Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
02 Ιουν 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow ΔΤ Αστικό ΚΤΕΛ 22-8-12

ΔΤ Αστικό ΚΤΕΛ 22-8-12 Εκτύπωση
Σέρρες  22 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΕΕΣ  ΓΡΑΜΜΕΣ  ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ  ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ.

Τη δημιουργία νέων αστικών γραμμών σε περιοχές της πόλης των Σερρών που δεν υπάρχει αστική συγκοινωνία και την ολιγόλεπτη στάση των αστικών λεωφορείων στην πλατεία Εμπορίου ανακοίνωσαν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν την Τετάρτη 22 - 08- 2012 ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης με τον Πρόεδρο των αστικών λεωφορείων κ. Κιγινδή Βασίλειο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των αστικών λεωφορείων.


astiko ktel.jpg
Ο Δήμαρχος Σερρών ξεκινώντας τη συνέντευξη είπε ότι η δημοτική αρχή πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις , πραγματοποίησε πολλές συναντήσεις και συζητήσεις με τον Πρόεδρο   και τη διοίκηση των αστικών ΚΤΕΛ  με θέματα τη δημιουργία νέων αστικών γραμμών σε περιοχές του Δήμου Σερρών, που δεν υπάρχει αστική συγκοινωνία καθώς  και την ολιγόλεπτη στάση των αστικών λεωφορείων στην πλατεία Εμπορίου, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το κέντρο της πόλης. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων ο κ.Αγγελίδης τόνισε προς τη Διοίκηση των αστικών λεωφορείων ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η δημιουργία νέων αστικών γραμμών και η ολιγόλεπτη στάση στην πλατεία Εμπορίου με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης. Οι συναντήσεις αυτές απέδωσαν καρπούς. Η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ αποδέχθηκε την πρόταση του Δήμου και τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η λειτουργία των νέων αστικών γραμμών. Ο Δήμαρχος διευκρίνισε ότι ο στόχος της ολιγόλεπτης στάσης στην πλατεία Εμπορίου θα επιτευχθεί σταδιακά με συνεχή συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου και της διοίκησης των αστικών λεωφορείων.

Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του αστικού ΚΤΕΛ, που ανταποκρίθηκαν θετικά  στην πρόταση του Δήμου και θα συμβάλλουν τα μέγιστα με αυτόν τον τρόπο στην εξυπηρέτηση του κοινού και στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος. Επίσης συγχάρηκε  τη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ, το οποίο παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες αγόρασε και έθεσε σε λειτουργία μικρά και ευέλικτα αστικά λεωφορεία  για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Πρόεδρος των αστικών λεωφορείων κ . Κιγινδής Βασίλειος παίρνοντας τον λόγο   ανακοίνωσε ότι θα λειτουργήσουν οι εξής τρεις νέες γραμμές στις περιοχές :

Ø     Κηφησιά - Σιγής - Ιωάννου Θεολόγου.

Ø     Σαράντα Μάρτυρες - Νέος Σταθμός Υπεραστικού ΚΤΕΛ - Άγιος Νικήτας

Ø     Νοσοκομείο Σερρών - Νέος Σταθμός Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Ο κ. Κιγινδής επίσης  επεσήμανε ότι για την ομαλότερη διεξαγωγή των δρομολογίων και την επίτευξη του στόχου της ολιγόλεπτης στάσης των  αστικών λεωφορείων στην πλατεία Εμπορίου, είναι απαραίτητη η πιστή εφαρμογή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), κάτι με το οποίο συμφωνεί απόλυτα και ο Δήμαρχος.

Από το Γραφείο Τύπου

Τελευταία ανανέωση (22.08.12)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών