Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
20 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Εκτύπωση

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Αγαπητοί μου συμπολίτες.

Από καρδιάς εύχομαι σε όλους σας «Καλές Γιορτές».

Οι μέρες των Χριστουγέννων αποτελούν μια καλή ευκαιρία, να έλθει ο καθένας μας πιο κοντά στον άλλο. Για να βιώσουμε εσωτερικά και να εκδηλώσουμε έμπρακτα  την πίστη στον εαυτό μας, την αλληλεγγύη στον διπλανό μας, την τρυφερότητα στα παιδιά μας, την συμπαράσταση στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Μπορεί στην δύσκολη οικονομικά συγκυρία να δοκιμάζονται οι αντοχές μας, σε ατομικό, οικογενειακό και συλλογικό επίπεδο. Μπορεί ο Δήμος μας  να μη διαθέτει πλούσιες τις υλικές δυνάμεις. Αυτά όμως  δε μπορούν  να μειώσουν το απόθεμα της αγάπης, το ενδιαφέρον  μας για τον άλλο, την ανθρωπιά μας,  το γιορτινό χαμόγελο και την αισιοδοξία.  Μαζί, Δήμος και Πολίτες, αποδεικνύουμε κάθε μέρα, με το περίσσευμα ή με  υστέρημά μας, κυρίως όμως με την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά μας, πως δεν είμαστε μόνο μια πολιτεία των ευχών, ούτε μόνο των προσδοκιών  αλλά και μια κοινωνία έμπρακτης αλληλεγγύης, σε κάθε αδύναμο συνδημότη σε κάθε οικογένεια που μας χρειάζεται. Οι κοινωνικές δομές του Δήμου μας και οι ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες των συμπολιτών μας,  όχι μόνο αυτές τις μέρες  αλλά ολόκληρο το χρόνο, το επιβεβαιώνουν.

   Οι γιορτινές αυτές ημέρες, αποτελούν ανάχωμα σε κάθε αλλοτριωτικό ψίθυρο   απαξίωσης της ζωής και αποδόμησης της ελπίδας.  Είναι μέρες χαράς, ανθρωπιάς και αισιοδοξίας.  Tο πανανθρώπινο πνεύμα των Χριστουγέννων, μας καλεί να υπερβούμε τους εαυτούς μας, να ενώσουμε τις προσδοκίες μας για το αύριο με το αυθόρμητο χαμόγελο των παιδιών μας, με τη μαγεία του γιορτινού σκηνικού της πόλης και των χωριών μας,  με τις μελωδίες της αγάπης παντού.   

    Εύχομαι ολόψυχα,  σε κάθε Σερραϊκό σπίτι, στην πόλη και τα χωριά μας, σε όλους τους συνδημότες μας, να είναι οι γιορτινές ημέρες γεμάτες υγεία, χαρά  και αισιοδοξία.

Ο Δήμαρχος Σερρών

Πέτρος Αγγελίδης

 

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών