Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Πέμπτη 25 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών arrow ΔΤ για Αποτίμηση εκδήλωσης ENCLOSΕ 26-6-13

ΔΤ για Αποτίμηση εκδήλωσης ENCLOSΕ 26-6-13 Εκτύπωση
Σέρρες 26-6-13
enclose.jpg


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακά Αποδοτικές και περιβαλλοντικά φιλικές αστικές διανομές» την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 στην Αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης», Επιμελητήριο Σερρών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης του έργου «Energy Efficiency in City Logistics Services for small and mid - sized European historic towns -ENCLOSE» που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΕΥΦΥΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ».
panel.jpgakroathrio.jpg

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι κ.κ. Καλλαïτζίδης Βασίλειος, αντιδήμαρχος Καθημερινότητας εκ μέρους του Δήμου Σερρών και Τενεκετζής Θωμάς εκ μέρους του Επιμελητηρίου Σερρών. Στην εκδήλωση έγινε η παρουσίαση του έργου  και των αναμενόμενων οφελών για την πόλη των Σερρών από το τμήμα Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Συγκοινωνίας του Δήμου Σερρών ενώ έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και του Επιμελητηρίου, στελέχη του Δήμου Σερρών, εκπρόσωποι του Αστικού ΚΤΕΛ, μεταφορείς, έμποροι και άλλοι ιδιώτες. Ο εκπρόσωπος του επικεφαλής εταίρου του έργου (εταιρεία Memex από Ιταλία) κ.G.Ambrosino αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της διαχείρισης των αστικών εμπορευματικών μεταφορών και στις Ευρωπαϊκές πολιτικές, ενώ ο εκπρόσωπος της Ολλανδικής πόλης-εταίρου Den Bosch κ. M. Pluijgers παρουσίασε καλές πρακτικές στην Ολλανδία και ειδικότερα στο ιστορικό κέντρο της πόλης Den Bosch. Τέλος, ο εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών, ανάδοχου Τεχνικού Συμβούλου του έργου, κ.Α.Χαλάτσης έδωσε μια γενική εικόνα του ζητήματος των αστικών διανομών. Στη συζήτηση που ακολούθησε απευθύνθηκαν ερωτήσεις στους ομιλητές, υπογραμμίστηκε η ανάγκη αξιοποίησης του έργου ENCLOSE για τη βελτίωση των συνθηκών των αστικών διανομών στην πόλη των Σερρών καθώς και η απαίτηση για συνεργασία των φορέων.


Τμήμα Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Συγκοινωνίας

Τελευταία ανανέωση (02.08.13)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών