Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Παρασκευή 19 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών arrow Ξεκινά τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 από το Δήμο Σερρών το επισιτιστικό πρόγραμμα.

Ξεκινά τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 από το Δήμο Σερρών το επισιτιστικό πρόγραμμα. Εκτύπωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά τη Δευτέρα  4 Απριλίου 2016 από το Δήμο Σερρών το επισιτιστικό πρόγραμμα.

 index.jpgΗ   Δευτέρα 4 Απριλίου  2016 σηματοδοτεί την έναρξη υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), στο Δήμο Σερρών. Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) υποστηρίζει δράσεις που αφορούν αρχικά στη Διανομή Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ προάγουν την κοινωνική συνοχή και ως εκ τούτου συνεισφέρουν στον στόχο της εξάλειψης της φτώχειας και συγκεκριμένα στη μείωση του αριθμού των ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του  2020.

Συγκεκριμένα στο Δήμο Σερρών,  οι ωφελούμενοι  ανέρχονται σε 3.917. Ωφελούμενοι είναι οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος που είχαν  υποβάλει αίτηση μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης ( ΗΔΙΚΑ)  από 13 Ιουλίου - 26 Αυγούστου 2015 και έχουν εγκριθεί.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η πρώτη διανομή ξεκινάει τη Δευτέρα 4/4/2016 και θα διαρκέσει τρεις  μέρες μέχρι την Τετάρτη  6/4/2016. Τα πρώτα προϊόντα θα είναι  φακές, φασόλια, μακαρόνια, ελαιόλαδο, μωρομάνδηλα για όσους έχουν βρέφη που έχουν γεννηθεί το 2013, 2014, 2015.

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Σερρών η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην εταιρία του κ. Στάθη Ταυλαρίδη,  3ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών - Νιγρίτας, τις ημέρες Δευτέρα  με Τετάρτη και ώρες 9:00π.μ.- 14:00μμ.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με αλφαβητική προτεραιότητα.

 Με επίθετα από Α μέχρι και Ι     : Δευτέρα  4-4-2016

  Με επίθετα από Κ μέχρι και Ο   :Τρίτη     5-4-2016

  Με επίθετα από  Π μέχρι και Ω  :Τετάρτη  6-4-2016

Να τονιστεί πως για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου έγγραφου στο όποιο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ είτε του αιτούντα είτε οποιουδήποτε άλλου μέλους της εγκεκριμένης οικογένειας. Οι δικαιούχοι επίσης θα πρέπει να προσέρχονται  στο σημείο διανομής του φορέα υποστήριξης, με το δελτίο της  ταυτότητας και την έντυπη εγκεκριμένη αίτηση ΗΔΙΚΑ _ ΤΕΒΑ. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει στο σημείο Διανομής για λόγους υγείας, ηλικίας ή αναπηρίας τα προϊόντα τους μπορούν  να παραδίδονται  σε τρίτο πρόσωπο μόνο με την προσκόμιση  εξουσιοδότησης με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.
 

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών