Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
20 Απρ 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Εντετ. Συμβούλων arrow Αγροτικής, Κτηνοτροφικής Παραγωγής & Αλιείας

Ανακοινώσεις Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων / ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
Φίλτρο: Εμφάνιση #:
ΔΤ για καθαριότητα 10-3-16 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                Σέρρες 10 Μαρτίου 2016     
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                  

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

xrapas.jpgΤην κατανόηση των πολιτών ζήτησε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Καθαριότητα Παντελής Χράπας, για την καθυστέρηση που σημειώθηκε στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην Άνω πόλη Σερρών.

Συγκεκριμένα σημαντική βλάβη παρουσιάστηκε από την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016,  στο μικρό απορριμματοφόρο της Υπηρεσίας Καθαριότητας  το οποίο μαζεύει τα απορρίμματα από την περιοχή της Άνω Πόλης (από την οδό Ναούσης έως περιοχή Κατακουνόζι).

Επειδή το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο  παρουσίασε μεγάλη βλάβη και δεν μπορεί να επισκευαστεί άμεσα, ο κ. Χράπας  ζήτησε  από τον ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, να παραχωρηθεί στο Δήμο Σερρών ένα ίδιο όχημα , ώστε να εξυπηρετηθεί η αποκομιδή άμεσα.

Ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ, κ. Γεράνης, ανταποκρίθηκε άμεσα, και από αύριο Παρασκευή και για όσες ημέρες χρειαστεί, θα γίνει η αποκομιδή απορριμμάτων στις παραπάνω περιοχές.

Από το Γραφείο Τύπου
ΔΤ για τη ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΣΗ 22-9-14 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                             Σέρρες  22/9/2014
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                      
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΣΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

22-9-14 vraveusi periballon.jpgΟ Δήμορχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία των  αντιδημάρχων  κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη και Παντελή Χράπα παραχώρησε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 22-9-2014 ανακοινώνοντας τη βράβευση του Δήμου Σερρών  για την περιβαλλοντική του επίδοση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος(ΠΑΣΕΠΠΕ).

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Σερρών μετά από σχετική διαδικασία αίτησης υποψηφιότητας και αξιολόγησης, θα λάβει βραβείο για την περιβαλλοντική του επίδοση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) σε τελετή που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣΕΠΠΕ καλούσε τους υποψήφιους φορείς να αποδείξουν την έμπρακτη συνεισφορά τους στη βιώσιμη ανάπτυξη έχοντας αποτελεσματικές δράσεις ή και υποδομές για την προστασία του περιβάλλοντος. Τα Ελληνικά βραβεία Περιβάλλοντος σε εθνικό επίπεδο τελούν υπό την αιγίδα των Υπουργείων ΠΕΚΑ, Εσωτερικών και Ανάπτυξης.
Tα βραβεία για τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις στην κατηγορία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα λάβουν οι εξής: ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε., ΔΕΠΟΔΑΔ και ο Δήμος Σερρών. Η τελική κατάταξη των βραβείων θα ανακοινωθεί επίσημα στην τελετή που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Ο Δήμος Σερρών συμμετέχει στη διαδικασία υποψηφιότητας, καταθέτοντας τις εξής δράσεις, παρεμβάσεις που υλοποίησε κατά την διάρκεια της δημαρχιακής θητείας 2011-2014.
  • Αποκατέστησε όλους τους ανεξέλεγκτους χώρους διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ)
  • Ο Δήμος Σερρών με την συμμετοχή του στην Εταιρεία Στερεών Αποβλήτων Ν.Σερρών (ΕΣΑΝΣ) νυν Φ.Ο.Δ.Σ.Α, συνέβαλλε στην ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στο Παλαιόκαστρο Ν.Σερρών.
  • Τα δύο τελευταία χρόνια , μέσω του Πράσινου Ταμείου προμηθεύτηκε 400 κάδους ανακύκλωσης, 150 κάδους κομποστοποίησης  και δύο απορριμματοφόρα . Mε χρήματα του Δήμου Σερρών προμηθεύτηκε 150 κάδους απορριμμάτων και τοποθέτησε σε όλα τα χωριά και οικισμούς κοντέινερς για την εναπόθεση αδρανών και ογκωδών αντικειμένων.Eπίσης υλοποίησε πρόγραμμα βελτίωσης  συστήματος αποκομιδής απορριμμάτων και εξοικονόμησης καυσίμων στα οχήματα.
  • Υλοποιεί μέσω προγραμμάτων παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε ενεργοβόρα δημοτικά κτίρια όπως το 20ο και 5ο δημοτικά σχολεία, στο Λύκειο Προβατά, στο ειδικό σχολείο , στο κολυμβητήριο, στο κλειστό γυμναστήριο και στο Δημαρχείο. Από ίδιους πόρους τοποθέτησε φωτοβολταικά συστήματα στις στέγες 30 σχολείων. Συνέδεσε το δημοτικό γυμναστήριο και κολυμβητήριο με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Επίσης υλοποιεί παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στον τομέα του δημοτικού οδοφωτισμού.
  • Ολοκλήρωσε μεγάλη παρέμβαση αστικών αναπλάσεων με τη δημιουργία πεζόδρομων και ποδηλατοδρόμων
  • Προχωρά στη βιοκλιματική αναβάθμιση στο εμπορικό και διοικητικό κέντρο της πόλης με σκοπό τη βελτίωση του μικροκλίματος 
  • Αξιοποίησε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους προς όφελος των πολιτών.
  • Προχωρά τις διαδικασίες για την δημιουργία πρότυπης πράσινης αγροκτηνοτροφικής κοινότητας Ελαιώνα η οποία θα έχει μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα
  • Υλοποιεί διάφορες δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με κορυφαία τη διοργάνωση του eco festival Δήμου Σερρών κάθε χρόνο τον Ιούνιο
Η βράβευση του Δήμου Σερρών  για την περιβαλλοντική του επίδοση, ενθαρρύνει τον εσωτερικό μηχανισμό του Δήμου να εντείνει την προσπάθειά του, ενδυναμώνει την εταιρική του ταυτότητα και την αναγνωρισιμότητά του αλλά και συντελεί στο γεγονός οι ίδιοι οι δημότες να αισθάνονται υπερήφανοι για τον τόπο τους και να συμμετέχουν με πιο ενεργό τρόπο στις δράσεις για την προστασία του ανθρωπογενούς και φυσικού περιβάλλοντος.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΟΓΚΩΔΩΝ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                                      Σέρρες  30 Απριλίου 2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                            
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΟΓΚΩΔΩΝ
ΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ


 

ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΟΓΚΩΔΗ ΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ 

Ο Δήμος Σερρών ανακοινώνει ότι, σε εφαρμογή του Ν. 2939/2001 και της ΚΥΑ 36259/1757/Ε103 (ΦΕΚ 1312/Β/24.08.2010) «Μέτρα, όροι και πρόγραμμα για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ)» προκειμένου να διαχειριστεί τόσο τα ογκώδη μη επικίνδυνα απόβλητα όπως στρώματα, έπιπλα, ξύλα κ.ά. που εγκαταλείπουν οι δημότες αλλά και τα  απόβλητα από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ) ή κοινώς «μπάζα» από τα έργα που εκτελεί αποκλειστικά και μόνο με αυτεπιστασίας, έχει συνάψει σύμβαση με ιδιώτη διαχειριστή ο οποίος διαθέτει κατάλληλα αδειοδοτημένη Εγκατάσταση Επεξεργασίας μη επικίνδυνων Ογκωδών Αποβλήτων και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ), ενώ είναι και ο μοναδικός συνεργάτης του συλλογικού συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης για την Π.Ε. Σερρών. Πρόκειται για την εταιρεία του Σιμόπουλου Κων/νου που εδρεύει στο Νέο  Σκοπό.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ενημερώνουμε για άλλη μια φορά ότι:

Ο Δήμος Σερρών δε δέχεται απόβλητα εκσκαφών κατασκευών κατεδαφίσεων «μπάζα» από ιδιωτικά ή δημόσια έργα.

Οι ιδιώτες ή εργολάβοι ιδιωτικών και δημόσιων έργων πρέπει να οδηγούν προς επεξεργασία και αξιοποίηση τα συγκεκριμένα απόβλητα σε χώρους αποκλειστικά αδειοδοτημένους για το σκοπό ατό, διατηρώντας αντίγραφα των παραστατικών διάθεσης.

Η απόρριψη τους στο περιβάλλον απαγορεύεται ρητά και επιβάλλονται διοικητικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με την ισχύουσα περιβαλλοντική νομοθεσία.

Τα ογκώδη μη επικίνδυνα απόβλητα (στρώματα, καναπέδες, ξύλα κ.ά) πρέπει οι δημότες πριν τα τοποθετήσουν στα πεζοδρόμια να ενημερώσουν την Υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλέφωνο 2321 0 36170 ώστε να προγραμματιστεί η συλλογή τους.

Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να σταματήσει η ανεξέλεγκτη ρίψη  μπαζών και ογκωδών αποβλήτων σε ρέματα, δάση και άλλες περιοχές γιατί προστασία της ανθρώπινης υγείας, του φυσικού περιβάλλοντος και της αισθητικής είναι υπόθεση όλων μας.

Από το Γραφείο Τύπου
ΔΤ Παρεμβάσεις στο Λϋκειο Προβατά 10-9-2013 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                         Σέρρες 10 Σεπτεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

           Δελτίο Τύπου

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
«400.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»


<<400.000 ευρώ εγκρίθηκαν για το Λύκειο Προβατά από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα << Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη>> με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στο υφιστάμενο κτίριο με την υλοποίηση διαφόρων παρεμβάσεων.>>
Aυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου την Τρίτη 10-9-2013.
10-9-2013 dhmarxos-xrapas-kalaitzidhs.jpg



















Οι παρεμβάσεις που προβλέπονται στο κτίριο είναι:
ΔΤ για την προμήθεια κάδων κομποστοποίησης 21-8-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                        Σέρρες    21 Αυγούστου 2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                            
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Τηλ:2321083612
Φαξ: 2321022187
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΔΩΝ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 181.000 ΕΥΡΩ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ»

«Μετά την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου ανακύκλωσης και 400 κάδων ανακύκλωσης το έτος 2012, ο Δήμος Σερρών μέσα από το πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση» του Πράσινου Ταμείου, εξασφαλίζει τώρα την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου απορριμμάτων και κάδων κομποστοποίησης συνολικού ύψους 181.000 ευρώ».

Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 21-08-2013 παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χράπα Παντελή.

21-8-13 kad comp.jpgkados kom.jpg
ΔΤ για συνεντευξη τύπου για το ΧΥΤΑ του Δήμου Σερρών 6-8-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         Σέρρες  6 Αυγούστου 2013
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                               
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                            
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΕΤΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Η σημερινή συνέντευξη τύπου έχει ως θέμα την ενημέρωση των Σερραίων πολιτών σχετικά με το έγγραφο της ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ που αφορά την επιθεώρηση των επιθεωρητών περιβάλλοντος που διενεργήθηκε στις 27-6-2011 στον πρώην ΧΥΤΑ του Δήμου Σερρών και τη διαπίστωση παραβάσεων που έχουν σχέση με τη διαχρονική λειτουργία του πρώην ΧΥΤΑ  του Δήμου Σερρών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το έγγραφο της ειδικής υπηρεσίας επιθεωρητών περιβάλλοντος με αριθ.πρωτ.1037/25-7-2013, διαπιστώθηκαν επτά(7) παραβάσεις.

Οι παραβάσεις αυτές με το έγγραφο με αριθ.πρωτ.1038/25-7-2013 εστάλησαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, για την διερεύνηση τυχόν αξιόποινων πράξεων, που έχουν σχέση με τη ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Επίσης θα ακολουθήσει και διοικητική πράξη από την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος για την επιβολή προστίμου.
pdf 6-8-2013 έγγραφο Ειδικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος για το ΧΥΤΑ 11.68 Mb

ΔΤ η θέση της ΕΣΑΝΣ σχετικά με τη Διαχείρηση Απορριμμάτων 4-7-13 Εκτύπωση
Εταιρεία                                                   Τετάρτη 4 Ιουλίου 2013
Στερεών
Αποβλήτων
Ν. Σερρών
(Ε.Σ.Α.Ν.Σ)

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΣΑΝΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

4-7-2013 esans.jpg

O Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Μωυσιάδης Ιωάννης και οι Δήμαρχοι των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, Αγγελίδης Πέτρος Δήμαρχος Δήμου Σερρών, Βογιατζής Γεώργιος Δήμαρχος Δήμου Αμφιπόλεως, Καλαθάς Ευάγγελος Δήμαρχος Δήμου Εμμανουήλ Παπά, Καλαϊτζής Δημήτριος Δήμαρχος Δήμου Βισαλτίας, Καρύδας Απόστολος Δήμαρχος Δήμου  Σιντικής και Κοτσακιαχίδης Κλεάνθης Δήμαρχος Δήμου Ηράκλειας, όλοι μας μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Στερεών Αποβλήτων Ν. Σερρών (Ε.Σ.Α.Ν.Σ.) έχουμε να παραθέσουμε τα εξής για την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με το θέμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών: 
ΔΤ Ημερίδα για το έργο «Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης πόρων" 1-7-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                        Σέρρες      1 Ιουλίου 2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                            
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα για το έργο
«Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης πόρων μέσω βελτιστοποίησης της συλλογής απορριμμάτων και της κατανάλωσης καυσίμων στο Δήμο Σερρών»


Ο Δήμος Σερρών, στο πλαίσιο του έργου «Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης πόρων μέσω βελτιστοποίησης της συλλογής απορριμμάτων και της κατανάλωσης καυσίμων στο Δήμο Σερρών», θα πραγματοποιήσει ημερίδα ενημέρωσης του κοινού, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ (πρώην ΔΕΠΚΑ Σερρών, Εθνικής Αντιστάσεως 34), την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 και ώρα 11:00.

     Η ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία του έργου «INFO TRIP Α.Ε.», μια εξειδικευμένη εταιρία στον τομέα των ευφυών συστημάτων μεταφορών και τηλεματικής.

Το συγκεκριμένο έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» του ΕΣΠΑ, από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης  και από Εθνικούς Πόρους.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η ανάπτυξη συστήματος που στοχεύει στην βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών του Δήμου, όπως:

  • Έλεγχος και διαχείριση της κατανάλωσης καυσίμων των δημοτικών οχημάτων και απορριμματοφόρων.
  • Παρακολούθηση, βελτιστοποίηση και διαχείριση δρομολογίων δημοτικών οχημάτων και απορριμματοφόρων.
  • Παρακολούθηση των εργασιών συντήρησης οχημάτων και μείωση των δαπανών συντήρησης αυτών.
  • Παραγωγή χρηματοοικονομικών δεικτών που μπορούν να υποστηρίξουν επενδύσεις σε πράσινες τεχνολογίες μεταφορών ή προμήθειας νέων οχημάτων.
  • Προσδιορισμό περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
  • Αντιμετώπιση παραπόνων των δημοτών για το επίπεδο παρεχόμενης καθαριότητας.
  • Οριοθέτηση επιδόσεων των υπηρεσιών του Δήμου σε επίπεδο γειτονιάς με χρήση δεικτών αξιολόγησης (benchmarking), προς αναβάθμιση της αποδοτικότητας και ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται προς τον πολίτη.

Μέσα από την υλοποίηση του συστήματος επιτυγχάνεται μείωση των δαπανών του Δήμου που σχετίζονται με την κατανάλωση και ανεφοδιασμό καυσίμου, την συντήρηση των οχημάτων και τον ορθολογικό σχεδιασμό των δρομολογίων.

Από το Γραφείο Τύπου

ΔΤ για την βελτίωση του συστήματος αποκομιδής των απορριμμάτων 25-6-2013 Εκτύπωση
                                                                                                                                 Σέρρες   25  /  6  /2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ»

kathariotita 2013 (gia efimerides, color)-new.jpg












Ο Δήμαρχος Σερρών κ.Αγγελίδης Πέτρος παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ.Χράπα Παντελή σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 25-6-2013, ανακοίνωσε την  πραγματοποίηση ημερίδας σχετικά με τη υλοποίηση του προγράμματος για την βελτίωση του συστήματος αποκομιδής των  απορριμμάτων. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 2-7-2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΕΔΗΣ  με  θέμα την υλοποίηση του προγράμματος <<Καινοτόμο Σύστημα Εξοικονόμησης Πόρων μέσω βελτιστοποίησης της συλλογής απορριμμάτων και της κατανάλωσης καυσίμων στο Δήμο Σερρών>>.

Παράλληλα στην συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος παρουσίασε τις ενέργειες και τις δραστηριότητες της Δημοτικής αρχής στον τομέα της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων.  


ΔΤ για ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Χ.Α.Δ.Α. 27-5-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                        Σέρρες     27  Μαΐου 2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                            
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:

«Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΥΣ Χ.Α.Δ.Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟΥ - ΠΡΟΒΑΤΑ - Α.ΒΡΟΝΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ».
27-5-2013 xada 4.jpg
«Αποκαθιστούμε τους χώρους Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (Χ.Α.Δ.Α.) στις τοπικές κοινότητες Κωνσταντινάτου, Προβατά, Άνω Βροντούς, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την αποφυγή επιβολής προστίμων στο Δήμο μας, αφού προηγουμένως εξασφαλίσαμε 230.000€ για την υλοποίηση αυτού του έργου, μέσω προγράμματος».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στις 27-5-2013, κατά την επίσκεψή του στο Χ.Α.Δ.Α. Κωνσταντινάτου, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασής του.

Τον Δήμαρχο συνόδευε  ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Χράπας Παντελής και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κωσταντινάτου κ.  Ανεστούδης Γεώργιος.




LET'S DO IT-Καμπάνια εθελοντικής Καθαριότητας 16-4-2013 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                              Σέρρες 16 Απριλίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Ομάδες, φορείς σύλλογοι κι ευαισθητοποιημένοι πολίτες από κοινού σε περιβαλλοντική δράση, καθώς την περασμένη Κυριακή (14 Απριλίου) ένωσαν τις δυνάμεις τους, στο πλαίσιο της διεθνούς εκστρατείας Let's Do It - Greece.
  • karkinopathis.jpg
Ο Δήμος Σερρών έλαβε μέρος κι εφέτος, διοργάνωσε και προμήθευσε με τα απαραίτητα (σακούλες απορριμμάτων και γάντια μιας χρήσης), προκειμένου να καθαριστούν από ευσυνείδητους και ενεργοποιημένους δημότες και ομάδες προκαθορισμένοι χώροι και σημεία, κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Το "Let's Do It" είναι μια διεθνής εθελοντική πρωτοβουλία που ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Από τότε το "Let's Do It" έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μία φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουϊσμού για το περιβάλλον, αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.


ΔΤ Lets Do It-Εθελοντικός Καθαρισμός στις 14-4-2013 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                               Σέρρες 12 Απριλίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Σερρών συμμετέχει στις περιβαλλοντικές δράσεις κι ενώνει τις δυνάμεις του με όλους τους εθελοντές του τόπου και της Ελλάδας, την Κυριακή 14 Απριλίου, Ημέρα Κοινής Δράσης, στο πλαίσιο της διεθνούς εθελοντικής καμπάνιας "Let's Do It - Greece.
 
Το "Let's Do It" είναι μια διεθνής εθελοντική πρωτοβουλία που ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.
Από τότε το "Let's Do It" έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μία φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουϊσμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Έτσι ενεργοποιούνται και στις Σέρρες, όχι μόνον οι εθελοντικοί φορείς, αλλά και όσοι θέλουν να συμβάλλουν, προκειμένου να καθαριστούν μέσα σε μία μόνο ημέρα τμήματα του Δήμου μας, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο ολόκληρες περιοχές ή και σημαντικά οικοσυστήματα της χώρας μας.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος θα προμηθεύσει τους εθελοντές με σακούλες και γάντια μιας χρήσης, ενώ θα μεριμνήσει και για την αποκομιδή των προϊόντων του καθαρισμού.

Το πρόγραμμα της δράσης της Κυριακής (από τις 10:00 το πρωί)
Ποιοι και που θα καθαρίσουν
·        Στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων (Αναψυκτήριο) τα μέλη του Συλλόγου Περιπατητών της Κοιλάδας.
·        Επίσης, στη Κοιλάδα (περιοχή προσκοπικών εγκαταστάσεων) τα μέλη του Σωματείου ΠΡΟΤΕΚΤΑ Σερρών
·        Στο Πάρκο Ομόνοιας θα επέμβουν οι Serrealistas.
·        Στο πρώην στρατόπεδο «Παπαλουκά» μέλη της τοπικής Unesco και της Praxis.
·        Στη περιοχή της συνοικίας του Νέου Κόσμου θα καθαρίσουν μέλη του Πανειπηρωτικού Συλλόγου Σερρών.
·        Την κοίτη του ρέματος που διέρχεται την τοπική κοινότητα Χριστός θα καθαρίσουν εθελοντές κάτοικοι.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου
ΔΤ για προμήθεια κάδων ανακύκλωσης 29-11-12 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                            Σέρρες 29 Νοεμβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σερρών προμηθεύεται: 540 κάδους ανακύκλωσης, ένα απορριμματοφόρο ανακύκλωσης και 140 μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων
kadoi.jpg
            Την προμήθεια 540 (πεντακοσίων σαράντα) κάδων ανακύκλωσης, ενός απορριμματοφόρου ανακύκλωσης, και 140 (εκατόν σαράντα) μεταλλικών κάδων απορριμμάτων, ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παντελής Χράπας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012 στο αμαξοστάσιο του Δήμου Σερρών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Σερρών διευκρίνισε, ότι οι 500 (πεντακόσιοι) κάδοι ανακύκλωσης και το απορριμματοφόρο ανακύκλωσης συνολικού ποσού 300.000€,  ο Δήμος Σερρών τα προμηθεύτηκε μέσω του προγράμματος "ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ" που χρηματοδοτείται από το πράσινο ταμείο. Η πρόταση στο πρόγραμμα κατατέθηκε στις 15 Ιουνίου 2012 και εγκρίθηκε στις 12 Ιουλίου 2012.


ΔΤ Ο Δήμαρχος για το πρόγραμμα Αποκομιδής Απορριμμάτων 14-11-12 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                            Σέρρες 14 Νοεμβρίου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
«Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 147000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ»

«Ο Δήμος Σερρών υλοποιεί πρόγραμμα με στόχο την οικονομία στα καύσιμα των οχημάτων και τη βελτίωση της αποκομιδής των απορριμμάτων ούτως ώστε τα απορρίμματα να συλλέγονται με πιο οικονομικό τρόπο, πιο γρήγορα με μεγαλύτερη ασφάλεια, χωρίς ρύπανση του περιβάλλοντος και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών»
Αυτά δήλωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία του αντιδημάρχου καθαριότητας Παντελή Χράπα, την Τετάρτη 14/11/ 2012.
Ο Δήμαρχος τόνισε επίσης, ότι η βελτίωση του συστήματος αποκομιδής των απορριμμάτων αποτελούσε μία από τις 16 (δεκαέξι) προεκλογικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής, που τώρα υλοποιείται.
Ο κ. Αγγελίδης αναφερόμενος στο συγκεκριμένο έργο επεσήμανε ότι ο Δήμος Σερρών ανταποκρινόμενος στις νέες απαιτήσεις, καινοτομεί υιοθετώντας ένα πρωτοπόρο σύστημα με τίτλο: «Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης πόρων μέσω βελτιστοποίησης της συλλογής απορριμμάτων και της κατανάλωσης καυσίμων στο Δήμο Σερρών».
Το έργο προϋπολογισμού 147.000 ευρώ,  συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εντάχθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας «04-Ψηφιακή Σύγκλιση και Επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Μακεδονία - Θράκη".
Η πρόταση κατατέθηκε στις    24/9/2010  και το έργο εγκρίθηκε στις 16-06-2011 με την Απόφαση Ένταξης της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού. Η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Σερρών και της ανάδοχου Εταιρείας, η οποία αναδείχθηκε μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, υπογράφηκε στις 30 Οκτωβρίου 2012.
Συνεχίζοντας ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Χράπας Παντελής ανέπτυξε το αντικείμενο του έργου , λέγοντας ότι το έργο αφορά τα εξής:
1)     Τη καθημερινή καταγραφή των οχημάτων της καθαριότητας με σκοπό : α) τη δημιουργία δρομολογίων με χαμηλότερο κόστος  και β) το συχνότερο άδειασμα των κάδων  με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
2)     Τη καταγραφή της κατανάλωσης καυσίμων, τον έλεγχο ανεφοδιασμού κάθε οχήματος, τον εντοπισμό υπερκατανάλωσης των καυσίμων,  την  γρηγορότερη αντιμετώπιση τυχόν βλαβών.
3)     Την καταγραφή του βάρους των απορριμμάτων κάθε κάδου ο οποίος θ' αναγνωρίζεται από το όχμα τη στιγμή που θα τον αδειάζει .
Ολοκληρώνοντας ο αντιδήμαρχος είπε: «τα οφέλη από την υλοποίηση του έργου θα είναι πολλαπλά και άμεσα ορατά , τόσο για το Δήμο όσο και για τους πολίτες . Η υλοποίηση του συστήματος θα οδηγήσει στη ορθολογικότερη τοποθέτηση των κάδων και στη μείωση των δρομολογίων και των διαδρομών που σημαίνει μείωση των δαπανών του Δήμου. Θα υπάρξει  συχνότερη αποκομιδή με στόχο να εξαλειφθεί το πρόβλημα της υπερχείλισης των κάδων .
Mε το παρόν έργο προτείνονται τεχνολογίες, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στο Δήμο να βελτιώσει την αποδοτικότητα των λειτουργιών του και να ενθαρρύνει τις τοπικές κοινωνίες να γίνουν περισσότερο υπεύθυνες περιβαλλοντικά».

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου
ΔΤ Κοντέινερ απορριμμάτων στο Μητρούσι 2-8-2012 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                                                         Σέρρες 2 Αυγούστου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Σερρών τοποθετεί
Κοντέινερς απορριμμάτων στις κοινότητες
Τα πρώτα στο Άνω Μητρούση

Τριάντα (30) ειδικά κοντέινερς απορριμμάτων τοποθετεί ο Δήμος Σερρών σε όλες τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος .
Ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Αγγελίδης, που συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Παντελή Χράπα, βρέθηκε στην τοπική κοινότητα Άνω Μητρουσίου, όπου το πρωί της Πέμπτης 2-8-2012 παρακολούθησαν την διαδικασία τοποθέτησης κοντέινερς.
Να σημειωθεί ότι τα ειδικά κοντέινερς τοποθετούνται, προκειμένου οι κάτοικοι των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων να εναποθέτουν σ' αυτά κυρίως συσκευασίες (κουτιά και μπουκάλια) από αγροτικά φάρμακα,  διάφορα μπάζα κι άλλα αντικείμενα. Τα κοντέινερς θα μεταφέρονται στο ΧΥΤΑ, θα αδειάζουν και θα επανατοποθετούνται στη θέση τους.
Κατ' αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι δημιουργίας εστιών μόλυνσης, ενώ το περιβάλλον δεν θα επιβαρύνεται επιπλέον από τις ισχυρές χημικές ουσίες των φυτοφαρμάκων.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος με την τοποθέτηση αυτών των κοντέινερς ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων των κοινοτικών και δημοτικών κοινοτήτων, ενώ με τη συλλογή των άδειων συσκευασιών και φιαλών από τα φυτοφάρμακα θα αναβαθμιστεί το περιβάλλον, καθώς δεν θα βρίσκονται πλέον σε διάφορα σημεία του Δήμου.      

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

Υλοποίηση του Έργου: ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 26-6-12 Εκτύπωση
                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επτά (7) σχήματα υπέβαλαν φάκελο εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον διαγωνισμό για την Υλοποίηση Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων  Νομού Σερρών με ΣΔΙΤ.

Υποβλήθηκαν σήμερα, Τρίτη 26 Ιουνίου 2012, στην έδρα της ΕΣΑΝΣ Α.Α.Ε. οι Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Α' Φάση του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού για την επιλογή του Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης που θα αναλάβει την υλοποίηση του Έργου: "ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ".

Οι ακόλουθοι υποψήφιοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον:

1. ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ARCHΙRODON GROUP N.V. - INTRAKAT - ENVITEC A.E.

2. ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ  ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. - J&P ΑΒΑΞ Α.Ε.

3. ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.      

4. NOVAERA  HELLAS A.E.

5. ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. - ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.

6. ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε. - ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε.

7. ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε.

Αντικείμενο του έργου είναι η μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία των υποδομών της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων που θα εξυπηρετεί την περιοχή του Νομού Σερρών.

ΔΤ Απολύμανση κάδων από 2-4-2012 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 29 Μαρτίου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Επιχείρηση απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων ξεκινά ο Δήμος Σερρών.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας και οι αρμόδιες υπηρεσίες με δύο συνεργεία θα κάνουν, τη Δευτέρα του ερχόμενου μήνα 2 Απριλίου, την αρχή από τους κάδους στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Μετά το ιστορικό κέντρο η επιχείρηση πλύσης των κάδων θα επεκταθεί στην περιφέρεια των Σερρών και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου, όπου ήδη έχει αρχίσει και το σταδιακό πλύσιμο των οδών.   

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

Εκστρατεία καθαριότητας από το Δήμο 5-3-2012 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 5 Μαρτίου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Εκστρατεία Καθαριότητας, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος, ξεκινά ο Δήμος Σερρών, ενώ παράλληλα επιχειρείται η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους συγκεκριμένους τομείς.
kathariotita 1.jpgkathariotita 2.jpg



















Η προσπάθεια ξεκίνησε από την ακρόπολη της πόλης (Κουλά), παρουσία του Δημάρχου κ. Πέτρου Αγγελίδη, με τους ανθρώπους της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου να καθαρίζουν ολόκληρη τη περιοχή..
Η έναρξη της εκστρατείας πραγματοποιήθηκε εκεί, διότι αν και η ακρόπολη καθαρίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ξαναγεμίζει σκουπίδια από πολίτες, οι οποίοι πρέπει επί τέλους να κατανοήσουν την σπουδαιότητα και ιερότητα του ιστορικού λόφου, αλλά να δείξουν και τον απαιτούμενο σεβασμό στο περιβάλλον.
kathariotita 3.jpgkathariotita 4.jpg
Ακολούθως, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου ανέλαβαν την καθαριότητα της οδού Ηροδότου.
Είναι σαφές ότι οι προσπάθειες του Δήμου και των υπηρεσιών του δεν επαρκούν, αν οι ίδιοι οι Σερραίοι δεν αντιληφθούν ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν.
kathariotita 5.jpg
Είναι ανάγκη όλοι να διατηρήσουν την πόλη καθαρή, όπως ακριβώς τα σπίτια τους και να σεβαστούν το περιβάλλον, όπου ζουν.

Καθαρή πόλη σημαίνει όμορφη πόλη
Από το Γραφείο Τύπου      

ΔΤ ΠΛύσιμο οδού Δυτικής Θράκης στις 3-10-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 30 Σεπτεμβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση

Η Υπηρεσία Καθαριότητας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 7:30 το πρωί θα προβεί στο πλύσιμο της οδού Δυτικής Θράκης.

Οι πολίτες θα πρέπει να αποφύγουν τη στάθμευση τα οχημάτων τους από την προηγούμενη (Κυριακή 2 Οκτωβρίου), ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων του Δήμου.

Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών εξαρτάται και από τη συμπαράσταση των πολιτών στο έργο της Υπηρεσίας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

ΔΤ Πλύσιμο κάδων στο κέντρο 28-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 28 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η υπηρεσία καθαριότητας σας ενημερώνει ότι στις 29/7/2011 θα προβούμε στο πλύσιμο των κάδων στις οδούς Εδέσσης, Βενιζέλου, Μιαούλη, Μαυροκορδάτου, Πτολεμαίων, Γρ. Ρακιτζή, Παλαιών Πατρων Γερμανού, Φιλικής Εταιρίας, Γρηγορίου του Ε΄, Πατριάρχη Ιωακείμ, Ιερολοχιτών, Ιωαν. Αποστολίδη, Ερυθρού Σταυρού, Δημοσθένους, Παπαδιαμάντη, Ιθάκης, Ρήγα Φερραίου, Δελφών, Δραγατσανίου, Ναούσσης, Εμ. Παπά, Ιντζέ, Ερμού (καφετέριες, volta, Τσιαρέας, Εμμανουήλ Ανδρόνικου) Πεζόδρομος Μποέμ, Ερμού, (κρεοπωλεία, ψαράδικα), 29ης Ιουνίου, Εδέσσης, Μοναστηρίου, Θες/νικης, Καβάφη, Παύλου Μελά, Κομνηνών, Στάδιο, στρατόπεδο Κλεισάρη.

Σας παρακαλούμε όπως αποφεύγετε να παρκάρετε τα οχήματα σας στις παραπάνω οδούς ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων του Δήμου.
Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών εξαρτάται και από τη δική σας συμπαράσταση στο έργο μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας





ΔΤ Πλύσιμο Ομόνοιας 28-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 28 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η υπηρεσία καθαριότητας σας ενημερώνει ότι στις 29/7/2011 θα προβούμε στο πλύσιμο στην περιοχή Ομόνοιας.
Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών εξαρτάται και από τη δική σας συμπαράσταση στο έργο μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας



ΔΤ Πλύσιμο κάδων πόλης 27-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 27 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η υπηρεσία καθαριότητας σας ενημερώνει ότι στις 28/7/2011 θα προβούμε στο πλύσιμο των κάδων στις οδούς:
Εδέσσης, Βενιζέλου, Μιαούλη, Μαυροκορδάτου, Πτολαιμαίων, Γρ. Ρακιτζή, Παλαιών Πατρών Γερμανού, Φιλικής Εταιρίας, Γρηγορίου του Ε΄, Πατριάρχη Ιωακείμ, Ιερολοχιτών, Ιωαν. Αποστολίδη, Ερυθρού Σταυρού, Δημοσθένους, Παπαδιαμάντη, Ιθάκης, Ρήγα Φερραίου, Δελφών, Δραγατσανίου, Ναούσσης, Εμ. Παπά, Ιντζέ, Ερμού (καφετέριες, volta, Τσιαρέας, Ανδρόνικου) Πεζόδρομος Μποέμ, Ερμού, (κρεοπωλεία, ψαράδικα), 29ης Ιουνίου, Εδέσσης, Μοναστηρίου, Θες/νικης, Καβάφη, Παύλου, Μελά, Κομνηνών, Στάδιο, στρατόπεδο Κλεισάρη.

Σας παρακαλούμε όπως αποφεύγετε να παρκάρετε τα οχήματα σας στις παραπάνω οδούς ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων του Δήμου.

Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών εξαρτάται και από τη δική σας συμπαράσταση στο έργο μας.



Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας





ΔΤ Πλύσιμο περιοχής Ομόνοιας 27-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 27 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η υπηρεσία καθαριότητας σας ενημερώνει ότι στις 28/7/2011 θα προβούμε στο πλύσιμο της περιοχής Ομόνοιας.

Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών εξαρτάται και από τη δική σας συμπαράσταση στο έργο μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας



ΔΤ Πλύσιμο κάδων πόλης 25-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 25 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η υπηρεσία καθαριότητας σας ενημερώνει ότι στις 26/7/2011 θα προβούμε στο πλύσιμο των κάδων στις οδούς Β. Βασιλείου, Τρωάδος, Ομήρων, Β. Ηρακλείου, Πλαταιών, Πλαστήρα, Ανδρόνικου, Ρακιτζή, Μιαούλη, Λαμπράκη, Β. Αλεξάνδρου, Μ. Κων/νου, Παπαπαύλου, Αριστοτέλους, Κύπρου, Πριγκ. Χριστοφόρου, Ν. Φωκά, Ιακ. Ορεινού, Φιλώτα, Αρχ. Μακαρίου, 29ης Σεπτεμβρίου, Ρωμανού, Μαραγκουδάκη, Παναγούλη.

Σας παρακαλούμε όπως αποφεύγετε να παρκάρετε τα οχήματα σας στις παραπάνω οδούς ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων του Δήμου.

Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών εξαρτάται και από τη δική σας συμπαράσταση στο έργο μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας







ΔΤ Πλύσιμο οδών πόλης 25-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 25 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η υπηρεσία καθαριότητας σας ενημερώνει ότι στις 26/7/2011 θα προβούμε στο πλύσιμο του Ιερού Ναού Αγίου Πεντελεήμονα.

Μετά την αποπεράτωση της καθαριότητας στο χώρο διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς, οχήματα του Δήμου θα προβούν στο πλύσιμο των οδών Παλαιολόγου, Κιουταχείας, 40 Εκκλησιών, Τσαμαδού, Κομνηνών, Σεβαστείας, Παλλαδαρίου, Μουσών, Αβίδου, Τραπεζούντος, Ασκανίας, Πέτρου Πένα, Ιερολοχιτών, Κανάκη, και Αρκαδιουπόλεως.

Σας παρακαλούμε όπως αποφεύγετε να παρκάρετε τα οχήματα σας στις παραπάνω οδούς ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων του Δήμου.

Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών εξαρτάται και από τη δική σας συμπαράσταση στο έργο μας.



Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας







ΔΤ Πλύσιμο Κωνσταντινάτου 22-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 22 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η υπηρεσία καθαριότητας σας ενημερώνει ότι στις 25/7/2011 θα προβούμε στο πλύσιμο στην περιοχή Κωνσταντινάτου, λόγω εκδηλώσεων.

Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών εξαρτάται και από τη δική σας συμπαράσταση στο έργο μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας





ΔΤ ΠΛύσιμο κάδων πόλης 22-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 22 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η υπηρεσία καθαριότητας σας ενημερώνει ότι στις 25/7/2011 θα προβούμε στο πλύσιμο των κάδων στις οδούς:
Μεγ. Αλεξάνδρου, Φιλλίπου, Παπασυνοδυνού, Ορφέως, Αρχελάου, Προύσσης, Αθ. Αργυρού, Ρωμανού, 29ης Σεπτεμβρίου, Αλ. Παναγούλη, Εθν, Αντίστασης, Χατζηπανταζή, Ιων. Δραγούμη, Αμφιπόλεως, Αγ. Αντωνίου, Ιπποκράτους, Αγ, Σοφίας, Ξενία, Γ. Ζλάτκου, Εμμ. Ανδρόνικου, Δ. Σολωμού, Κων/πόλεως, Μ. Αλεξάνδρου, Ν. Ζίχνης, Αθ. Μαυρίδη, Μπουκουβάλα, Ταγ/χη Βολάνη, Παυσανία, Ν. Δούμπα, Ασπιού, Δαμάνη, Δ. Μαρούλη, Πελασγών, Λεων. Παπαπάυλου, καθώς και στο δρόμο προς τη Δράμα, Κηφισιάς, Μ. Τ. Προδρόμου και όλη την Εξοχών.

Σας παρακαλούμε όπως αποφεύγετε να παρκάρετε τα οχήματα σας στις παραπάνω οδούς ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων του Δήμου.
Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών εξαρτάται και από τη δική σας συμπαράσταση στο έργο μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας



Πλύσιμο συνοικισμών πόλης 21-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 21 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η υπηρεσία καθαριότητας σας ενημερώνει ότι στις 22/7/2011 θα προβούμε στο πλύσιμο των περιοχών Καλύβια και Ομόνοια.

Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών εξαρτάται και από τη δική σας συμπαράσταση στο έργο μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.





Πλύσιμο κάδων πόλης 21-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 21 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η υπηρεσία καθαριότητας σας ενημερώνει ότι στις 22/7/2011 θα προβούμε στο πλύσιμο των κάδων στις κάτωθι οδούς:

Δορυλαίου, Αν. Γαλδέμη, Μαραθώνος, Ευζώνων, Ηροδότου, Κερασσούντος, Μεραρχίας, Δ. Σολωμού, Γ. Παπανδρέου, Εφόρων, Ν. Νικολάου, Δημογερόντων, Δυτ. Θράκης, Τσαλοπούλου, Κωστοπούλου, Ιουστινιανού, Κοσμά Αλεξανδρίδη, Δελαπόρτα, Δημοσθ. Φλωριά, Θεσσαλονίκης, Αθ. Φυλακτού, Ραιδεστού, Στρυμώνος, Χρ. Σμύρνης.

Σας παρακαλούμε όπως αποφεύγετε να παρκάρετε τα οχήματα σας στις παραπάνω οδούς ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων του Δήμου.
Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών εξαρτάται και από τη δική σας συμπαράσταση στο έργο μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας





Πλύσιμο οδών πόλης 20-7-2011 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 20 Ιουλίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η υπηρεσία καθαριότητας σας ενημερώνει ότι στις 21/7/2011 θα προβούμε στο πλύσιμο των κάδων στις κάτωθι οδούς Μεγ. Αλεξάνδρου, Φιλλίπου, Παπασυνοδυνού, Ορφέως, Αρχελάου, Προύσσης, Αθ. Αργυρού, Ρωμανού, 29ης Σεπτεμβρίου, Αλ. Παναγούλη, Εθν. Αντίστασης, Χατζηπανταζή, Ιων. Δραγούμη, Αμφιπόλεως, Αγ. Αντωνίου, Ιπποκράτους, Αγ. Σοφίας, Ξενία, Γ. Ζλάτκου, Εμμ. Ανδρόνικου, Δ. Σολωμού, Κων/πόλεως, Μ .Αλεξάνδρου, Ν, Ζίχνης, Αθ. Μαυρίδη, Μπουκουβάλα, Ταγ/χη Βολάνη, Παυσανία, Ν. Δούμπα, Ασπιού, Δαμάνη, Δ. Μαρούλη, Πελασγοί, Λεων. Παπαπαύλου καθώς και στις κάτωθι περιοχές το δρόμο προς τη Δράμα, Κηφισιάς, Μ. Τ. Προδρόμου και όλη την Εξοχών.

Σας παρακαλούμε όπως αποφεύγετε να παρκάρετε τα οχήματα σας στις παραπάνω οδούς ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων του Δήμου. Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών εξαρτάται και από τη δική σας συμπαράσταση στο έργο μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας







 
ΠΑΙΔΕΙΑΣ (50 στοιχεία)
ΠΡΟΓΡΑΜ/ΣΜΟΥ,ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (1 στοιχείο)
 
Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών