Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
20 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Εντετ. Συμβούλων arrow Παιδείας arrow ΔΤ Αγώνας βετεράνων για τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ 3-4-2012

ΔΤ Αγώνας βετεράνων για τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ 3-4-2012 Εκτύπωση
mpitzidou.jpgΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 3 Απριλίου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Η συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να επαναλειτουργήσει η θεραπευτική πισίνα του Ειδικού Σχολείου Σερρών είναι ο σκοπός του Φιλικού Αγώνα που θα διεξαχθεί ανάμεσα στους βετεράνους της Εθνικής Ομάδας και τους παλαίμαχους των Σερρών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας Αγ. Αναργύρων, στις 7:00 το απόγευμα του Σαββάτου 21 Απριλίου.

Ειδικότερα, η φιλική αυτή αναμέτρηση μεταξύ των αστέρων, παλιών παικτών της Εθνικής Ελλάδας με τους παλαίμαχους του σερραϊκού μπάσκετ (από το τουρνουά εργαζομένων του Δήμου) προγραμματίστηκε στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που ανέλαβε η αντιδημαρχία Παιδείας και στην οποία συμμετέχουν το Επιμελητήριο Σερρών και οι γνωστοί σε όλη τη χώρα «Πελαργοί»-Φίλοι της Εθνικής Ομάδας.
Το σερραϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει και ν' απολαύσει από κοντά πασίγνωστους μπασκετμπολίστες, οι οποίοι με τις θρυλικές αναμετρήσεις τους στα μπασκετικά «τερέν» εξύψωσαν την Ελλάδα σε παγκόσμια πρωταγωνίστρια του αθλήματος και της χάρισαν διακρίσεις που έκαναν το ελληνικό λαό υπερήφανο.  

Αλβέρτης, Γαλακτερός, Γιαννούλης, Κακιούσης, Καμπούρης, Κορωνιός, Κωνσταντινίδης, Λιμνιάτης, Μπαλογιάννης, Μασλαρινός, Μπουντούρης, Ντάκουρας, Οικονόμου, Παπανικολάου, Πρέλεβιτς, Ρεντζιάς, Σιγάλας, είναι οι αγαπημένοι σταρ του αθλήματος που θα αγωνιστούν με τους Σερραίους συναθλητές τους, ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για να λειτουργήσει εκ νέου η θεραπευτική πισίνα του Ειδικού Σχολείου Σερρών.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο, η αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφία Μπιτζίδου-Σαρακενίδου και ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ Χρήστος Κωνσταντινίδης (Πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας) απηύθυναν κάλεσμα στο σερραϊκό λαό να ανταποκριθεί, να παρακολουθήσει τον αγώνα του Σαββάτου 21ης Απριλίου, ώστε να επιτευχθεί και ο ευγενής σκοπός, για τον οποίο διοργανώθηκε. 
Στη συνέντευξη παρέστησαν οι Δημ. Γιαννάκης από το Επιμελητήριο, Θάνος Μηλούσης των «Πελαργών», Γιώργος Θεοχαρίδης από το ΕΕΕΕΚ (πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων) και η Κατερίνα Παπάζογλου του Συλλόγου Φίλων παιδιών με αναπηρία που δήλωσαν συμπαραστάτες της προσπάθειας και συντονισμένοι με την ευγενική αυτή πρωτοβουλία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι εισιτήρια του φιλικού αγώνα (5 ευρώ) προπωλούνται στα μικρά σπιτάκια της πλατείας Ελευθερίας, όπου τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ πωλούν τις πασχαλινές δημιουργίες τους, στο γραφείο Παιδείας (στο ισόγειο του Δημαρχείου), στο Επιμελητήριο, στους Αθλητικούς Συλλόγους κι απ' όλους τους φορείς ατόμων με αναπηρίες.   

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

Τελευταία ανανέωση (30.01.13)  

Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών