Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Παρασκευή 19 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών arrow ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 3-9-15

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 3-9-15 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612

Σέρρες 3/9/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ
ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ,

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


3-9-15 tenis.jpgΞεκινάει η ανακαίνιση των γηπέδων τένις της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων, μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος ''Sports for all'', δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015, κατά την επίσκεψή του στα γήπεδα τένις της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες. Τον Δήμαρχο Σερρών συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Έργων κ. Γκότσης Ηλίας και ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου κ. Στεργίου Νικόλαος.
3-9-15 tenis1.jpg

Ο Δήμαρχος επίσης υπενθύμισε, ότι η ανακαίνιση των γηπέδων τένις που ξεκίνησε, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων και του αθλητικού πάρκου Ομονοίας που ήδη έχει πραγματοποιηθεί, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, σωματικής διάπλασης και σωματικής ακεραιότητας, να έχουν πρόσβαση σε σύγχρονους χώρους άθλησης.

Η δημοτική αρχή, επεσήμανε ο κ. Αγγελίδης, δείχνει έμπρακτα την προτεραιότητα της να παρέχει στους δημότες τη δυνατότητα να αθλούνται σε σύγχρονα γήπεδα, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο την παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών στο χώρο του αθλητισμού, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του.
3-9-15 tenis4.jpg3-9-15 tenis2.jpg















Η πρόταση για την αναβάθμιση των γηπέδων τένις κατατέθηκε στις 15/6/2015, εντάχθηκε στις 26/6/2015 και είναι προϋπολογισμού 98.150 ευρώ. Ο Δήμος Σερρών υλοποιεί το συγκεκριμένο έργο στα πλαίσια του προγράμματος "Προώθηση του μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή των Δήμων Petrich και Σερρών", της Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας, με ακρωνύμιο "Sports for all" και επικεφαλήs Εταίρο το Δήμο Petrich της Βουλγαρίας.

Η παλαιότητα των παραπάνω γηπέδων τένις καθιστούσε τη νέα αυτή δράση αναγκαία για τους αθλητές του τένις στην περιοχή του Δήμου Σερρών, γιατί αναβαθμίζει τα παραπάνω γήπεδα που καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των αθλητών που ασχολούνται με το παραπάνω άθλημα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούνται από τους αθλητές των δύο συλλόγων τένις και από τους φοιτητές του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, καθώς και από πολίτες του Δήμου Σερρών. Μετά την αναβάθμιση των εν λόγω γηπέδων, οι αθλητές του τένις θα μπορούν πλέον, να αθλούνται σε γήπεδα που πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.
3-9-15 tenis5.jpg3-9-15 tenis3.jpg

















Το πρόγραμμα "Sports For All", ολοκληρώνει με την αναβάθμιση των γηπέδων τένις, την δράση που αφορά την αναβάθμιση χώρων μαζικού αθλητισμού. Στόχος του προγράμματος "Sports For All" είναι τα γήπεδα που ανήκουν στον Δήμο Σερρών να αναβαθμιστούν με τέτοιον τρόπο ώστε να παρέχουν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και άνεσης. Μέσω των δράσεων του προγράμματος "Sports For All" τα γήπεδα του τένις εκσυγχρονίζονται, γίνονται πιο λειτουργικά και ανταποκρίνονται έτσι στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, ενώ δίνουν περαιτέρω ώθηση στους πολίτες του Δήμου Σερρών να ασχοληθούν με το άθλημα του τένις.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Σερρών
 

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών