Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Πέμπτη 18 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης & η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλιαχτίδα εγκαινίασαν τοΚΔΑΠ με αυτισμό

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης & η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλιαχτίδα εγκαινίασαν τοΚΔΑΠ με αυτισμό Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  Σέρρες 4 Απρίλιου  2016     
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                  

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλιαχτίδα εγκαινίασαν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αυτισμό στο Κ. Μητρούσι.

4-4-16 dt kdap.jpgΤα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αυτισμό του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» στο Κάτω Μητρούσι πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους η πρόεδρος του Συλλόγου  Ηλιαχτίδα, μεταξύ άλλων,  αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία του κέντρου και στα πολλαπλά οφέλη που θα προκύψουν για τα άτομα που θα φιλοξενούνται.

Ο Δήμαρχος Σερρών  κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι ο Δήμος Σερρών θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το  Σύλλογο «Ηλιαχτίδα» και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του θα βοηθάει τα παιδιά με αυτισμό.

Άλλωστε, υπογράμμισε ότι το ενδιαφέρον του Δήμου Σερρών στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής είναι δεδομένο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Δήμος Σερρών τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εντάχθηκε σε προγράμματα Κοινωνικής Πολιτικής, ύψους 1.700.000€.

Ο Δήμαρχος Σερρών συνεχάρη το Σύλλογο «Ηλιαχτίδα» για τις προσπάθειες του, όπως επίσης και τους κατοίκους του Κάτω Μητρουσίου διότι αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή με θέρμη το εγχείρημα.

Για το ιστορικό να αναφερθεί ότι το κτίριο του πρώην δημοτικού σχολείου  Κάτω Μητρουσίου είχε υποδειχθεί από τον κ. Αγγελίδη το 2011, στο Σύλλογο «Ηλιαχτίδα» προκειμένου να στεγαστεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αυτισμό.


Στη συνέχεια ο Σύλλογος «Ηλιαχτίδα», το ενέταξε στο πρόγραμμα Ledder και βάση του προγράμματος ανακαινίστηκε και τίθεται τώρα σε λειτουργία του Κέντρου.

Η λειτουργία του το Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αυτισμό αποτελεί  θετικό γεγονός για το χωριό Κάτω Μητρούσι, διότι αξιοποιήθηκε το κτίριο του πρώην δημοτικού σχολείου, που σε διαφορετική περίπτωση θα κατέρρεε και θα μετατρεπόταν σε εστία μόλυνσης.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν πλήθος κάτοικοι από το Κάτω Μητρούσι καθώς και οι αρχές του τόπου, ο Βουλευτής Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης., οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Σερρών Σταυρούλα Αγιαννίδου και Σοφία Μπιτζίδου, ο πρώην Υπουργός Θεόφιλος Λεονταρίδης, η Πρόεδρος του Μητρουσίου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι  πολιτιστικών συλλόγων κ.α.

Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από συλλόγους του Μητρουσίου και τον Πανηπειρωτικού Συλλόγου  Ν. Σερρών.

Από το Γραφείο Τύπου

4-4-16 dt kdap 1.jpg4-4-16 dt kdap 2.jpg


















4-4-16 dt kdap 3.jpg4-4-16 dt kdap 4.jpg


















4-4-16 dt kdap 5.jpg4-4-16 dt kdap 6.jpg

















4-4-16 dt kdap 7.jpg4-4-16 dt kdap 8.jpg

















4-4-16 dt kdap 9.jpg
 

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών