νικολάου.
Όπως είναι γνωστό στις 16 Απριλίου 2015 είχε ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ" στο Δήμο Σερρών που περιελάμβανε εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης τριών κτηρίων του Δήμου και συγκεκριμένα του Γυμναστηρίου, του Κολυμβητηρίου και του Δημαρχείου.
Οι εργασίες στο Γυμναστήριο και στο Κολυμβητήριο ολοκληρώθηκαν και τώρα ξεκίνησαν και στο κτήριο του Δημαρχείου.
Περισσότερα
ΔΤ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΟΔΟΣ ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 6-8-15 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              Σέρρες, 6-8-2015
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΟΔΟΣ ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

6-8-15 tsalop.jpg













" Ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης - αναβάθμισης πεζοδρομίων της οδού Τσαλοπούλου, ένα έργο προϋπολογισμού 120.000€, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα "Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015" του Πράσινου ταμείου. Ένα χρόνιο αίτημα των καταστηματαρχών αλλά και των κατοίκων της οδού Τσαλοπούλου, ενός από τους πλέον κεντρικούς και εμπορικούς δρόμους της πόλης, υλοποιείται. Η ανάπλαση της οδού Τσαλοπούλου θα συμβάλλει στην περαιτέρω αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης, σε συνδυασμό με τις βιοκλιματικές αναπλάσεις και την επέκταση της πεζοδρόμησης της οδού Μεραρχίας". Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την επίσκεψή του στην οδό Τσαλοπούλου την Πέμπτη 6 - 8 - 2015, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες.
Περισσότερα
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ECO FESTIVAL_2015 3-6-15
ΔΤ για τη συλλογή αποβλήτων της γεωργικής παραγωγής 6-5-15
ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 6-3-15
Συνεχίζονται οι Βιοκλιματικές Αναπλάσεις στο Δήμο Σερρών
 
Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών